Summering

I onsdags tog jag en promenad ner på stan och ÄNTLIGEN har jag fått känna att jag kan gå fort. Hamnade mitt bland, ja, nya studenter skulle jag tro vid svingen. Ja, praktiskt taget hela svingen var full och de gick och cyklade tre eller fyra i bredd, det gjorde ju även att de inte gick så fort och jag som hade fått upp min fart ville inte sakta ner, sagt och gjort, la i växeln och gick om alla på utsidan.
 
Väl framme på stan gjorde jag några ärenden och mötte upp Britt-Mari, köpte till exempel Elmers födelsedagspresent och kort. Efter det tog vi en fika, vi går alltid till Kafé Station vilket är perfekt då jag alltid väljer min specialare där. Jag älskar deras skagenrörsmacka men håller mig ju ifrån bröd så mycket som möjligt som sagt, därför får jag allt förutom brödet, en skagenrörssallad? Väldigt gott i alla fall! Efter fikat åkte vi en sväng till Britt-Mari då hon skulle hämta lite och sen åkte vi vidare hem till mig eftersom det var tvätt på schemat. Blev en lugn kväll och det kändes riktigt skönt.
 
Torsdagen blev en riktigt sitta hemma ensam dag, eller ja, gick en sväng till Ålidhem och ordnade lite men annars låg jag i soffan, inte helt fel det inte. Är skönt att vara själv ibland speciellt då pluggandet drar igång snart. Ja, mycket mer om så finns det inte att säga om torsdagen, haha. Nu ljög jag, hade mitt tredje och sista besök hos psykologen, hon tyckte inte att jag behövde komma tillbaka och det låter ju bra. Sökte som sagt hjälp tidigare i sommar då jag kände hur stressen höll på att bubbla över men sen har jag ändå fixat resten själv, har helt enkelt bara bollat mina tankar och idéer med någon utanför mitt liv, det behövs ibland.
 
I fredags hade jag en Erica dag, gjorde något som jag aldrig har gjort förut och det känns så himla bra. Ja, bestämde ju som sagt tidigare i sommar för att ha en Erica sommar, tror det är något av det bästa jag har gjort. Har ärligt talat börjat hitta mig själv och börjat landa i mig själv och det går inte att beskriva med ord hur det känns. Mitt fokus på mig själv har gjort mig mycket starkare och säkrare i mycket och det är något jag kommer fortsätta jobba med för självklart kommer det finnas svackor men då tacklar man de en efter en. Hittade även en billig t-shirt som skrek mitt namn fastän det finns med en ganska stor gulddetalj, men eftersom den skrek mitt namn så går det nog att leva med i slutändan. När jag kom hem från stan började jag att göra mig i ordning innan resterande fick komma, på grund av min Erica dag och lilla förändring så ville jag komma hem och ja bara vara jag en stund. Lite senare kom mamma och Emma ut och lite senare även Britt-Mari. Blev att de bjöd in sig på förfest då vi skulle ut senare på kvällen, jag ställde mig och gjorde kycklinggryta och ett tag efter att vi hade ätit kom även pappa, Emil och Eve förbi. Vi hade det riktigt trevligt innan vi begav oss ner till stan för vår planerade kväll på Scharinska. Äntligen så kom John Lindberg Trio till Umeå, det är första gången. Jag har bara sett de en gång tidigare och det var i Örnsköldsvik 2011 så det var ju som på tiden. På plats träffade jag flera fina människor som betyder mycket för mig och det var så roligt. Kvällen bestod av glatt humör, dans, skutt, skratt och rockabilly. Var en riktigt bra spelning och jag lyckades även få de att spela låten Runaway train, tror jag skrek låten flera gånger mellan varje låt och tillslut pekade John på mig och frågade vad jag sa precis innan de drog igång låten. Emil frågade senare om det var jag som levt om hela tiden och ja, det var det nog, men det var jag inte ensam om.
 
Igår var jag väldigt trött men ställde klockan ganska tidigt ändå i och med Elmers två års kalas. Jag och Britt-Mari hade turen att bli upphämtade av pappa så vi for förbi Ica i Sävar innan vi åkte hem till familjen KPP. Blev en liten lunch där innan resterande gäster kom för att fira. Emma hade bakat massa gott och det gjorde nästan ont i hjärtat att hålla sig, haha, nej där överdrev jag men det var jobbigt! Jag har ju som sagt inte varit så duktig i en månads tid men hade bestämt att den här veckan skulle jag sköta mig, ja förutom alkoholen kvällen innan då, den var planerad. Sen att de skulle ha marängsviss istället för tårta gjorde ingenting lättare, det är ju typ min favorit av favoriterna. Men men, jag stod på mig, både jag och Britt-Mari åt rysk yoghurt med hallon och lite agavesirap istället. Senare på kvällen hämtade mamma upp oss två och vi for vidare till Ivarsboda där det var stugsista, det var väldigt lugnt när vi kom dit men det var samtidigt skönt. Blev några timmar där innan vi fick skjuts hem till stan. Vilken tur man har ibland va? Skjuts bort och hem.
 
Idag har jag tagit det väldigt lugnt, började dagen med lunch innan jag ville hinna ut i det fina vädret. Däremot hann jag bara gå knappt två kilometer innan en huvudvärk från, ja, slog till, det högg hela höger sida av huvudet och det gick ut i käkarna, var jobbigt bara att prata. Kändes nästan som att ha något tungt på höger sida så huvudet ville gärna ramla åt vänster. Tog mig hem och drack massa vatten samtidigt som jag tog det lugnt i soffan och lite senare tog jag även en liten tupplur innan det var dags att duscha. Dagen fortsatte i samma tempo, åt middag och gick en sväng på Ica och nu tar jag det bara lugnt i soffan. Imorgon drar universitetet igång igen och det känns självklart både och men det ska bli så roligt att träffa alla igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0