Underbar start på veckan

Blev lite ändrade planer i måndags, fick ett ryck efter kursen och gick till Ålidhem redan då för att hämta ut paketet, Hann vara hemma ungefär en timme innan det bar av ner på stan för att göra lite ärenden och sen möta upp Hanna. Var ju in på Presenta i fredags och fick då veta att renhornen med rem var helt slut, efter två dagar! De tog dock mitt nummer ifall de skulle beställa fler. I måndags hade de lämnat ett meddelande på min telefon, en i butiken hade hittat ett horn hängades och la undan det till mig, åh vilka stjärnor! 
 
När jag hade köpt mitt efterlängtade horn mötte jag upp Hanna och vi strosade runt litegrann innan vi gick till Eurasia för en jättegodmiddag, Hanna var även supergo och bjöd mig på middagen. Blev en riktigt fin kväll, en av de bästa, vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord och helt plötsligt hade vi umgåtts i över två timmar. Vilken tur att jag valde att gå till Ålidhem tidigare eller hur? Är dock osäker på om jag måste skicka tillbaka skorna och byta till en mindre storlek i alla fall, har mailat Kero en novell och får se vad de tipsar om. Det är ju ändå så pass dyra skor att man vill att de ska sitta så perfekt de kan. Väl hemma var jag snabb att testa min idé med renhornet och oj så snyggt det blev! Är riktigt nöjd och glad över att vissa idéer blir riktigt bra ibland. 
 
I tisdags började dagen med en föreläsning och även att jag blev erbjuden ett vikariat. På grund av ett missförstånd trodde jag att jag var den enda aktuella och gick därför med tankarna att jag hade ett jobb inför hösten men ja, så var det ju inte fick jag veta sen. Var i alla fall riktigt glad över detta hela kvällen och hade en allmänt lugn kväll. 
 
I onsdags fick jag reda på att det var fler intervjuer till vikariatet på gång, kändes riktigt tråkigt på grund av missförståndet men vad kan man göra. Får höra till veckan om jag är aktuell eller inte, vet inte hur många fler som skulle intervjuas. Efter något samtal hit och dit började jag med studierna, först av allt skickade jag in examensarbetet som sagt och sedan började jag läsa inför uppgift ett. Lite senare på dagen hoppad jag in i duschen, fräschade upp mig och klädde upp mig lite. Jag och Bim tänkte fira jobbet men då det som sagt inte var något jobb (än vad vi vet) så firade vi att jag hade skickat in examensarbetet istället och det är ju verkligen värt att fira. Vi gick på Eurasia, har alltså ätit där tre gånger på kort tid, snart tror de väl att jag vill bo där, haha. Efter maten valde vi att köpa årets första mjukglass, jag väljer alltid blåbär och har äntligen lärt mig att jag ska ta en barnbägare. Velade mellan tuttifruttiströssel och daimkulor, tog tillslut daimkulor men vissa tuggor blev riktigt äckliga då jag hade fått med saltlakritsströssel, tycker inte alls om lakrits. 
 
Idag har jag också haft en underbar dag men mer om det senare!
 
 
 
Bjuder på en suddig snabbtagen hissbild

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0