Stressad much?

I torsdags drog praktiken igång som sagt och denna gången är det en 10 veckors period, i och med alla röda dagar blir det sammanlagt 44 dagar. Känner mig ganska stressad över praktiken i och med att jag ska hålla i tio pedagogiska aktiviter, ha en självständig vecka, göra ett temaarbete och på det tillkommer det även skriftliga uppgifter, puh! Känner mig inte som en bra fritidslärare i nuläget, mitt hjärnkontor har inte kommit igång riktigt när det kommer till fantasi och kreativitet. Förhoppningsvis behöver jag bara komma in i känslan av att vara på fritids och poff så kommer det igång, vi får se! Hittills har det gått himla bra, mina barn kommer ihåg mig och en av de första frågorna jag fick var; Har du gjort nya naglar nu?
 
Varit fullt upp och nu i helgen har jag även festat två kvällar på raken, när hände det sist liksom? I fredags var jag bjuden till Jessica på tjejkväll, vi drack, pratade, hade en frågelek och så dansade vi. Lite senare bestämdes det att några av oss skulle fara ut, vi hamnade på Allstar där det var knökat med folk, men vi hade jätteroligt! Blev mycket dans och jag kom hem vid tre tiden, la mig vid halv fyra och klev upp dagen därpå vid halv elva för att hinna duscha innan jag skulle ner på stan och möta upp Emma. Nu är det alltså lördag, mötte upp Bim nere på stan och några minuter senare Emma, vi tog en lätt lunch, Bim shoppade lite och sen handlade vi inför kvällen. Bar sedan av hem till mig där jag började att göra mig i ordning och vi bytte av varandra lite nu och då. Vi invigde min nya högtalare, eller ja, jag har ju använt den och så men har aldrig haft en spellista tidigare, kvällen till ära gjorde vi en partylista, därav invigningen. Blev en härlig förfest med mycket skratt och fjantade för att sedan dansa, dansa och åter dansa på Schlagerklubben, den ska tyvärr stänga den 11 april så nu hann vi ju fara dit en andra gång i alla fall.
 
Idag har inte många knop blivit gjorda, är väldigt trött men samtidigt stressad fastän jag inte behöver vara det. Lägg ner Erica! Mamma hämtade hemma där vid 15 tiden och sen när Bim kom ut gick vi till Mariehem för att äta och sen handla. Här hemma har jag sedan gjort i ordning frukost och morgodagens lunchlåda, diskat och försökt vakna till liv. Försökt få några småärenden gjorda men direkt jag gör något mår jag illa, ja jisses, börjar bli gammal. Har suttit och börjat fundera på lite aktiviteter, har ju redan hållit i mellanmålet en gång så där kan jag bocka av en, ja, jag delade ut mellanmålet och höll koll där. Nej, ska ta och skriva ut lite papper och sen slappna av en stund, hela kroppen värker av någon konstig anledning.
 
Bjuder på en pose a la Erica bild, kände mig grymt snygg både i fredags och i lördags vilket är riktigt roligt. Tog pose bilden i fredags, av någon anledning får jag alltid för mig att posa under mina självförtroendeskickar, haha.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0