Ny kurs

Har tappat bort mig själv några dagar när det kommer till bloggen. Sitter som vanligt och tänker vad jag vill skriva och så vidare men sen tar energin stopp. 
 
Påbörjade som sagt en ny kurs i måndags som även är den sista och just nu går alla tankar till den praktiskt taget. Utöver kursstarten har jag dock haft en superbra början på veckan med underbart sällskap men tänkte att jag skriver mer om det senare i veckan, kanske redan ikväll men kanske först på söndag, vi får se. Vad kan jag säga om kursen så här långt? Säger kort och gott: Hujja! Jag har problem med litteraturen och instruktionerna just nu, känns luddigt och jag kan inte utläsa svar svart på vitt, i nuläget förstår jag inte ens varför vissa böcker kopplas till just den uppgiften jag har påbörjat. Men ja, tillslut släpper det väl, vill dock fixa detta, tror man känner extra mycket press då man vet att den är kursen är fem veckor och under dessa veckor har vi sex uppgifter, till fem av de är det ganska mycket läsning och hjärnan kommer att gå på högvarv. 
 
Som sagt, det mesta löser sig i slutändan men just nu i början är man överallt och ingenstans. Har förresten skickat in mitt examensarbete till examinatorn. Gjorde det igår, tog en stund innan jag kunde trycka på skicka men tillslut så. Vi har deadline den 8e men kändes bättre att få det ur världen, får nog räkna med 15 arbetsdagar för rättning från och med måndag i alla fall i och med långhelgen som blir nu. Är riktigt stolt över mig själv och hoppas nu på det bästa, det vill säga att jag blir godkänd, det är viktigast.


Pluggsällskap  

Kommentarer
Postat av: Jenny

Andas Erica! Efter 3 år på Universitet & alla monsteruppgifter, bland annat ett stort examensarbete så är denna kursen en liten skit! Det känns alltid jobbigt i början av kurserna men sen lossnar det. Vi har klarat allting hittills, vi är grymma, vi kan detta. Ta det lite lugnt! :)

Svar: Det där med att andas är ju inte riktigt min grej 😉 Men jag försöker! Hjälpte att ta en lång promenad idag. Ja, vi är bäst! Blir bara lite småless när jag inte får något riktigt hum ❤
Erica KP

2016-05-05 @ 16:32:09
Postat av: Kickan

Det är 15 arbetsdagar efter den 8e oavsett när man skicka in det :)

Svar: Tänkte faktiskt det men var inte säker 😊
Erica KP

2016-05-05 @ 19:11:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0