Slita för att sedan få ta det lugnt

I förrgår hade jag en av mina längsta dagar framför datorn kämpandes med examensarbetet. Brukar inte sitta allt för många timmar per dag för att låta hjärnan varva ner och vila än fast tankar om examensarbetet finns där 24/7. Satt mig vid datorn runt tio på morgonen, tog sedan en paus vid elva tiden och åt en liten lunch tillsammans med Johan. Därefter fortsatte jag, körde bara på och ville verkligen göra så mycket som möjligt. Johan började vandra runt och jag märkte att han var uttråkad så han smet hemifrån. Det blev väldigt passande för mig, förutom en timmes paus satt jag fram till att klockan började närma sig 18. Fick mycket gjort och skickade det till min handledare för att kunna få feedback, vill ju veta om jag är rätt ute eller inte, haha. Tycker alltid det är svårt med analys och diskussion, känns som att man upprepar sig, samtidigt gör man ju det i och med att man lyfter fram det viktiga i resultatet men i alla fall. Johan och Tobbi kom hit strax efter 18 och då åkte vi vidare till Purnu och var där tills klockan började bli lite mycket, vi tog oss tillslut hem till Kråkslottet och började göra oss i ordning för att sova. 
 
I går gick jag i tankarna på att inte plugga, ville ta en liten paus och väntar ju även på feedback. På morgonsidan var jag riktigt trött och ville inte kliva upp men hoppsan hejsan, vi fick besök, det var bara att kliva upp. Efter besöket blev det lugnt en stund innan vi gjorde oss en riktig frunch och efter det bar det av till Purnu. Vi landade vid Skolådan en stund och senare for vi hem till Anette och Jonas. Johan och Jonas mekade, barnen åkte tefat och på rumpan medan jag tog på mig rollen som kommentator, hade inga täckbyxor med mig givetvis. Senare på dagen kom Anette hem och jag passade på att umgås med henne en stund också. Lite senare blev vi bjudna på hemmagjorda köttbullar till middag, oj så gott, höll inte på att kunna sluta äta! Klockan sprang iväg och jag satt halvsovandes i gungstolen nästan. Vi tog skotern hem till Skolådan och därifrån körde jag bil hem till Kråkslottet där vi avslutade kvällen med att lyssna på en film för att sedan somna. Tyvärr var Nikka nipprig och skällde väldigt mycket under natten, ibland är de små liven inte så söta. 
 
Som sagt, i natt skällde Nikka mycket vilket störde mig. Johan klev upp tidigare och sedan när jag vaknade var han borta. Ja, vet ju på sätt och vis vars han är men inte vad han hittar på, haha. Har suttit och skrivit på sammanfattningen idag, vet inte om jag är rätt ute men jag tror det. Vill se vad min handledare säger om analysen och diskussionen först, det är viktigast att lägga krut på den. Förutom att jag har gjort det nu på morgonen har jag även kört igång en tvättmaskin, blir kanske någon fler också men innan det ska jag göra lunch. Charmen med gamla hus, kan inte ha spisen och tvättmaskinen igång samtidigt, haha. Vet inte hur länge Johan blir borta, är svårt att få tag på han också i och med sändningen men jag klarar mig fint. Tänkte duscha och sedan ta mig ut i det fina vädret för att hälsa på i affären, ja, ska även handla lite tänkte jag. Resten av dagen blir nog väldigt lugn, tar den som den kommer.
 
 
 
Moa tyckte att jag skulle ta en gospaus i förrgår
 
 
Skolådan i kvällssolen i förrgår, klockan är strax före 19, otroligt! 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Har ni flera hus? Jag läser skolådan, kråkslottet och huset i Nattavaara.. Är de alla era hus?

Svar: Huset i Nattavaara och Kråkslottet är samma hus 😊
Erica KP

2016-04-21 @ 14:18:53
Postat av: Anonym

Ok :) skolådan då?? 😳

Svar: Det ligger inte i Nattavaara 😊
Erica KP

2016-04-21 @ 21:46:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0