Utpumpad

Idag har det varit en intensiv dag samtidigt som det inte har varit det. Hade min första intervju idag med en av rektorerna jag ska intervjua och nervositeten har ju givetvis hälsat på som vanligt. Kunde knappt sova i natt och ögonen ville inte riktigt hålla sig öppna. Värmde upp rester från igår till frukost, lövbiff och gräddig äggröra, det var riktigt gott. Jag är uppvuxen med lövbiff och pommes frites så känns lite annorlunda att äta det med enbart grönt eller som då nu, äggröra. Ett tag efter frukosten gick jag ut till bussen för att åka till stadshuset, är första gången jag riktigt besöker området, har gått igenom och förbi det tidigare men inte stannat till. Höll intervjun på deras personalrestaurang Översten, var riktigt trevligt där inne. Har varit osäker innan på hur lång tid intervjun skulle ta och har sagt; Inte mer än en timme. Idag tog den 26 minuter, haha. Sparar väldigt mycket tid på att spela in intervjun helt klart. Efter intervjun gick jag förbi Djurmagazinet en sväng då det ändå låg på vägen, köpte äntligen nya små kattpåsar till lådan, har fortfarande stora påsar till en liten låda, måttligt irriterande. Fortsatte sedan vidare till Gourmét, då intervjun gick fort kändes det mest vettigt att handla något ätbart och ta med till universitetet. Funderade på att köpa lunch men var fortfarande mätt efter frukosten så det slutade med två kokta ägg och en choklad proteinpudding. Mådde ärligt talat illa utav tanken på en hel måltid, känns bra om jag ska vara ärlig, att ha ätit så att man håller sig. 
 
Mötte upp Angelica och Jenny på universitet i tid till mötet med våran handledare och vi gick i början igenom allmänna frågor om utförande för att sedan gå igenom våra arbeten. Fick många bra tips och råd av min handledare och känner mig just nu väldigt nöjd över min insats faktiskt. Hon var imponerad över oss alla hur duktiga vi hade varit och jag kunde inte låta bli att fråga hur mycket hon trodde jag hade gjort i % på ett ungefär. Den 31 mars har vi nämligen ett 70 % seminarium, då ska vi ha gjort 70 % av arbetet, hon tyckte att jag ändå låg på 50 % nu och det känns väldigt bra. Planen idag var att transkibera intervjun men sa till henne att nej, jag tar det nog lugnt och det tyckte hon att jag skulle göra. Känns bra att få höra det från ens handledare då jag är alldeles för duktig på att sätta för mycket press på mig själv. Till veckan har jag fem intervjuer till, en på måndag, en på tisdag, två på onsdag och en på fredag. Kommer även åka ut till Sävar och sova där så pluggmässigt blir det nog mest att intervjua för att sen vecka 11 börja transkribera intervjuerna och även förhoppningsvis skriva in de under resultat delen. Som sagt, just nu känns det positivt, kommer att gå upp och ner flera gånger säkerligen men är bra att kunna titta tillbaka på de bra stunderna också. 
 
Tog en stund för mig att ta mig hem, stod först och pratade med Angelica ett bra tag, vi började avslutade samtalet men sen började vi om och så fortsatte det några gånger, haha. Tillslut var jag hemma och då landade jag i soffan ganska länge. Var hemma där kring 15.25 kanske, vid 18 tiden slocknade jag i soffan och vaknade 19. Undrade lite vars tiden hade tagit vägen och gjorde en snabb middag som bestod av chorizo, babyspenat och gurka. Hade lite aioli och stevia ketchup till, intressant nog höll jag mig mätt länge på det, ja, är fortfarande mätt än om jag ätit några yup läkerol, tror inte de mättar så mycket förhoppningsvis. Tog mig iväg till affären kring 20.20, kändes konstigt att fara och handla så "sent", mötte på party folk och där kom jag som var på väg hem med matvaror med mysbyxor i tankarna. Kvällen har fortsatt i soffan och just nu "njuter" jag av festandet som började vid 22 tiden. Min granne verkar ha slutat festa på onsdagar men nu verkar det vara fest varje fredag istället. Vet inte om det är samma granne varje gång dock. Det är i alla fall bättre med en fest på en fredag men ofta pågår den hela natten och in på den tidiga morgon sidan, det är mindre bra. Nej, ska inte låta som en gammal kärring nu men jag börjar ju faktiskt bli lite till åren. Blir att vara uppe ett tag till än om jag är trött, får se om ljudet från musik och vrålande gap lugnar ner sig, då kan jag försöka sova. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0