N

Resten av resan upp gick bara fint än om det som vanligt fanns människor att störa sig på. Denna gång en tjej som hade med sig två hundar och helt plötsligt lägger sig nedanför sin plats och sover medan hundarna står i gången där trafiken är hög då vi var anslutande vagn till restaurangvagnen. Hennes mobillarm ringde om vart annat och vi var två stycken som väckte henne lite nu och då, var inte lätt. Var mest irriterande dock att hon var så ilsken mot sina hundar då det var dags för tågbyte, hon både skrek och svor åt båda hundarna och lät de knappt kissa. De hade åkt från Göteborg så antar att det inte varit så mycket pauser för de tidigare heller om hon sovit. Tyckte synd om hundarna och ville ta med dem hem. Mötte även en person som var helt exalterad över all snö och då hade vi inte ens hunnit till Boden, hon hade aldrig sett snö och slog sig om bröstet ofta för att hon blev så till sig. För mig är det ju vanligt men skulle säkerligen reagera likadant över att se något riktigt häftigt vattenfall eller något i en tropisk miljö. Dock blev jag väldigt glad över att se snön, vi hann inte ha snö så länge hemma. 
 
I måndags och tisdags pluggade jag bort det som fanns kvar så nu har jag jullov. Ja, kommer vara och peta på min planering innan det är inlämningsdags men just nu kan jag släppa allt. I måndags bar det av en lång sväng till Gälllivare, vi besökte Emma och Sebban, vi fyra åkte vidare mot Laguna och åt middag för att sedan hälsa på hemma hos Hanna och Peter, sist men inte minst så handlade vi och senare bar det av hem till Nattavaara igen. Igår efter pluggandet hade jag tänkt promenera eller ja, göra någon nytta i alla fall men huvudet sa ifrån. Dock bytte jag en propp utomhus då strömmen försvann, tvättade en maskin och påbörjade middagen så en del nytta blev ju ändå gjort fastän jag hade velat göra mer. 
 
Ikväll bakas en mjuk pepparkaka a la lchf, denna gång med en annan sötning och tanken är att en chokladganache också ska smetas på, blir intressant! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0