Flytande

Kändes bra på morgonens intervju, kunde prata med flytande denna gång. Det ligger något i det Jenny säger att det brukar lossna efter första intervjun. 
 
Denna intervju varade knappt 20 minuter och jag fick även göra löneanspråk, jisses. Sa en summa och förklarade varför. Rektorn bad mig även att beskriva mig själv med tre ord och jag valde; Skratt, hjärta och åsna. Utvecklade genom att berätta att jag älskar att skratta, har nära till ett leende, har ett stort hjärta och är omtänksam samtidigt som jag kan skärma av och inte ta till mig för mycket och att jag är envis som en åsna. Får se vad som händer och fötter, jag är glad vad som än händer då detta är ännu en erfarenhet jag kan lägga i ryggsäcken. 
 
Sen jag kom hem har det varit ganska lugnt, har betalat bort räkningarna och ätit lite lax, började känna av lite hunger så då är det bara dumt att inte äta något alls. Ska luncha med Eve men det är först klockan 13 så därför kändes det som ett bra val. Ska strax ta tag i det sista och kolla om jag har allt jag behöver i väskan. Har inte gått igenom opponeringspapperna något men känner samtidigt att jag har gjort så gott jag kunnat. Får kolla en sväng ikväll innan jag skriver ut det jag ska ha med mig, blir nog bra det här ska ni se!

 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0