Rosa

Efter mitt så kallade möte idag så åkte jag vidare till Ålidhem då jag fick ett sms imorse om att mitt paket kommit fram. Har glömt nämna det tidigare men i paketet finns en rosa kofta också. Tack vare rabatter så fick jag den till ett väldigt bra pris, passade på då jag inte har något kofta som passar till mina turkosa byxor. Ja, egentligen är det väl inte så viktigt men dom koftor jag har här hemma går liks sönder under armarna hela tiden. Jag får sy och tråckla om och om igen och nej dom är inte för små. Ena koftan vars söm ska vara runt armhålan är oftast inte ens där. Men iallafall, väl på Ålidhem så passade jag på att handla lite också då jag ändå hade ryggsäcken. Köpte hem lite mjölk, fil, flingor och en kalle tidning givetvis. Min kalle trav har vuxit till sig rejält och ibland kan jag tänka att summan är onödig men samtidigt känner jag att jag kan unna mig den då jag väldigt sällan köper dricka, godis och chips till exempel. Förut drack jag ju trocadero praktiskt taget varje dag, åt även gotta väldigt ofta. Det händer som sagt ibland att jag köper en liten chokladkaka eller liknande men det är väldigt sällan, ibland kan man inte motstå suget helt enkelt. Visste vore det bättre för min vikt om jag motstod men jag mår ändå inte bättre av att bli helt fanatisk.
 
Åter till mitt paket, jag testade högerskon en snabbis då min högra fot är större och det känns då som att skorna ska passa bra. Har även testat koftan som sitter jättefint även när den är knäppt, känns även som att den här modellen kommer hålla bra, så får väl se med tiden hur det går.
 
Just nu sitter jag och dricker ett glas halvgammal saft, är så trött att jag kände att jag behövde få i mig lite socker. Bara synd att saften smakar lite roligt men tror inte den är så hemsk för det. Har somnat två omgångar idag och vaknat halvt i panik varje gång så nog tror jag att det är något lurt i kroppen nu. Min kväll ska dock inte bara bestå av soffliggande ikväll tyvärr. Jag håller på att rengöra kattlådorna, ja lådorna, Mirabelle började kissa inne i samband med löpen, tyvärr fortsatte hon med det efter steriliseringen också. Kom på idén att testa två lådor för i slutändan funkar det ju inte att hon kissar på golvet även om det är vid duschen. När jag började med två lådor hade hon en kiss och en bajs låda, så långt gick det bra även om det är drygt med två då sanden är dyr. När jag flyttade hit till stan bestämde jag mig dock för att testa ha bara en låda, success! I nästan ett år gick det bra men sen började hon kissa på badrumsmattan, låg den inte på golvet så gick hon i lådan. Vet inte alls varför hon blev dålig på det där igen men drygt är det iallafall. Får se om sanden räcker till båda lådorna ikväll annars får jag bara fylla på litegrann och så köpa ny sand imorgon även om jag kommer måsta slita med mig den från Sävar. Min tandläkar tid imorgon blev flyttad, min tandläkare har med all säkerhet fått barn idag, så stort grattis! Det sköna var att min tid bara flyttades fram 20 minuter men då får jag gå till en annan. Det gör inte mig så mycket eftersom det bara är en undersökning. Börjar bli lite nervös inför undersökningen då jag inte har varit världsbäst på att borsta tänderna. Blir tyvärr sämre på det när jag har mina dåliga omgångar. Nu på senaste tiden har jag dock börjat bli bättre med att borsta två gånger per dag, försöker även komma ihåg att ta fluortablett varje gång jag har borstat tänderna. För er som inte gillar fluortabletter så kan jag rekommendera dom jag har, dom har en smak av hallon.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0