Förkylningens återkomst

Samtidigt som jag känner mig ganska lugn när det kommer till examens arbetet bär jag samtidigt på en tornado inombords. Vet inte varför men jag jämför mig "gärna" med andra. Lägger någon upp en bild på att de pluggar och så vidare så tänker jag direkt; Fan, vad gör jag då? Är inte ensam om detta men det är väldigt irriterande. Vad det än gäller ska man ju inte jämföra sig med andra, vi är alla olika och så kommer det alltid vara. 
 
Har sammanlagt gjort tre intervjuer nu på två dagar, efter dessa har jag varit helt slut. Börjar givetvis känna av förkylningen igen, den blev bättre men just nu börjar den bli sämre igen. Är helt slut och mår illa, förhoppningsvis är det bara en liten svacka. Igår åkte jag hem till Sävar och har varit där idag, åkte hem tidigare än tänkt då jag inte alls kände mig pigg. Igår kväll åt jag middag hos pappa och Kajsa för att senare gå över till familjen KPP, efter en stund gick jag och Emma hem till Eve och såg film, det var riktigt trevligt. Idag möttes vi tre upp på affären och senare gick vi till varsitt, ja, jag följde med Emma hem fast först var vi förbi pappa en sväng. Vi tog det lugnt och inväntade barnen och efter har det blivit lite busande, skratt, målande och kramar. Har gjort nytta i studieväg också så det känns bra samtidigt som jag hade velat orka göra mer. På fredag är det tänkt att jag ska göra min sista intervju men just nu blir den kanske uppskjuten och detta stressar mig litegrann, ja, inte att den kanske blir uppskjuten men att inte veta än om den blir det eller inte. Ibland behövs det ingenting för att jag ska ruckas ur balans. Fy, ibland känner man sig så patetisk men vad då, även här, alla är vi olika. Det är snarare patetiskt om en människa inte kan acceptera och försöka sätta sig in i mig och mitt mående för det bevisar ju bara att personen är inrutad i sitt och hur det "ska" vara. Finns ju tyvärr människor som vägrar inse att det finns fler sätt än deras. 
 
Nej, nu ska denna papegoja lägga sig i soffan en stund och senare förhoppningsvis däcka i sängen så att baciellerna åker sin kos. 
 
Blir ett hjärta igen då jag inte har varit så aktiv med att fota de två senaste dagarna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0