Virrvarr

Efter gårdagens slutopponering är jag ett enda virrvarr, riktigt varför vet jag inte men ja, så ligger det till just nu. Har dock varvat ner litegrann idag efter att ha rådfrågat en lärare på universitetet, hon inledde svaret med: Det är så underbart med dig som är ambitiös! Bara det gjorde att jag varvade ner litegrann, kändes riktigt bra att få en sådan kommentar.
 
Slutopponeringen igår gick bara bra, har en del att finputsa och lägga till men annars ser det bra ut i det stora hela. Mitt arbete var sist på dagordningen igår och huvudvärken hade hunnit slå till rejält, orkade inte tänka ordentligt och har glömt bort hälften vad som sas. Skrev inte ner allting heller fastän jag trodde det. Ser man på det stora hela gick det jättebra igår och våran handledare blev jätteglad för presenten, hittade ett par träängla vingar man kan hänga på väggen och berättade tanken om hur hon tagit oss under sina vingar. Frågade de andra i gruppen om de ville vara med på presenten och det ville dem. Var riktigt roligt att se våran handledare skina upp som hon gjorde. När allt var över följdes jag och Angelica åt till sjukhuset där vi tog bussen ner på stan, Angelica hoppade av och jag fortsatte vidare mot Bim. Väl framme blev det en efterlängtad lunch och efter det fick jag hjälp med examensarbetet. Var helt slut redan på eftermiddagen, huvudvärken och även en trötthet började smyga sig på allt mer. Kom hem strax innan 18 tiden, värmde upp min middag samtidigt som jag satt med examensarbetet, satt ändra fram till 22 med det, förutom då jag gick till tvättstugan. Glömde dock bort att jag hade tvättat och 21.59 fick jag halvspringa ner till tvättstugan för att hinna få ut tvätten, haha. 
 
Idag har huvudvärken valt att stanna kvar, mår inte bra alls. Även fast jag inte mår så bra har dagen hittills varit fin. Hade en nageltid nu på förmiddagen, var hos en ny stjärna på salongen då min kusin är sjuk och vågade för första gången testa naglar som inte sticker ut, haha. Har länge funderat på att ha mer naturliga men ja, dras åt allt som heter färg och glitter. När naglarna var färdiga gick jag en sväng till Presenta för att köpa ett till renhorn med rem, när jag kommer dit är dem helt slut! Attans, hon i kassan tog dock mitt nummer och skulle höra av sig om de skulle beställa in fler. Mötte sedan mamma som skulle överraska mig på salongen men jag var ju redan färdig och utflugen, haha. Blev bestämt att vi skulle äta lunch tillsammans och på väg till Max mötte vi även pappa och pratade med han sen stund, se vandrade han vidare för att hitta något annat än hamburgare. Efter lunchen fick jag skjuts hem via affären på Mariehem. Där har de tagit hem Bubbies, har alltid varit sugen att testa så än fast de var dyra köpte jag en. Det är gräddglass i mochi "skal", klibbigt ris som pressats färgats och smaksatts skulle man kunna säga. Det är en japansk delikatess, jag valde en Bubbie med smak av jordgubb och mörkchoklad. Glassen var god och skalet var slajmigt, var annorlunda att äta och skulle kunna äta det någon fler gång men typ fyra tuggor för 20 kronor är inte riktigt min grej. Det bästa med köpet var att höra han i kassan säga Bubbies, tycker det är ett himla gulligt ord, Bubbies! Väl hemma har jag suttit lite mer med examensarbetet, orkar inte mer idag dock, datorn får åka med hem till Sävar. Förhoppningsvis behöver jag inte ha huvudvärk hela helgen men vi ser väl. Idag fyller förresten min lillebror år, grattis Emil på 21 års dagen! Nu läser inte han min blogg men vi kan väl låtsas?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0