Hujja

Vart var vi? Ja, vi kan uppdatera med lite universitets prat, ja, det genomsyrar ju hela mitt liv nu så. Fick resultatet på den andra tentan för ett tag sen och jag var väldigt nära att börja gråta då jag såg det. Första tentan så kändes ju allt guld och gröna skogar och det resulterade i ett VG. Den här andra tentan kändes som den hade gått käpprätt åt helvetet, även denna resulterade i ett VG därav mina starka känslor. Men det är ju så, det är inte alltid som magkänslan stämmer överens med verkligheten. För en vecka och en dag sen körde vi vår tredje och sista tenta på KUL kursen, en väldigt luddig tenta då vi aldrig riktigt visste hur vi skulle nöta in allting och vad vi skulle nöta in. Efter tentan kände jag varken eller, det kändes inte dåligt och det kändes inte super heller, samtidigt en skön känsla inför en helg. Nu går vi alla och väntar spänt på resultatet.
 
I måndags startade vi vår nya kurs DIS, demokrati och individ i samhället, ja, något sånt. Den här gången har vi instuderingsfrågor och tentan ska se ganska lik ut vår första i KUL kursen så det blir intressant att se hur det verkligen blir den 4 november då vi har tentan. Instuderingsfrågorna däremot är väldigt tunga, bara frågan i sig är väldigt långt och det är svårt att få ner allting utan att det blir alldeles för mycket. Hur gärna vi än vill nöta in en hel bok och två stenciler i huvudet så kan vi inte det. Igår hade vi en tidig morgon, oftast börjar vi 10.15 men nu började vi 8.15. Med lite sömn och magont så var det väldigt tungt att kliva upp. Förutom det så höll jag även på att slå ihjäl mig innan gruppövningen. Var nästan längst ner i trappen när jag höll på att falla framstupa, som tur var hann jag ta emot mig för annars vet jag inte hur många tänder jag hade haft kvar. Jag klarade mig med en öm armbåge som jag slog i samtidigt som jag skulle hinna ta tag i något. Resten av dagen var lite som i en dimma, alla var trötta och omotiverade för att kunna få mycket gjort. Senare på dagen snabbade jag mig hem på cykeln för att sen ta bussen ner till stan och möta upp Emma som hade varit och klippt sig. Jisses så bra det blev, blev sugen ännu en gång på att klippa av mig håret men har fortfarande bestlutsångest som vanligt. Efter en timmes rundtur på stan vandrade vi vidare mot Eastern Palace och åt middagsbuffé, jisses så gott. Kändes ganska skönt att få in pengar då det blev helg. Även inne på Eastern Palace blev det lite action, jag gick på toaletten och hörde hur en annan gäst slog upp den andra dörren mot min, onödigt tyckte jag då det smällde rejält. Men ännu mer onödigt kändes det då jag inte höll på att ta mig ut, när jag öppnade min dörr så hakade handtaget fast i den andra dörrens handtag så det gick inte att öppna mer än att jag fick ut handen. När jag drog tillbaka handen så klämdes den mellan dörrarna och jag tänkte jisses, hur ska jag ta mig ut? Efter en lite stund lyckades jag putta upp den andra dörren utan att röra min och då kom jag ut, haha. När vi båda var färdiga så vandrade vi vidare till Ica för att handla hem lite då mitt kylskåp som vanligt gapade ganska tomt. Kvällen förflöt senare med mycket prat och så lite film på det.
 
Idag tog vi en lång sovmorgon, ja Emma fick sova i sträck i flera timmar medan jag min nöt givetvis var tvungen att gå på toa mer än en gång. Valde dock att försöka vila lite medan Emma sov, lika bra att passa på då jag inte var ensam och på det sättet kunde slippa att få överdriven panik när jag vaknar. Har ju tyvärr fått tillbaka problemet med sömnen och stressdrömmar som gör att jag alltid vaknar med panik och oro i kroppen. När vi båda var vid liv gjorde jag varma mackor till lunch och lite senare kom även mamma ut en stund då hon skulle hämta hem Emma till Sävar. När dom for hem satt jag mig och gjorde klart lite på två instuderingsfrågor, tänkte försöka fortsätta imorgon då jag är så trött idag, har förutom tröttheten haft ont i magen och huvudet flera dagar i sträck, jisses. Men det sägs ju att det som inte dödar en härdar en? Jag må vara härdad men tröttheten är väldigt jobbig.
 
 
Vad vore en tjej utan sitt glitter? Skämt åsido men jag älskar mitt nya armband
 

Och vad vore man utan sina älskade fyrbenta?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0