Börjar våren nalkas?

Igår kunde jag snöra på mig mina gympaskor och slänga på mig mina träningsbyxor för första gången i år! Tidigt på dagen hade jag +11,4 i skuggan och senare när jag skulle gå ut visade termometern på +20,8 för att senare visa på +23,6 efter min promenad. Var riktigt härligt att kunna gå ut lättklädd, samtidigt kommer ju nu den jobbiga perioden med att klä sig, blir lätt att man har för mycket eller för lite. Det klassiska i lands problemet direkt vi byter årstid eller hur? 
 
Innan promenaden transkriberade jag mina två sista intervjuer och jisses vad jag svor i slutet, var så himla less. Svor och sa; Aldrig mer! Man ska ju aldrig säga aldrig dock men i  alla fall, kommer förhoppningsvis inte göra det på ett bra tag. När jag hade kommit hem efter promenaden putsade jag lite på mitt examensarbete och försökte att läsa lite ny litteratur men hjärnan orkade inte riktigt så vid 17 tiden hoppade jag in i duschen i stället. Kvällen fortsatte i lugnets teckan i soffan pratandes med Johan i telefonen, oj vad jag saknar han! 
 
Imorse försvann mitt humör, har sovit helt okej men direkt jag klev upp gjorde ryggen så himla ont och ögonen var fulla med grus. Skrev ganska fort till mamma för att ragga lunch sällskap, var skönt att få komma ut och träffa mamma. Provade även en jacka på HM men är fortfarande osäker på hur jag ska göra då ärmarna är precis för små, vill inte spräcka armarna det första jag gör direkt, haha. Men ja, ska fundera på det ett tag till och se om jag lägger in en beställning. Blev ingenting gjort i studieväg och ångesten krafsar lite lätt på axeln men samtidigt har jag hamnat i ett död läge just nu, vet inte hur jag ska göra för att komma vidare. Som det verkar kommer min handledare att kunna jobba imorgon och då kan vi ses. Förhoppningsvis kommer ett mynt eller två ramla ner imorgon och så kommer jag att kunna köra igång med resultatsdelen. Vill bara bli klar med allting och kunna säga; Check!

 
 

Kommentarer
Postat av: Kickan

Du har ju kommit långt

Svar: Känns som att det saknas mycket så samtidigt känns det inte långt alls. Skulle vilja göra mycket varje dag men ibland går det inte riktigt. Kommer man någonsin vara nöjd med det man gör? Jobbar på det <3
Erica KP

2016-03-16 @ 20:27:46
Postat av: Angelica

Riktigt snygg jacka! 😊

2016-03-17 @ 22:29:04
Postat av: Angelica

Riktigt snygg jacka! 😊

2016-03-17 @ 22:29:04
Postat av: Angelica

Riktigt snygg jacka! 😊

2016-03-17 @ 22:29:05
Postat av: Angelica

Hoppsan, haha tror nog du förstod det i första kommentaren XD

Svar: Haha! Fattade först inte vad du menade 😂 Men ja, den är snygg 😉
Erica KP

2016-03-17 @ 22:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0