Utstyrsel

Ikväll blir det att fara till Ålidhem en sväng och hämta upp ett paket med kläder! Ja, jag älskar kläder men den här gången har jag beställt för att det är praktiskt inte för att jag tycker att det är snyggt. Har beställt ett par långa träningsleggings då mina kortare är alldeles för kalla att promenera ute i än så länge. Har även beställt en sweatshirt i längre modell som kan funka som en tunnare jacka. Förhoppningsvis kan jag ha båda plaggen även om en hade kommenterat på Ellos sida att en människa med mage och rumpa inte riktigt passade i sweatshirten jag beställt, iallafall inte om man tar en storlek mindre. Jag har både och men det gör mig ingenting om jag måste framhäva det i början, det är ju påväg att försvinna litegrann. Har tänkt ordna nya skor till våren, förhoppningsvis kan det komma en bra kampanj. Skulle vilja få tag på ett par skor som funkar bra till både promenad och lätt jogging så vi ser väl vad jag hittar. Är även sugen på att köpa de nya gångstavarna som finns, finns med både sex kilos motstånd och så fyra kilos. Har ju inte råd med ett gymkort för tillfället så kan ju vara bra att få tag på något hjälpmedel när man motionerar.
 

Kommentarer
Postat av: Lisa

Oj, den där sweatshirten är ju nästan to die for. Lite längre modell, så jäääkla bra. Tror jag fick ha-begär :D Tänkte bara säga att Sensia24 på stan bakom Åhlénshuset, där kan man träna för 99:- i månaden. Då kan man träna mellan 8-16 varje dag, vill man kunna träna dygnet runt så kostar det 199:-. Det är ett helt ok gym enligt mig och svider inte i plånboken heller som en del gymkort verkligen kan göra :)

Svar: Ja, tyvärr är den för stor, måste beställa en mindre. Man lär sig aldrig att vara optimist när det gäller kläder, ska testa leggingsen om ett tag. Men du, se där :) Tack för tipset! Så du är Umeå bo? Får man fråga vem du är? :)
Erica KP

2013-03-04 @ 21:25:06
Postat av: Lisa

Skrev till dig på FB för att du ska få se mitt fejs.. känns ju orättvist om du inte ska veta hur jag ser ut när jag vet hur du ser ut :D Vet dock inte om det kom fram för väldigt ofta kommer meddelanden inte fram till folk man inte är vänner med. Det händer typ 9 av 10 meddelanden jag skickar på FB. Men kolla om den ligger där nånstans. Annars får jag skicka nåt igen.

Svar: Ditt meddelande hamnade under övrigt istället för inkorg men nu har jag läst det och även svarat så får väl se om du kan se det :) Kul att ses!
Erica KP

2013-03-05 @ 23:09:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0