Helg och första advent

Igår var det första advent och som vanligt är det alltid något magiskt över den dagen. Vanligtvis brukar jag åka hem till Sävar för att umgås och gå på skyltsöndagen, tyvärr minskar den för varje år som går, den är ingenting motför när jag var liten. I år planerade jag aldrig att fara, hade tänkt att kanske använda dagen till att julpynta. Blev dock bjuden på glöggmys igår igen, den här gången hemma hos Jenny så min helg har varit till för att göra i ordning för det. Har för första gången på fem år kunnat sitta hemma fredag- och lördagkväll helt ensam utan ångest, känns helt otroligt.
 
Började med pyntingen två dagar tidigare, i fredags det vill säga. Trodde inte att jag skulle bli klar men det blev jag. Satt med Jessica på förmiddagen och pluggade sedan bar det av hem och äta lunch, gå på affären en till gång, handlade bara lunch innan och ja, köpte även jordgubbar, fick ett ryck och ville ha. Hon i kassan utbrast; Åh så gott med jordgubbar och ja, det höll jag med om. Senare på eftermiddagen gjorde jag kinagryta, i samma veva höll jag på med pyntningen, gardinerna väntade jag dock med till på lördagen. I lördags bytte jag som sagt gardiner, men utöver det bakade jag även två kakor, en vanlig och en lchf, båda var mjuk pepparkaka, skulle ha med dessa till glöggmyset. Detta var första gången jag gjorde mjuk pepparkaka och senare på kvällen griljerade jag en julskinka för första gången också. Kvällen fortsatte med julfilm och bara mys med tända ljus. Haft väldigt fullt upp i helgen och känt mig som en husmor men det har faktiskt gått riktigt bra, men känner som Kickan, har inte riktigt haft tid med att måndag skulle komma som sen har gjort nu idag. 
 
Igår när jag vaknade blev det en dusch, en promenad och sen gjorde jag mig iordning inför glöggmyset. Ville göra mig julfin och hade därför klänning, julörhängen och julbrosch, måste vara duktigare på att ha klänning fast nu har man mest lektioner på Iksu då blir det att ha träningskläder nästan hela tiden. Packade med mig kakorna, lite grädde och lightjulmust innan det var dags att gå ut till bussen. Hemma hos Jenny var jag den tredje som kom dit och tillslut ramlade alla in, vi gick vidare till vardagsrummet och gosade ner oss i soffan, där pratade vi mycket, åt gott och hade på en julfilm i bakgrunden. Kan inte med ord förklara hur glad jag är över dessa tjejer, oj vad ni värmer mitt hjärta om och om igen. 
 
 
<3

Plugg utan bugg

Ja, hur har allt gått då?
 
Det kändes faktiskt bättre än jag trodde att lära ut dansen virginia reel, blir lite förvirrande när man är tre stycken som delar på ansvaret och när ens lärare flikar in hipp som happ, dock blev det bara förvirrande just då, kändes bra att få veta hur vi skulle göra. Man var ju redan nervös så då när hon stack fram hakan blev man lite, va? Är då väldigt nöjd med resultatet och lektionen var jätterolig, fick mycket att ta med mig. Så har veckan fortsatt, i pluggandets tecken, har faktiskt haft min bästa pluggvecka på länge och det känns så himla bra! Förutom att jag har suttit med Jessica två gånger, vi ska även sitta imorgon så har jag suttit hemma efter lektionerna eller våra träffar och pluggat. Minns inte när det hände sist och det ser jag som ett gott tecken. 
 
Idag hade vi seminarium och det gick bra, man blir alltid lika nervös inför varje seminarium, är ens frågor bra och pratar man tillräckligt mycket, ja, det är en del av frågorna som poppar upp i huvudet. Hittills har jag dock klarat mig galant och ingen har kollat på mig som om jag varit korkad, det sitter ju självklart bara i mitt huvud. Efter lunchen hade vi en lektion med fokus på bedömning, vi delades upp i grupper, fick titta på vad som krävs i betyget och vad styrdokumenten säger och därefter hålla i en aktivitet där våra klasskamrater efteråt fick gissa vad vi hade valt ut för delar. Vi hade riktigt roligt och jag tycker att denna lektion borde ha varit obligatorisk ärligt talat, just för att den var så bra och gav mycket tankar. Resten av dagen har jag pluggat, ätit middag, tagit hand om fötterna och så håller jag på och tvättar, just nu är allt på tork dock. Blir snart att hämta upp tvätten innan det är dags att slappna av lite extra innan sängen, imorgonbitti ska jag hem till Jessica och fortsätta med uppgiften och därefter blir det att plugga hemma också. Funderar även på att göra kinagrytan imorgon och griljera julskinka, dock har den legat i frysen ganska länge men tror inte det är något problem, haha. I helgen ska jag även ta och julpynta och så fara på glöggmys. Ja, glögg och glögg, jag dricker det ju inte men de flesta jag känner gör det, haha. Jag tar med Erica dryck som vanligt men denna gång blir det självklart julmust då det är första advent. Funderar även på om jag ska baka men får se hur krafterna är i helgen, bara för att energin verkar komma tillbaka litegrann så betyder det ju inte att jag ska utmana det för mycket. 
 
Just ja, igår gjorde jag en ny maträtt. Väldigt simpel men väldigt god. Gjorde en krämig köttfärssås med lök, creme fraiché chili/paprika (?), chili, vitlökspulver, kummin och chilisås. Till detta hade jag klassiska wok grönsaker. Blev inte jättemycket smak så funderar på om jag ska tillsätta sambal oelek nästa gång, vågade inte igår, haha. Ska även ha mer creme fraiché nästa gång för detta kommer jag göra om. 
 

Teaching method & Virginia reel

Min morgon började med att Jessica V kom hem till mig för att plugga, vi skriver nämligen på en uppgift tillsammans som handlar om de olika metoder man kan använda sig utav som idrottslärare. Vi var som sagt på ett observationsbesök tillsammans i fredags. Förutom att vi pluggade idag hann vi med att prata mycket och Jessica fick även träffa Mirabelle och se mitt hem för första gången, vi åt även lunch tillsammans, båda värmde matlådor, riktigt lyxigt på min ära. Jessica hade med sig en jättegod skinksås som jag fick smaka på, måste testa att göra en egen för det är ju så gott. Efter lunchen for hon vidare och jag tog en promenad till Ålidhem, var riktigt härligt ute, -13 grader och solsken, mådde riktigt bra för stunden. Efter Ålidhem gick jag till Iksu där Linnea och Angelica väntade på mig, vi ska tillsammans lära våra klasskamrater hur man dansar virginia reel imorgon. Idag gick vi igenom vem som ska säga vad för att alla tre ska få öva på att leda och så letade vi musik samtidigt som vi testade att dansa. 
 
När jag kom hem fortsatte pluggandet, nu inför ett seminarium, vi har ganska mycket att göra nu så jag försöker att få så mycket som möjligt gjort. Vi har haft många tomma luckor på schemat så egentligen hade jag kunnat vara effektiv som tusan och fått bort det mesta redan men ja, mitt mående har ju satt stopp för det, har inte orkat vara den effektiva studenten tyvärr. Mår lite dåligt över det nu och då men det är ju bara idiotiskt, jag gör det bästa jag kan och det blir bra. Apropå bra, vi läser ju kurs två i idrott och hälsa nu, i ettan skrev vi en hemtenta vars resultat skulle bestämma betyget på kursen också. Jag, alltså jag lyckades få VG på hemtentan som handlade om hälsa, kommer alltså att få VG på första kursen. Känns riktigt bra för självförtroendet men ärligt talat, hade varit lika glad för ett G, viktigast av allt är att bli godkänd och veta att jag har gjort mitt bästa. I alla fall, satt och läste idag fram tills att det var dags för att värma upp min middag, gjorde en kotlett stek igår samtidigt som jag såg en julfilm och städade toaletten, vad då ha många bollar i luften? Efter middagen blev det en dusch och nu hänger jag i soffan, eller ja, har faktiskt läst lite till och nu är den boken utläst, imorgon blir det att skriva ner några rader och frågor sen är det bara att läsa de två andra delarna till seminariumet. 
 
Resten av veckan ska förhoppningsvis bestå av effektivt pluggande, jag och Jessica har bokat in några träffar och förhoppningsvis har jag bara kvar min lärarfilosofi uppgift nästa tisdag. Våran gruppuppgift ska nämligen vara inlämnad då så nej försöker inte stressa Jessica, haha. Nej, om man skulle kolla igenom dansen eller något? 
 

Energi

I hopp om att få mer energi gör jag mer saker än att bara ligga i soffan än om det betyder att kroppen är helt slut efteråt, oftast är det värt det. 
 
Igår kväll for jag hem till Kickan för glögg- och sminkmys, blev en riktigt underbar kväll och den riktigt behövdes för att fylla på energidepåerna. Den här gången blev det inget fusk heller, hade med mig mörk choklad och pepsi max, än om skumtomtarna såg väldigt inbjudande ut så togs de bara i när någon bad mig skicka vidare. Klockan sprang iväg som vanligt och jag fort ut till bussen då klockan skulle ringa två timmar tidigare än vanligt. Sov väldigt dåligt, blir alltid så när klockan ska ringa tidigare. Tog lång tid att somna och helt plötsligt vaknade jag och var tvungen att sätta mig upp och tända taklampan, tänkte att klockan skulle ha börjat närma sig ringning men hade bara legat i sängen i ungefär två timmar. Fick somna om men vaknade ungefär tjugo minuter innan klockan skulle ringa med magont. Sa till min mage att toaletten är upptagen så det är ingen idé, det funkade, fick ligga kvar och höll nästan på att somna om till och med. 
 
När klockan ringde klev jag upp på en gång, såg snön där ute och blev glad bara av det ljusa, har varit många gråa dagar nu den senaste tiden. Lite senare kom Jessica och vi åkte vidare till Östra Ersboda skolan där vi skulle observera en idrottslektion inför en gruppuppgift vi ska påbörja att skriva till veckan. Var ett riktigt givande besök och läraren stod kvar och pratade med oss efteråt, man får verkligen se mer och tankar väcks inför framtiden. Var ganska trött när jag kom hem där innan tio imorse så tog en liten paus med Mirabelle i knät, hon blev så glad åt att se mig, haha. Resten av dagen har varvats med att plugga och göra lite annat emellanåt då ögonen var så himla trötta. När det började närma sig middagstid tog jag en buss ner på stan för att möta upp mamma och Emma, de skulle på bio så jag passade på att äta tillsammans med de före det. Sen, nu jäklar ska ni får höra, när jag kom hem sattes det igång operation storstädning! Dammsugning brukar vara något jag gör ganska ofta men sen i somras har jag kanske dammsugat en eller två gånger? Har inte orkat bry mig, har sopat bort det värsta ungefär, har aldrig sett smutsigt ut i alla fall. Idag har hela lägenheten förutom toarummet och köksvråns bänkar och kakel dammtorkats, har även dammsugat och skurat golven. Nu i natt har jag rengjort handfatsavloppet också, var fina sminkavlagringar där kan jag ju lova, usch! Ska ta tag i resten så småningom men känner ingen stress, nu är ju det mesta dammtorkat så jag behöver bara julpynta sen, himla skönt om ni frågar mig. 
 
Imorgon, eller ja, egentligen idag enligt klockan ska jag hem till Bim på fika, sen tänkte jag hänga kvar där och umgås. Min söndag däremot får nog bestå av plugg, städ och soffan. Lutar mest åt bara soffan men det ser vi väl sen hur det blir. 
 
 

Keep moving forward

Har varit tyst igen i några dagar, vi diskuterade bloggning i söndags då vi hade Harry Potter maraton, jag sa då att tanken på att blogga finns varje dag men orken finns inte. Själv kollar jag in mina kompisars bloggar två till tre gånger per dag, går ju så snabbt att titta runt via telefonen, det tar inte så mycket energi av en heller. Var en underbar söndag och jag kunde tyvärr inte stå emot allt gotta som fanns men that's that, nu tar vi nya tag. 
 
Känns egentligen hemskt att skriva om mitt mående, känns som att det är det enda min blogg handlar om men samtidigt tar det ju upp en sådan stor del av mitt liv. Går alltid upp och ner, har många fina stunder och många hemska. I söndags kväll när jag åkte hem blev jag snabbt nedstämd, ensamheten pockade på och ja, hade en obehaglig känsla i kroppen. I måndags kom ett rejält bakslag, är fortfarande dålig, är förvirrad, trött och ja, orkar inte lägga så mycket energi på saker men i måndags, usch, blev inte rädd men ja, blev orolig. All livslust rann ur mig, jag kände verkligen att jag inte orkade leva men ni som känner mig vet ju det, jag kan fastna i känslan att inte orka leva men det betyder inte att jag vill dö, vill vara noga med att poängtera det. Höll mig ganska länge från att skriva till Johan om hur dåligt jag mådde för det är inte roligt att dra in någon annan i det, vet själv hur jobbigt det är att känna sig maktlös när någon man bryr sig om mår dåligt. Vad ska man säga, vad ska man göra, vad kan man säga och vad kan man göra? För Johan blir det ju extra jobbigt också när han är över 40 mil ifrån mig, är inte bara att slänga sig på nästa buss som går direkt. Man kan nog säga att jag halvt som halvt har gått in i väggen, grät så mycket i måndags att jag nästan tappade andan, satt på golvet lutad mot soffan och höll Mirabelle i famnen, älskade Mirabelle. Något som gör att det är svårt att andas och komma tillbaka är också studierna, vi har ganska mycket att göra just nu och min kropp fungerar bara i några få timmar, sen kommer huvudvärken, yrseln och det magonda. Lägg till lite trötthet på det så har vi bakat en himla fin kaka. 
 
Men, det här får inte stoppa mig att leva än om det begränsar mig att leva just nu. Får lyssna extra mycket på kroppen och träna på att ta hjälp av nära och kära, är ju som sagt väldigt dålig på att be om hjälp än om jag kan vara öppen om mitt mående, brukar dock låta den värsta av stormen lugna ner sig innan. Man kan lära sig mycket av att stanna upp en stund och ibland behöver kropp och sinne att man gör det. 
 
 

Inspiration

Blev inspirerad av min vän Jenny och började tänka på några av mina finaste tjejer, hur vi träffades och hur vi hållit ihop i vått och torrt sen dess. Vid första uppropet på universitetet la jag tjejen Kickan på minnet, både för namnet och för att hon verkade så, ja, så bra helt enkelt. Kontaktade henne via facebook om jag inte minns fel och frågade om vi skulle plugga tillsammans, hon nämnde även att Jessica och Jenny ville vara med. Där på biblioteket grodde en vänskap från första början genom en pluggrupp. Sen dess har vi hittat på massa tokigheter och stått vid varandras sidor i nöd och lust skulle jag nästan vilja skriva, haha, blir lite väl formellt kanske men ja. 
 
Har flera fina vänner i klassen men vet faktiskt inte vad jag hade gjort utan dessa tre i början på universitetet, hade jag kommit lika långt som jag har gjort? 
 
 
 
 
 

H.P

Imorgon, eller ja, idag enligt klockan ska vi fortsätta på vårat Harry Potter maraton som vi påbörjade för ett tag sedan. Då vi är några stycken har många datum och tider sällan matchat men imorgon så ska vi fortsätta med film nummer sex! Imorgon ska jag, Kickan, Jessica, Linnea och Hanna åka hem till Jenny för att ha en riktig mysdag tillsammans. 
 
Som förra gången kommer det finnas massa gotta där men jag som har misskött mig väldigt mycket ska försöka vara duktig. Har en protein choklad pudding hemma som jag tänkte ta med mig, ska även vispa grädde att ha till. Kommer också att packa med en matlåda och en pepsi max för att kunna lyxa till det inom rimliga gränser. Ska bli riktigt roligt att umgås med några av mina bästa tjejer, längtar verkligen. 
 
 
Vi påbörjade vårat HP maraton på självaste Harry Potter dagen den 2 maj, nu ska vi fortsätta. Bättre sent än aldrig eller hur?

Två i rad

Har haft några fullspäckade dagar, både av att vara effektiv och att bara vara. Behöver verkligen träna mer på att vara i nuet samtidigt som jag bara är och tar det lugnt. Min stresspuls går upp och ner, vet inte riktigt hur det ska hanteras än men kommer dit så småningom. 
 
Förra helgen hade mina klasskamrater Madde och Robert sin halloween fest, jag körde på 20 tals tema och var allmänt classy. Festen var riktigt trevlig och de hade lagt ner väldigt mycket på att dekorera lägenheten, blir säkerligen lika mycket på julfesten om inte mer. På lördagen blev jag upphämtad av mamma och Eve, vi gjorde några ärenden innan vi åkte hem till Sävar, mamma skulle in till stan igen och jag hamnade på middag hemma hos pappa, Kajsa och Emil, var där och umgicks ett tag innan familjen KPP kom hem och jag gick över dit för att hinna träffa barnen innan sängdags. Sov sedan över hos mamma och åkte hem till stan senare på kvällen. Var förbi pappa en sväng innan bussen gick då det var fars dag, där kollade vi på gamla foton och hade det trevligt innan bussen skulle gå.
 
Under veckan som varit har jag hunnit fira Bim som fyllt år och så har jag pluggat en del, på lektionerna har vi haft salsa och bugg, förhoppningsvis blir jag en fena på det och kan lära Johan, är himla roligt att kunna dansa tillsammans med någon man tycker om. 
 
Den här helgen har jag också sovit i Sävar, åkte dock dit redan i torsdags då jag valde att ta en pluggfri helg. Mådde inte bra alls i onsdags och torsdags så kände att jag behövde få tanka energi och det fort. Mådde väldigt illa och var yr, vet inte alls vad det berodde på. Torsdags kvällen hemma i Sävar blev väldigt lugn och trevlig, blev inte så jättesent då ett äventyr var planerat dagen efter. Dock gick vi till Krypedalen på kvällen, Sävars förskolebarn hade målat ljuslyktor till årets ljusfestival, var väldigt mysigt med alla lyktor, elden och musiken, vilken stämning! Igår gick jag hem till familjen KPP så fort jag hade klätt på mig, åt lunch där och senare packade vi in oss i bilen och åkte till Örnsköldsvik där vi skulle fara och bada på Paradisbadet, ja, det verkar heta Paradiset nu men för oss är det Paradisbadet. Taggade barnen genom att sjunga om att vi skulle på äventyr och båda var på riktigt bra humör och sedan somnade de. Båda bilresorna gick bra och vi hade det riktigt roligt när vi badade och umgicks. Själv är en för feg för de värsta rutschkanorna men åkte en mindre för första gången och sedan åkte jag forsen flera gånger som vanligt. Älskade deras barndel, Söderhavet, de hade moln i taket och ibland både blixtrade och åskade det samtidigt som det regnade för att sedan låta solen skina, barnen älskade det. Vi hade även extra roligt i utomhuspoolen då det är väldigt strömt, vi hade problem att ta oss till vissa ställen och ja, vi skrattade åt och med varandra. Tror det var över tio år sedan jag var där sist, vilka minnen. 
 
Idag tog vi det bara lugnt, vi var alla helt slut sen gårdagens äventyr. Blev en lite tidigare hemgång än tänkt, passade på att åka bil då möjligheten fanns, bussen skulle liks gå två timmar senare, är himla irriterande att de har så dåliga busstider nuförtiden. Nej, vi behöver inte alls någon nattbuss från Sävar, suck. Men men, min lördag kväll fortsätter med ljus, filt, soffa och Mirabelle gos. 
 
 
Väldigt taggade än om en viss gammal moster var ganska trött

4 november

Idag är det Nohate dagen, uppmärksamma den gärna med att tagga din bild med #nohatese 
 
Jag är emot all slags mobbing, det är något av det jobbigaste en människa kan vara med om. Med denna dag vill man uppmärksamma nätkärleken mot näthatet. 
 
4 tips från http://nohate.se

1. VAR KRITISK. Fundera på vad du läser, ser och hör på nätet
2. LJUG INTE. Använd ditt riktiga namn när du postar eller kommenterar
3. SÅRA INGEN. Tänk efter innan du skriver eller delar innehåll som handlar om andra än dig själv
4. SÄG TILL. Anmäl det som inte känns okej till hemsidan du ser det på, oavsett om det handlar om dig eller andra

 

 
No hate - Just love 

Halloween

Bättre sent än aldrig?
 
I fredags gav jag mig själv Erica tid, har länge velat klippa och färga håret igen men då jag sällan tar mig råd att göra det ska det helst vara inför något speciellt. Har tänkt på det länge och nu bestämde jag mig, inför halloween firandet hemma i Sävar skulle det bli! Hade tid klockan tio på Attityd hos Märtha, hon är så himla bra. Denna gång blev frisyren lite annorlunda men knappt så att man tänker på det, vi använde liknande färger och så la vi även till lila slingor som skymtas i burret. När vi var färdiga åkte jag hem och bråkade med sminket inför kvällen, skulle åka till Sävar lite senare och kändes bäst att ha det mesta färdigt då både mamma och Bim skulle fixa sig. Mötte upp mamma och senare Bim nere på stan och vi åkte hem till Sävar, först gick vi in en sväng på Ica och sen åt vi middag på puben, åt min favoritpizza där, Sävar pizza, mums! Lite senare kom Emil och några släktingar som skulle äta tacobuffe, fick träffa mitt kusinbarn Hugo som jag inte sett på länge, vilken goding! Hemma hos mamma fortsatte uppiffningen, jag bytte kläder, fixade läpparna och så även en tatuering. Blev väldigt sugen på att tatuera mig på riktigt men det får bli en annan gång. Kommer även inte att tatuera mig på bröstet än om det kändes bekvämt. Klockan fortsatte ticka och det ramlade in fler gäster hemma hos mamma, strax efter 22 bar det av på puben för en hårdrockskväll. Som vanligt blev det lite drama den kvällen men vad är en utgång utan drama? Dock var inte jag inblandad så det var ju skönt. Enda dryga var två killar, en frågade om en kram och jag sa ja till det, men då gav han mig en puss på kinden också. Sa då åt han och poängterade ordentligt att jag var förlovad, då hånflinade han och skratta, usch vad jag hatar hånflin och hånskratt. Den andra killen hade stått nära på dansgolvet flera gånger och just innan jag skulle gå fick jag en puss på vardera kind, eller ja, mer hångel, hur kan man använda tungan i en puss på kinden? Ryser nästan bara av att skriva om det, haha. Vi kan återgå till mitt utseende istället, lånade min lillebrors jeansväst med patchar och så hade jag ordnat en tatuering, kvällen till ära var jag metalbrud. Allt var min stil förutom västen skulle jag tro, ja, inget fel på den men lyssnar inte på alla banden som fanns på, haha. Kände mig väldigt snygg hela kvällen iallafall och jag älskar dessa kvällar! 
 
Lördagen spenderade vi först hemma hos mamma innan jag och Bim gick vidare till familjen KPP några timmar innan bussen gick hem till stan. Blev att Bim sov över hos mig, vi delade på en bacardi breezer, åt gotta och såg film. Söndagen spenderade vi ungefär på samma sätt förutom att vi mot middagstid åkte hem till Bim där hon bjöd på hemmagjord pizza. Mamma dök förresten upp på en snabbvisit hemma hos mig också. 
 
Man kan nog kalla denna helg för perfekt, eller ja, hade Johan varit med så hade ju det varit glasyren på kakan liksom. 
 

Deep

Känns som att jag bara skriver om djupa tankar, kanske beror det på att jag är väldigt djup, vet inte. Blir dock galen på mig själv, galen på alla känslor som inte har något slut, galen på alla känslor som dyker upp helt oväntat och nästan puttar omkull mig. Som ikväll...
 
Haft en underbar helg med familj och vänner, har inte varit ensam något förens jag klev ut ur Bims lägenhet på väg hem nu i kväll. Känner dock ingen rädsla eller liknande för att vara ensam men är kanske just ensamheten som knockar omkull mig? Är van att vara ensam, trivs även med min ensamhet många gånger även om sällskap är något som jag värdesätter mer än guld. Men här kommer känsorna in, hur kan de rusa runt som de gör? Det finns ingen av och på knapp. Misstänker många gånger att jag är en högkänslig person, min hjärna arbetar väldigt mycket och väldigt intensivt vilket gör en väldigt trött. Det handlar om överlevnad, jag behöver dock motför många andra högkänsliga personer sällskap, är väldigt social, sen så hjälper det självklart att skingra alla tankar genom att umgås med någon, många gånger behöver jag dock bara att någon finns i närheten. 
 
Men som sagt, haft en underbar helg, min morgon började med söndagsångest som vanligt än fast Bim sov över hos mig men det gick över relativt fort. Dagen och kvällen har varit riktigt bra men helt plötsligt när jag var ute och gick i mörkret var det som att jag ramlade ner i ett mörkt hål. Höll nästan på att börja gråta på bussen av allt som bara sköljde över mig, fast, vad allt består av vet jag inte ens. Att måendet och humöret kan svänga så snabbt känns otroligt samtidigt som det inte gör det. Varför fungerar man på det här sättet? Kommer man någonsin att komma underfund med sitt inre? Kan man hantera sitt omedvetna som hanterar så mycket åt en?
 
Ramla och kliv upp igen, det är min melodi än om den har börjat bli rejält uttjatad och naggad i hörnen. Vissa melodier blir aldrig gamla hur många gånger man än lyssnar, eller hur?
 
Imorgon var det tänkt att del två i idrott och hälsa för lägre åldrar skulle dra igång men lite tidigare ikväll såg jag på facebook att våran lärare är sjuk vilket gör att uppstarten är uppskjuten till på tisdag. Samtidigt är det väldigt skönt men samtidigt vill man komma igång för att veta vad man har framför sig. Bara bra för mig att få öva på att leva i nuet, är väldigt dålig på det planerare som jag är.
 
Jag jobbar varje dag med att leva i nuet, lev här och NU, dagen du missar kommer aldrig tillbaka.
 
 

RSS 2.0