Slutet

Ja, jag är jättedålig på att uppdatera men har inte prioriterat datorn mer än till att kolla på film praktiskt taget. När det kommer till rubriken så menar jag givetvis att det börjar närma sig slutet nu. Imorgon är det min sista dag på Handlarn, i alla fall min sista dag som sommarjobbare i år, kommer kanske att rycka ut något vecka 32 om det behövs innan jag åker hem.
 
Sen sist har jag hunnit med en till sväng i renskogen och denna gång var det väldigt mycket renar, har fått höra lite olika men mellan 2000-3000 renar var det. Har aldrig varit med om att gå in i en rengärd med så mycket renar, mäktigt! Den här gången fick jag även vara med och se när de föste in alla renar. Först såg man ingenting men sen började man höra trampandet och klingandet från skällorna samtidigt som man hörde människorna vråla för kung och fosterland. De låter ungefär som ylande hundar blandat med något annat, jättehäftigt. Filmade en snutt för att kunna visa hemma sen hur det låter men är ingenting jag kan lägga upp då flera personer står i bild.
 
De senaste tre veckorna har jag jobbat många dagar än om det inte alltid varit så många timmar, det har blivit sex dagar, fem dagar och ja nu sista och tredje veckan är det sex dagar. Tiden går himla fort och det är mycket som har ramlat mellan stolarna här hemma i huset, något som känns mest jobbigt är att både motionen och kosten har ramlat rejält mellan stolarna. Motionen för att vi har så mycket mygg och knott, klarar inte av att vara ute så mycket då. Kosten för att, ja, där finns det inget mer än trötthet och lathet att "skylla" på. Har mina perioder när kosten brister, speciellt när jag är här uppe då man är två stycken i hushållet, ibland tar man till det lättaste som man vet den andra gillar och även om man kan äta den rätten lchf style så gör man det inte. Ja, några kilo plus som vanligt, har hamnat i en dålig period överhuvudtaget när det kommer till vikten. Kom ju ner till 86 och var jätteglad, sen gick jag upp och ner litegrann och sen bara upp, har känt allt för mycket stress till att komma ner till 86 igen. Får ofta höra; Men har du gått ner över 30 kilo är inte några kilo upp så farligt och liknande men för mig är det väldigt jobbigt och fastän det är väldigt jobbigt så orkar jag inte sköta det alla gånger ändå. Måste försöka släppa pressen på mig själv, först då kommer det att gå bättre tror jag.

Nu i skrivande stund blev jag väldigt sugen på varmkorv med bröd, måste nog ta cykeln till affären och handla det.
 
Var självklart tvungen att föreviga min arbetsplats i solsken i morse, blommorna fotade jag även till mamma då det är hennes födelsedag idag. Grattis mamma! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0