Sensomotorik och lite styrka på det

Idag hade vi sensomotorik på schemat, vi fick göra lite olika lekar och övningar för att känna på våra kroppars motorik och även våra sinnen. Hade riktigt kul och blev väldigt varm i kläderna, i och med att vi huserade i Iksus salar så passade jag på att dra en repa på gymmet. Tyvärr blev det inte lika mycket som förra passet men nu var mina förutsättningar lite annorlunda också. Sov knappt något i natt och så i och med lektionen så hade jag redan använt mycket av den lilla energi jag hade idag.
 
Ökade rodden till 30 kg idag och jag ökade även benpressen till 80 kg, ska bara lära mig att gå djupare eller hur man ska förklara, tyvärr måste man sitta som en ihop knycklad groda men då får man ju även chansen att ta i mer. Funderar på om jag ska fara på onsdag också och få bort något pass med styrka. Blev 20 minuters kondition med passet random hill, vissa bitar var tyngre att trampa och vissa lättare. Nu har den maskinen svårighetsgrad på 1-20 vilket är helt galet, jag orkade med nivå sju som mest idag då jag ärligt talat inte orkade med att det skulle vara trögtrampat hela passet, vill inte ens tänka på hur trögt det hade varit i uppförsbacken. Som sagt, blev inte lika tungt pass men det räckte verkligen för mig idag och det är ju bättre än att inte ha farit alls.
 
Väl hemma ordnade jag tillslut middag och efter det var jag slut som artist. Somnade en stund på soffan och sen tog jag tag i lite studier.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0