Vi drar till puben, fest hela kvällen! (?)

Igår var det återigen dags för puben här i Sävar, CoverKings stod på schemat. Tyvärr tycker jag inte att dom är lika bra då tjejen sjunger även om hon har bra röst. Börjar även bli lite uttjatat, lite mer Custom Covers eller liknande så blir jag nöjdare.

Då jag klev upp tidigare än vanligt hade jag tid för att leka med smink vilket kanske händer en gång om året. Jag blev väldigt nöjd med resultatet även om jag inte hade läppstift på kvällen. Har planer på att försöka hitta ett bra läppstift som sitter fast på läpparna och givetvis vill jag ha knallröda läppar. Vid 19 tiden kom mamma förbi och hämtade sina saker sen att hon sov över fredags natt. Vi gick vidare hem till henne där hon och min moster Anne-Lie skulle fixa sig inför kvällen. Vissa andra var ju klar redan vid 15 tiden, helt sjukt. När alla tillslut var klara for vi vidare hem till morbror Putte där vi fick träffa hans nya flickvän. Dock har jag träffat henne förr och vet vem hon är på ett ungefär. Blev en skapligt nykter förfest för min del då jag inte känner att jag har råd att lägga pengar på alkohol. Blev en konstig persiko cider och två shotar Dooleys.

Vi kom tidigare än vanligt på puben, hör och häpna. Första gången jag slipper tjata om att vi ska gå tidigare. För mig känns det inte värt att betala 100 kronor om man kommer först vid 23. Var halvt som halvt proppat redan när vi kom, var fullt av raggare från Umeå där. Kände igen någon människa men var väldigt få med Sävar bor där. Som sist började jag få huvudvärk och magont, ingenting blev bättre av deras för höga musik. Orkade knappt en hel dans heller och jag som brukar dansa hela kvällen. Min förkylning har tagit mer på kroppen än vad jag har trott. Då jag inte ville gå hem spenderade jag resten av kvällen i garderoben och hjälpte till där. Tillslut hade jag någorlunda koll över siffrorna. Det var uppskattat av han som stod där och av ägaren, får hoppas jag inte var i vägen något. Dock gjorde ju jag så att min "chef" kunde gå och röka och så vidare när han ville. Jag smet därirån när klockan började närma sig 2 då kalaset var slut. Då jag bara hade någorlunda koll ville jag inte stå där när hela folkhopen skulle komma dit och trängas.

Sakta gick vi hemåt i snöfallet och snöröken från nattbussen som inte tog upp oss när vi liftade, haha. Min natt avrundades med lite chili och Ducktales.


Jag klarade det!

Jag vet att jag är lite efter. Tyvärr är även min dator lite efter vilket gör att jag inte alltid kan göra som jag vill och då skjuter man lätt upp saker och ting för länge. Förra helgen gjorde i alla fall jag pizza för första gången! Det blev även premiär tur för matberedaren jag fick i julklapp och nu vet jag att den funkar som den ska. Jag är väldigt nöjd med resultatet då jag aldrig gett mig på en pizza deg förut. Var lite krångligt och fick lappa ihop den lite här och var när jag väl fått degen till plåten. Men gott vart det!







Bye bye <3

Igår var jag och Britt-Mari hembjudna till Erik på Ålidhem på en hej då fest. Givetvis när jag lyckas lära känna en kompis som är så lik mig men ändå inte så ska han flytta tillbaka norrut. Tycker att det är så orättvist att jag känt han i bara en månad när han bott här en längre tid. Kvällen var i alla fall väldigt trevlig,fylld med många glada skratt och några Bert danssteg, eller hur Erik? Är väldigt glad över att ha fått känna ditt solsken i mitt liv och bara för att du flyttar så försvinner du inte ur mitt liv. <3



I'm home - Snörvel

Nu är jag tillbaka i Sävar, ska vi vara petnoga så kom vi redan hem igår vid 18 tiden. I söndagskväll började jag känna av halsont och snuva, så nu har man gått och blivit sjuk. Försöker mig på ett inlägg nu då jag samlat mina krafter litegrann i alla fall.

Torsdag: Dagen började på praktiken med storasyster. Var tänkt att vi skulle baka bullar men så blev inte fallet. Boven i det dramat är jästen, var ju givetvis fel sorts jäst. Vi bestämde oss då för att göra våran allra första rulltårta. Kan lova att det blev en väldigt god rulltårta med hallonsylt. Blev en snabb vända hem efter det för att packa klart för att sen börja fara iväg. Vårat första stopp blev på Subway för att få lite krafter inför bilresan till Kajsa. Till middag blev vi bjudna på spagetti och köttfärssås, senare på kvällen fick vi en bakelse var som jag givetvis just nu glömt namnet på. Natten avrundades med Skenet bedrar och coca-cola.

Fredag: Dagen började med en tur till Ica, där köptes det mängder med mat och godsaker. Sen var det bara att hoppa in i duschen och göra sig klar inför kvällen på hotellet. Var lite annorlunda motför sist jag var där, nu var det så kallat Crazy Friday med kareoke. Kan lova att väldigt många var crazy, även en i vårat sällskap. Så crazy att det var en som ville köpa knark av han på grund av hans glada och spralliga humör. Var väldigt mycket norskar där som alltid, den här gången dansade jag med en som hade brutit nyckelbenet. Blev väldigt mycket filmat så det är bara att hålla ögonen öppna i fall något hamnar uppe på youtube.

Lördag: Eftersom vi hade handlat allt som behövdes dagen innan så lämnade vi inte lägenheten alls. Var väldigt skönt att bara vara, även om man åt och drack tills magen började säga ifrån. Blev mycket film och tv tittande.

Söndag: Den här dagen blev det en tur till konsum, där vi inhandlade lite extra mat och lite bilgodis till måndagens hemresa. Måste verkligen tipsa om Guldfågelns (tror märket heter så) färdiggrillade och krydda kyckling filéer (Texas Barbeque), steakhouse pommes frites och Rydbergs röda kebabsås, så sjukt gott! Var tänkt att det skulle bli en tidig natt men det blev tvärtom. Vi fastnade i att spela Yatzy, då Lars till råga på allt såg fotboll, på alla hjärtans dag av alla dagar! Men vi hade roligt i alla fall, speciellt jag och Lars då Emma alltid vann överlägset.

Måndag: Hemresan började runt klockan 14.00, enligt gpsen skulle vi vara hemma efter 17. Men vi tog av avsnippare och åt middag på Max, det satt verkligen fint efter den tiden i bilen. Min kväll slutade med coca-cola, halstabletter och näsdukar, attjo!

Tack så mycket till underbara Kajsa som överlät sin lägenhet i våra händer, underbart! <3

Vill även tacka Emma och Lars för en riktigt underbar bara vara mini semester! <3


Mini semester <3

Nu är det dags för WWW, Wilhelmina Winter Weekend. Jag missade förra året då jag var väldigt sjuk och senare for upp till Luleå. Blir lite annorlunda i år då vi brukar vara nästan hela familjen som far. I år stannar pappa, Eve och Emil dock hemma. Det blir jag, Emma och Lars som far hem till Kajsa som sen åker hem till pappa. Så istället för att vara sju stycken i hennes 2a blir vi tre stycken, riktigt stor skillnad. Det blir att vi åker redan imorgon efter praktiken då vi ska ut på fredags kvällen på stora hotellet. Ska bli ruskigt skönt att komma hemifrån några dagar och bara vara. Fick dock höra en väldigt dålig nyhet av Emma idag, Stenmans har stängt. Det suger riktigt rejält då vi inte var dit och fikade sist jag var i Vilhelmina. Vila i frid, hoppas att du kommer till liv igen.

Puss & Kram chokladbanan - Ni når mig på mobilen! <3

Keeping Up Appearances

Möter man tidningskillen så vet man att man kommer hem sent. Kommer hem från en trevlig kväll hos storasyster där jag blev bjuden på både Lövbiff, glass, coca-cola och polly. Hon hade även varit busig och köpt boxen Skenet bedrar, hytter fortfarande med näven mot henne. Våran kväll har alltså varit allt mer än nyttig och motionsrik, snarare tvärtom. But I love it! Tack så mycket för en underbar kväll. Sviker mannen måste vi kvinnor hålla ihop, eller hur?

Puss & Kram chokladbanan


I mitt nästa liv

I mitt nästa liv vill jag bli en björnhona!

Om du är en björn kan du sova hela vintern.
Du gör absolut ingenting i 6 månader.

Det kan jag leva med.

Före du går i ide måste du äta tills du rullar i princip.

Jag kan leva med det också.

Om du är en björn föder du två barn
(som är lika stora som en valnöt) och det medan du sover.
När du vaknar upp är de halvvuxna,mjuka och urgulliga ungar.

Det kan jag definitivt leva med!

Om du är björnmamma vet alla att du menar allvar!
Du slår ned alla som plågar dina ungar.
Om ungarna dina inte uppför sig - slår du ner dem också!

Jag kan leva med det!

Om du är en björn,
FÖRVÄNTAR sig din make att du morrar när du vaknar!
Han FÖRVÄNTAR sig också att du har håriga ben,
dålig andedräkt och överflödigt kroppsfett.


Japp! Jag vill bli en björn..


That's some nasty shit!

Hade som sagt förfest innan utgång på puben i lördags och det blev väldigt bra. Tidigare på dagen var jag och mamma en sväng på affärn för diverse handling. Efter det åkte hon hem till sig för att göra sig i ordning och jag hoppade in i duschen på studs. Då mitt långa hår tar evigheter att torka fastän det är tunnt så får jag inte duscha för sent. Jag bjöd mamma på kycklinggryta och vitlöksbröd, dock var det hon som gjorde maten. Jag och Göran kom fram till att det är det bästa. Man bjuder hem gäster på mat och gästen tillagar den. Precis före jag och mamma skulle sätta oss till bords kom Göran och Håkan, klockan var då efter 17 någon gång. Blev rätt paff då ingen brukar komma så tidigt, men fick förklaringen att man inte kunde sitta hemma hos Göran.

Lite senare ramlade även Henrik, Robert och Linda in. Blev en väldigt trevlig förfest och väldigt mycket tjejsnack mellan mig och Linda. Riktigt roligt då man klickar så bra första gången man umgås och kan prata så mycket. För er som inte vet så är Linda min kusin Roberts flickvän. Klockan närmade sig tillslut utgång men man fick tjata lite på dom som låst in sig på toan, nämner inga namn. Det började väldigt bra på puben, jag dansade och umgicks men mot slutet försökte jag nog mest gömma mig. Bakgrunden till historien lyder såhär; Jag pratade med en utländsk kille via msn, smeknamn så vi nog hålla utanför då det är olika som läser min blogg ibland. Vi pratade i alla fall ett bra tag, minns knappt om vad eller så. Tillslut tror jag även att jag blev blockad. Han dök upp på puben igår och började vara på mig riktigt rejält. Han kom med öl, tjatade om hur vacker jag var, att han älskade mig och ville ha barn med mig. Han skulle även prompt följa med mig hem, fick knappt gå in på toan ensam. Det hela slutade med att flera personer i min omgivning försökte få han att förstå att jag inte ville ha med han att göra. Men det enda han gjorde var att tjata om att han var min vän och vi hade känt varann si och så länge.

Blev väldigt påfrestande så jag och mamma började gå hemåt med ett öga var i nacken. När vi kom till min gata kollade vi bakåt för att kolla läget och allt såg bra ut. Vi gick åt varsitt håll och min natt slutade i soffan framför Ducktales med en skål chili. Kan det bli bättre? Hade dock världens sjukaste huvudvärk, förstår inte varför jag får det ibland när jag dricker. Menmen, nästa gång kan ni ju pallra er till puben här i Sävar, det blir alltid roligt!

Puss & Kram chokladbanan

RSS 2.0