Sol, sol och åter sol

Värmen som har kommit lamslår nog oss alla och nej jag menar inget negativt. Menar bara att det kan vara därför som jag inte varit så aktiv här, i och med det fina vädret det vill säga.
 
Igår var jag ner en snabb vända med Eve på stan då jag skulle kolla på en klänning, blev en snabb vända då Lars ringde samma dag och undrade om vi ville fara och bada med han och Agnes. Jag hade en 50 kronors lapp som gick ut igår så ville hinna testa klänningen innan den gick ut. Efter en snabb vända inne på Kappahl gick vi och plockade ihop vår lunch på Ica Gourmét, jag tog ugnsstekt lax, gurka, sallad och romsås. Efter det gick vi och satt oss i skuggan vilket var riktigt skönt, vi har ju haft över 30 grader nu i några dagar. Lite senare bar det av till Nydalasjön och där var det ganska mycket folk men trodde faktiskt det skulle vara mer. Vi fick en bra plats på gräset en bit ifrån vattnet och allt folk vilket kändes bra när man skulle klä av sig. Jag valde att ta bikinin nu då jag ändå äntligen kan ha den igen men nog var det svårt att visa sig i bikini. Tror inte jag visat mig i det sen jag var runt 19-20? Blev peppad av både Eve och Lars och Lars kommentar senare lät så rolig; Visst var det inte svårt att klä av sig? Ja, nu blev det inte ordagrant men ungefär. Det var jätteskönt i vattnet och det är första gången, ja sen jag hade bikini sist som jag badade helt och hållet, jisses så underbart och roligt hade vi. Ja, Agnes hade inte så roligt då jag gav oss två en kallsup men jag tappade tyvärr balansen. När vi hade badat ett tag gick vi upp och drack lite saft och tog det lugnt på filtarna en stund. Agnes däremot skulle leka kurragömma med pappa så han fick lov att räkna och så medan jag och Eve låg och tog det lugnt. När vi hade torkat någorlunda valde vi att gå till 4H gården som inte ligger så långt ifrån, där kollade vi på kaniner, grisar, kalvar, hönor, tuppar, hästar och får. Agnes och Eve passade även på att hoppa i hoppborgen som fanns på plats. När vi var klara fick jag skjuts hem och efter en dusch och påklädnad mötte jag upp Britt-Mari på stan för att äta middag och sen åka hem till henne.
 
Idag blev det väldigt lugnt, var tänkt att jag och Eve skulle cykla och bada vid Nydala idag igen men då jag knappt sov något i natt kändes det bättre att stanna hemma, hade så hiskeligt ont i huvudet. Idag var även varmaste dagen, jag hade nästan 40 grader i solen mot eftermiddagen så det tog ett tag innan jag tog mig iväg till affären för att köpa middag. Brukar promenera men i och med värmen tog jag cykeln så att allt skulle gå lite fortare, haha, men jisses så jag höll på smälta bort sen när jag var hemma igen. Efter ett tag kom Britt-Mari ut och vi åt tillsammans, efter maten bar det av direkt till tvättstugan så det varvades med tvättstuga och häng i lägenheten ungefär, lite senare blev det svalare ute så våran kväll avslutades ute på balkongen i den friska luften.
 
Snart börjar det bli sängdags då jag ska upp tidigt imorgon, eller ja, Johan kanske kommer tidigt också, jag vet inte, men annars ska jag med 10 bussen till Sävar. Imorgon fyller nämligen min mamma 50 år! Det firas med öppet hus och på fredag ska det vara fest och grillning i Ivarsboda. Kommer bli ett härligt tvådagars firande och förhoppningsvis håller vädret i sig. Senare i helgen, ja säkerligen lördag kväll eller natt så åker jag och Johan upp till vårt i norr och där stannar jag ett tag, har inte riktigt bestämt hur länge men blir uppe två veckor i alla fall. Kommer nog hem innan min födelsedag i alla fall, får se. Får se hur uppdateringen kommer att vara men nu är det ju förvarnat i alla fall, jag kommer att ha fullt upp!
 
Har tyvärr ingen passande bild så det får funka utan idag. Kommer självklart ta med mig kameran till Sävar både imorgon och på fredag och självklart även upp norröver. Håller på att ladda batteriet precis nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0