Pust..iih..jag orkar inte..jag ska!

Morgonens redovisning blev tyvärr inställd på grund av sjukdom, kändes samtidigt skönt som det var riktigt tråkigt i och med att vi skulle få se på varandras filmer idag. Det enda positiva är väl att jag tog mig iväg tidigare till gymmet, på vägen dit mötte jag även upp Jenny då vi skulle pressa tillsammans. Letade upp mitt gamla gymschema eller vad man ska kalla det och jag ser lite jag ändrat och lite jag borde ändra till det bättre men det är ju inte lätt att komma ihåg vilken vikt man hade 2011 kanske.
 
Detta schema fick jag 2011;
 
Benpress i maskin 40 kg, 3x10
Axelpress med skivstång 10 kg, 3x8
Rodd i maskin 20 kg, 3x10
Bicepscurl med hantel 5 kg, 3x10
Bicepscurl med hantel på boll 4 kg, 3x10
Tricepspress i kabel 20 kg, 3x8
Situp på boll 3x8
 
Utöver det skulle jag även ha 30 minuter kondition vilket jag brukade dela upp, 15 minuter innan styrka och 15 minuter efter styrka.
 
Blev lite blandat idag, helst ska man väl kanske köra en kroppshalva per omgång men nu blir det bara ett gymbesök denna vecka så varför inte köra praktiskt taget hela. Nu kan jag tyvärr inte namnen på vissa maskiner som jag har använt men jag har kört både axlar, bröst, armar överhuvudtaget, rygg, rumpa, ben och mage idag. Kollar man på mitt gamla schema så har jag trott för lite på mig själv när det kommer till vissa övningar så det tar vi tag i nästa gång!
 
Benpress i två olika maskiner 60 kg, 3x10, 3x10
Bicepscurl med hantel 4 kg, 3x10 (aja baja!)
Tricepspress i kabel 15 kg 3x10 (aja baja!)
Rodd i maskin 15 kg (aja baja!)
Situp på boll 3x10 (3 set, 10 repetitioner)
 
Har som sagt gjort andra övningar också men jag och namn, jisses. Nästan så att jag måste ha med mig mobilen för att kunna fota maskinerna, haha. Läskigast var nog dock att testa en ryggövning. Man ställer sig på två fotpinnar och har stöd framför benen och magen, därefter håller man armarna i kors framför bröstet och böjer sig fram så djup det går för att sedan sträcka upp sig. Trodde ställningen skulle gå sönder och att jag skulle stupa framlänges men det gick bara bra, körde 10x3 där också, nästa gång ska jag testa hålla i en vikt också. Utöver dessa övningar körde jag även 14 minuters uppvärmning innan på, ja, jag kör inte på motionscykel nu är snarare att man sitter i en stol och trampar, namn någon? Slipper få lika ont i rumpan av en sadel och trampar på nästan bättre än på en cykel. I slutet av passet körde jag även på kondition i 30 minuter, nu jäklar va?
 
Så, min dag har verkligen sett bra ut, var på gymmet i nästan tre timmar. Däremot så började dagen inte lika bra, min vattenfläska läckte ut i ryggsäcken så jag blev ganska blöt på vägen till gymmet och det blev även mina gymskor, fick träna i två svampar tills de torkade, men vad gör det, jag tränade!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0