M, M & M

Mat, middag och mys, det bestod min och Jennys kväll av, underbart! Till middag bjöd jag på fläskfilegryta, hade väldigt svårt för att bestämma mat. Igår fick jag ett ryck och skulle köpa lax då det var ett bra pris, trodde jag, ja, nu var priset i sig bra men som det stod på lappen hade varit ännu bättre så jag tappade lusten och lämnade tillbaka laxen. Köpte en påse kyckling och tänkte, äsch, jag kommer på något sen. Igår kväll när jag då var med Bim på affären började jag tänka, åh, fläskfilegryta men nej, ja, tankarna gick fram och tillbaka, bestämde mig sedan att nej, jag ska göra grytan! Gick därför till affären idag igen och ordnade de ingredinser som behövdes. Började göra i ordning maten redan vid 15 för då skulle jag förhoppningsvis hinna få undan disk också innan min dejt anlände. Ja, jag vill gärna ha det så fint som möjligt när en gäst kommer. 
 
Fläskfilegrytan blev lika god som sist då jag lyckades få köttet mört ännu en gång, underbart! Tror inte jag har hört någon som inte tycker om denna gryta och fick bara höra gott om den ikväll också. Till maten såg vi filmen Last Holiday och efteråt åt vi lite mörk choklad, hade köpt hem både mint och apelsin då det var köp två för bla bla pris. Blev en riktigt mysig kväll, även Buster och Mirabelle njöt än om det var på olika håll. Vet faktiskt inte varför man inte umgås så här oftare, man tänker nog alldeles för mycket haha. Antigen så tänker man att andra har mycket att göra eller att en själv har det. Hallå, vi lever bara en gång, lev här och nu, älska här och nu. 
 
Bjuder på en tokig bild på oss två, vi måste vara duktigare på att fota oss tillsammans, haha!
 
 
Jenny  och jag i ett nötskal <3

Kommentarer
Postat av: Jenny

Vi måste verkligen bli bättre på både att fota oss tillsammans & att umgås så här! Detta var verkligen en guldkant på min dag <3 jag älskar dig!

Svar: Verkligen, fy på oss! Min också, det gjorde min dag, älskar dig med! <3
Erica KP

2015-12-15 @ 21:48:18
URL: http://jennyhellstrom.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0