Girls night

I lördags när vi kom hem från veterinären började klockan närma sig 17 och jag var bjuden på tjej kväll runt 19. Jag var så himla slut och trött, la mig och vilade en halvtimme innan det var dags att hoppa in i duschen och fixa mig. Samtidigt hade jag startat en tvätt också, ja jisses. Blev sammanlagt en timmes sömn med denna vila från vak natten. Kände att jag vågade lämna Mirabelle hemma då Johan skulle vara hemma och hon var ju så mycket piggare.
 
I alla fall, strax efter 19 gick jag hem till min kollega Tina, hon hade bjudit hem mig och de andra tjejerna på Handlarn. Tog med mig en vallmo från rabatten, älskar våra vallmos. När vi kom dit fick vi lappar och jag tänkte, nej, vad ska vi få för uppdrag nu? Haha, men så var det inte, hon hade köpt tre gåvor och vi fick lotta. Jag fick en fin glasburk där det står något i stil med; Happiness is spending the day with friends. Sa direkt till de att den verkligen var passande nu då jag fått vänner i just dem. Kvällen fortsatte med god dryck och mat, till middag bjöds vi på tacos och senare fanns det en buffé av både det ena och det andra. Under kvällens gång spelade vi lite spel, vi lyssnade på musik och vi dansade och sjöng tills klockan var mycket. Jag kom hem strax efter halv tre tror jag.
 
Hade en underbar kväll med tre underbara tjejer, är så himla glad över den vänskapen vi har fått. Redan från första dagen på jobbet så kändes det som att jag alltid varit där.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0