Två omgångar

Den här veckan har det blivit två omgångar på gymmet, det känns riktigt bra. Har inte tränat precis allt som jag brukar göra under dessa pass men jag är nöjd ändå.
 
I tisdags gick jag till gymmet efter en lång dag på universitetet, huvudvärken bultade på men då jag hade allting i väskan ville jag ge mig dit ändå.
 
Cardio motionscykel 7 minuter
Insida lår i maskin 30 kg 3x10
Dead lift 30 kg 3x10
Seated chest press utan ryggstöd 10 kg 3x10
Seated two arm lat pull 30 kg 3x10
Benpress 55 kg 3x10
 
Som det syns så saknas en del, hade planerat att göra armsträck på rulle och stretch i alla fall  men det var så mycket folk så jag tappade bort det och gick hem.
 
Idag hade jag kunnat ha sovmorgon då min grupp kände oss färdiga igår redan men hade cellprov halv nio i morse, så varför inte passa på att gå till gymmet efteråt då det ligger på vägen hem?
 
Cardio motionscykel 7 minuter
Insida lår i maskin 30 kg 3x10
Dead lift 30 kg 3x10
Seated chest press utan ryggstöd 10 kg 3x10
Seated two arm lat pull 30 kg 3x10
Biceps med skivstång 9,5 kg 3x10
Triceps med hantel 4 kg 3x10 (armarna rakt upp och ner bakom huvudet)
Triceps med hantel 3 kg 3x10 (armen böjd och rakt bak)
Armsträck på rulle 3x16
Stretch
 
Blev alltså inga yttre magmuskler idag, men det brukar jag köra om det finns tid och om det inte är så mycket folk. Just nu orkar jag inte gå runt och göra andra övningar medan jag väntar på en maskin, eller ja, bara gå runt och sippa vatten. Genom övningen armsträck på rulle så tränar jag de inre magmusklerna och det är viktigast för min rygg just nu.
 
Allt som allt är jag nöjd med veckans träning, ska se hur jag får in det till veckan som kommer. Är först på torsdag praktiken i Tavelsjö börjar men vet inte hur kvällarna innan det ser ut. Vet inte heller när jag kommer att komma hem från praktiken, nej, blir helt enkelt att vänta och se. Tar jag mig inte till gymmet kan jag ju se till att göra övningar hemma då det är bättre än inget alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0