Sunny sunday

Vilken underbar söndag! Vaknade lite senare än vanligt vilket i och för sig inte är konstigt då jag tog mig i säng väldigt sent. Jag var ovän med min mage så fick helt enkelt vänta ut den innan jag kunde lägga mig och sova. Dagen började lugnt med en lunch som bestod av rester från lördagens äggröra och prinskorv, det satt som ett smäck i magen och redan då kändes dagen bra. Lite senare kom Britt-Mari ut då vi planerade en promenad kvällen innan om vädret skulle vara på vår sida och vilket väder vi fick! Skinande sol och tre minusgrader ungefär, visst det blåste då och då men det var inget som man inte kunde komma ifrån med en luva. Från början hade vi bara planerat en kort promenad, kanske en 30 minuters eller liknande. Vår promenad tid slutade nästan på två timmar och 19 minuter.
 
Vi började att promenera mot Nydalahöjd och sen ville Britt-Mari att vi skulle gå ner mot Nydalasjön, sagt och gjort det gjorde vi. Vi gick ut till en udde vid en grillplats och det var så härligt att se mycket folk på isen. Folk promenerade, åkte skidor, hoppade på kryckor, pimplade och så vidare. Jag sa; vi går ner på isen, då kan jag säga att jag har stått på isen. Ja, det låter lite barnsligt men ibland får man såna ryck och oftast går man jag längre än så. När vi gick ner på isen fylldes min kropp med ett lyckorus, jag kände mig väldigt lycklig. Det fanns inga fjäll men det påminde mig om fjällen och där tycker jag om att vara. Man fylls med en frihetskänsla som är väldigt stark. Vi valde att promenera över sjön och kom tillslut fram till själva badområdet. Efter det gick vi vidare mot Mariehem för att kolla vilken väg jag skulle kunna ta om jag skulle få för mig att cykla till Sävar. Johan har redan cyklat fram och tillbaka till Sävar en gång och har sagt att vi borde göra det tillsammans. Jag har bestämt mig för att försöka cykla iallafall till Sävar så fort jag har fått en cykelrumpa. Med cykelrumpa menar jag självklart att jag inte ska få ont av att cykla vilket man kan få i början. Efter vår långa promenad så mellanlandade vi hemma hos mig för en toapaus och ett glas vatten innan vi tog bussen hem till Britt-Mari för att äta middag och bara umgås. Blev bjuden på en jättegod biffstroganoff så hör av er till Britt-Mari om ni känner suget. Senare på kvällen fastnande vi med att kolla på bröllopsklänningar och ja, jag har redan min utstyrsel färdig, haha. Kan verka idiotiskt att redan veta vilken klänning och så vidare som man vill ha men jag ser verkligen en framtid med Johan. Det är han och jag.
 
Kvällen fortsatte i lugnhetens tecken då vi båda var trötta efter dagens promenad. Sol vind och vatten har den påverkan på en. Ja, vattnet var fruset jag ville bara låta lite snitsig. Börjar bli dags att försöka sova, veckan som kommer är fylld av små ärenden som hur onödiga dom är känns måste göras. Imorgon, eller idag om ni tycker det låter bättre så ska jag och Britt-Mari promenera till Ålidhem för att posta sweatshirten som blev alldeles för stor. Ska även passa på att handla där till kvällens middag som kommer att bli kinagrytan. Blev som sagt väldigt sugen på den i lördags då jag åt på Eurasia och tidigare då jag var magsjuk så gjorde Hanna den grytan vilket jag fick en bild på. Även Johan berättade att han hade ätit den och då blev jag väldigt avundsjuk eftersom jag var just sjuk. Men nu är jag frisk och nu ska jag göra den! Förutom Ålidhem ska jag ner en sväng på stan och lämna in ett papper på försäkringskassan. Måste även ringa till Antagningsservice för att höra om när mina meriter kommer att vara registrerade. Imorgon är det två veckor sen min studievägledare skickade mitt slutbetyg till dom och dom har ju redan godkänt filen så tycker att det borde vara registrerat snart. Jag ska ju för banne mig söka till universitetet på fredag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0