Hipp hipp hurra för Jossi!

Snöovädret fortsatte igår och det låg drivor efter vägen, valde att inte övningsköra hem igår kväll och det var ett smart val då Johan knappt såg något, vare sig vägen eller vägkanten. Vi paketerade som sagt tacogratängen och tog den med oss till Purnu, vi åt nästan direkt då vi kom fram och efter det började jag att städa och dona litegrann inför idag. Lite senare kom Anette ut och vi fick bjuda henne på mat vilket var trevligt, efter det tog vi oss an äventyret att göra smörgåstårta, det blev några små farthinder efter vägen då vi inte var fullt utrustade och Anette fick åka hem och hämta litegrann, eller ja, en hel del, haha. Vi hade en riktigt trevlig kväll och de gjorde en riktigt vacker smörgåstårta, jag hjälpte till litegrann men kändes överflödigt med tre stycken som dekorerare, passade på att diska undan allt eftersom så att vi inte behövde ha en massa disk kvar att ta tag i idag. 
 
Jag min åsna la in elvispen i ett skåp, hemma i Nattavaara kom jag på att jag behövde den ju. Hade planerat att vispa grädden till rulltårtsbakelserna kvällen innan, förstörde även chokladkakan som jag skulle ordna glasyr till så kunde inte göra en ny sådan idag på grund av min miss med elvipsen heller, ja, tur att huvudet sitter fast annars hade jag väl glömt det någonstans. Blev envis igår kväll och vispade grädde för hands för första gången, kärlek om något! Klev upp när klockan ringde fyra i morse, Johan snoozade så jag kunde stöka på i fred. Gick sedan upp med en bricka och sjöng en liten falsk trudelutt, var trött i morse, när jag skulle säga grattis direkt klockan ringde sa jag något helt annat och fick inte fram rätt ord, haha. La mig och sov igen vid fem tiden då Johan åkte och sov fram till nio tiden ungefär. Har sedan dess tvättat, handlat, ätit lunch, duschat och ja,sådant där alldagligt tjafs. Ska strax göra mig i ordning då vi ska till Purnu igen när Johan kommer hem efter jobbet. Vi ska ta med oss rätt mycket också så försöker ta fram det som man kan ta fram också. Längtar till kalaset, ska bli så himla mysigt! Förutom det så har vi fint väder idag, blå himmel och sol, inget snöoväder! Fast, ja, det kan ju börja snöa igen, får passa på att njuta av solen. Tänk att min Johan blir 25 år idag? Fastän jag är tre år äldre så är det han som brukar få heta gubbe, men ja, jag är ju egentligen bara 21, det är bara på papperet som det inte riktigt stämmer, haha. 
 
När det kommer till examensarbetet känner jag inte att jag lagt så mycket tid på det nu de senaste dagarna, är väl nu på slutet man borde det kanske. Dock känner jag mig nöjd, vill inte röra i det för mycket för då kan man ärligt talat förstöra något. Ska fortsätta med min teckning lite till och sedan fota den och lägga som omslag, får scanna in den när jag kommer hem och göra det mer proffessionellt. Nej, dags att sätta fart, här kan jag inte sitta!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0