Run

Och tiden den bara springer iväg, det är nästan skrämmande. Imorgon har jag ett seminarium i tre timmar på förmiddag och efter det tänkte jag gå till gymmet innan det är dags att ta helg. Var på gymmet en gång förra veckan vilket är något jag har glömt att skriva in, passet såg dock likadant ut som det brukar göra.
 
Har hamnat i något shoppingträsk för tillfället, eller ja, är inte så hemskt som det låter, är bara jag som mår lite illa när pengarna försvinner. Samtidigt så läggs pengarna på något nödvändigt, i och med min viktnergång så är det ganska mycket i garderoben som inte sitter bra. Förra helgen shoppade jag på lördagen, men dagen innan var jag bjuden på bio, jag och Bim såg Hobbit 3, den var riktigt bra och det var väldigt skönt att se den tidigt för då kunde man äta middag efteråt och sen ha kvar kvällen. Ja, i lördags åkte Bim upp hit och sen hämtade mamma upp oss för att åka vidare till Strömpilen. Jag hade ett presentkort på Strömpilen så ville passa på att se om jag hittade något. På dinsko hittade jag ett par gammelrosa ulltofflor som var på halva priset, har velat ha ett par länge men har inte känt att summan är bra. Senare på KappAhl hittade jag en draperad topp i en väldigt fin blå färg och även en lång kjol som var kortare fram, den har färgerna grå, vit och svart, små små ränder, vet inte vad man kallar det. Toppen fick jag på mig i M och kjolen i S, jag är väldigt nöjd. Jag brukade oftast ha XL på mina toppar tidigare. Ja, nu är ju storlekar alltid olika så kan ju bli allt från M-XL lika gärna, men de där små guldkornen är roliga. Betalade 47 kronor själv för kalaset, resten gick på presentkortet.
 
Igår blev det också shopping, nu med mina egna pengar. Åkte ner på stan för att kolla på trosor och vänta på Bim. Det fanns inga trosor så jag kollade vidare bara för att. Såg ett par snygga ljusa jeans som skrek mitt namn och då jag är en byxnötare har jag aldrig för många byxor. Har två par hemma sen tidigare och ena har börjat bli nött redan. Köpte även ett par nya träningsleggings och de fick jag på mig i storlek L, 44/46, det betyder att jag har gått ner två storlekar även på träningsleggings! Blev en till sväng på KappAhl sen med Bim och då hittade jag en snygg tröja så ja, den fick följa med hem också. Känns skönt samtidigt att kunna shoppa lite extra ibland då man behöver det. Kommer nog aldrig komma ifrån ångestkänslan när jag köper kläder fastän jag vet att den inte är nödvändig. Vore en sak om jag köpte kläder i onödan när det knappt finns mat på bordet, då kan ångesten få komma och då kan folk få skälla på mig.
 
Har ingen bild på tröjan men kan visa mina andra nya plagg. Tröjan har samma färg som kjolen och påminner om min senapsgula omlott tröja som jag köpte i Stockholm. Alla är från KappAhl och den blå toppen finns i vit, svart och svartvitrandigt. En kostar 149 och de går även under kampanjen köp 3 betala för 2.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0