Men...

Igår åkte Johan hem och det kändes som att hjärtat skulle brista i tusen bitar. Jag vet att jag klarar mig och att det blir lättare ju fler dagar som går men vad fan, jag vill ju vara med han hela tiden!
 
Under tiden här nere hann vi med rätt mycket ändå, vi var ute på promenader med hundarna, vi var i Sävar två gånger och träffade nästan hela familjen, ena dagen bjöd vi på marängsviss och nästa på semlor, haha. Redan när jag åkte upp till Johan gled jag ifrån mitt lchf tänk i och med en polly påse, köpte den dagen innan tågresan då mitt humör inte var direkt, ja, positivt. Var bara väldigt trött och less efter mycket slit och släng. Sen väl uppe hos Johan åt jag som han då vi inte kunde åka och storhandla som vi brukar på grund av att Johan jobbade eftermiddag. Säkerligen en kass bortförklaring men ibland lägger jag min energi på annat än mat. Veckan hemma hos mig fortsatte likadant med maten plus att jag fikade tre gånger på universitetet, var jag sjuk månntro? Under den här veckan var jag även iväg på en neon grön födelsedagsfest, Johan ville stanna hemma med hundarna och agerade som min chaufför istället, när han hämtade hem mig från natten hade han köpt hem blommor som en överraskning, ah, denna karl alltså, kärlek! Allt som allt har jag haft en jättebra tid och jättebra vecka i överlag, bara synd att vi inte kan vara tillsammans på heltid. Dock skulle mina studier inte fungera lika bra som de gör med fyra hundar på heltid så samtidigt är det bra att vi inte är upp i varandra hela tiden, haha. Är nog det som gör att vårt förhållande fungerar så bra som det gör, vi har båda vårt att sköta. Visst, ska inte ljuga och säga att det är en dans på rosor i alla fall men det underlättar ofantligt att man har mycket att göra och lägga energi på. Just ja, jag har en ny soffa! När jag skulle flytta till eget fick jag överta två gamla soffor varav trean redan då var väldigt sliten, har dolt hålet med en filt men då fyllningen försvunnit i ryggarna vid pinnarna på båda sofforna så kan man lätt göra illa sig. Via en grupp på facebook fick jag en soffa helt gratis, en 15 år gammal trea som är av finskt hantverk, är lite nött och har ett streck bara, jackpot! Jag och Johan köpte även två jättesnygga kuddar efter en sväng på stan, har länge letat efter prydnadskuddar så det var ju menat att vi skulle vänta på denna soffa.
 
Utöver att jag har spenderat tid med Johan har jag även jobbat med ett grupparbete med två klasskamrater. Det handlade om aktionsforskning och åtgärdsprogram, väldigt svårt men väldigt spännande. Idag hade vi redovisning och det gick faktiskt väldigt bra. Kände att rösten försvann lite ibland och jag tappade bort mig en sekund men annars flöt det på väldigt bra. Tittade inte så jättemycket på mina lappar och efteråt kunde jag svara på frågor från publiken, kände mig ganska professionell faktiskt, ja inom mitt yrke alltså, inte inom redovisning, haha. Imorgon och onsdag har vi hemma plugg, vi ska skriva en uppgift som vi även ska jämföra med den tidigare skrivuppgiften vi lämnade in. Min morgondag börjar dock med ett besök hos en hudläkare på sjukhuset, ska bli intressant att få en annans syn på min rosacea, har tyvärr hört lite sämre om privatkliniken jag varit på tidigare. Är även lättare för mig att ta mig till sjukhuset då det är gångavstånd. Kommer bli väldigt intressant att se vad som sägs imorgon och direkt jag kommer hem blir det att försöka plugga. Har halvmycket att göra just nu och vore skönt att få bort det mesta så snabbt som möjligt. På torsdag ska jag även på bio med mamma, Emma och Eve om jag minns rätt, vilka som ska med alltså, är lite snurrig just nu. Nej, dags att luta mig tillbaka litegrann innan det är dags att försöka sova.
 
 
Lite av min vecka i bilder

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0