Plugg utan bugg

Ja, hur har allt gått då?
 
Det kändes faktiskt bättre än jag trodde att lära ut dansen virginia reel, blir lite förvirrande när man är tre stycken som delar på ansvaret och när ens lärare flikar in hipp som happ, dock blev det bara förvirrande just då, kändes bra att få veta hur vi skulle göra. Man var ju redan nervös så då när hon stack fram hakan blev man lite, va? Är då väldigt nöjd med resultatet och lektionen var jätterolig, fick mycket att ta med mig. Så har veckan fortsatt, i pluggandets tecken, har faktiskt haft min bästa pluggvecka på länge och det känns så himla bra! Förutom att jag har suttit med Jessica två gånger, vi ska även sitta imorgon så har jag suttit hemma efter lektionerna eller våra träffar och pluggat. Minns inte när det hände sist och det ser jag som ett gott tecken. 
 
Idag hade vi seminarium och det gick bra, man blir alltid lika nervös inför varje seminarium, är ens frågor bra och pratar man tillräckligt mycket, ja, det är en del av frågorna som poppar upp i huvudet. Hittills har jag dock klarat mig galant och ingen har kollat på mig som om jag varit korkad, det sitter ju självklart bara i mitt huvud. Efter lunchen hade vi en lektion med fokus på bedömning, vi delades upp i grupper, fick titta på vad som krävs i betyget och vad styrdokumenten säger och därefter hålla i en aktivitet där våra klasskamrater efteråt fick gissa vad vi hade valt ut för delar. Vi hade riktigt roligt och jag tycker att denna lektion borde ha varit obligatorisk ärligt talat, just för att den var så bra och gav mycket tankar. Resten av dagen har jag pluggat, ätit middag, tagit hand om fötterna och så håller jag på och tvättar, just nu är allt på tork dock. Blir snart att hämta upp tvätten innan det är dags att slappna av lite extra innan sängen, imorgonbitti ska jag hem till Jessica och fortsätta med uppgiften och därefter blir det att plugga hemma också. Funderar även på att göra kinagrytan imorgon och griljera julskinka, dock har den legat i frysen ganska länge men tror inte det är något problem, haha. I helgen ska jag även ta och julpynta och så fara på glöggmys. Ja, glögg och glögg, jag dricker det ju inte men de flesta jag känner gör det, haha. Jag tar med Erica dryck som vanligt men denna gång blir det självklart julmust då det är första advent. Funderar även på om jag ska baka men får se hur krafterna är i helgen, bara för att energin verkar komma tillbaka litegrann så betyder det ju inte att jag ska utmana det för mycket. 
 
Just ja, igår gjorde jag en ny maträtt. Väldigt simpel men väldigt god. Gjorde en krämig köttfärssås med lök, creme fraiché chili/paprika (?), chili, vitlökspulver, kummin och chilisås. Till detta hade jag klassiska wok grönsaker. Blev inte jättemycket smak så funderar på om jag ska tillsätta sambal oelek nästa gång, vågade inte igår, haha. Ska även ha mer creme fraiché nästa gång för detta kommer jag göra om. 
 

Kommentarer
Postat av: Kickan

Skönt att hitta tillbaka till pluggandet :) du känns gladare och piggare

Svar: Verkligen! Det kan ha hjälpt att jag bröt ihop, har lättat allt mer efter det än om jag inte är helt 100 än. Hjälper mycket att veta att så många finns där för mig också ❤
Erica KP

2015-11-26 @ 22:38:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0