Extreme home makeover

Vi har som sagt gjort en extrem uppfixning i tv rummet som förut såg ut som ett bombnedslag. Nu är vi så gott som klara förutom några små detaljer som t.ex väggprydnader. Tyvärr så görs det ju bara betongväggar överallt, vad är det för idioti? Både jag och Ernie är sjukt nöjd med vårat nya tv rum, för ett helt nytt rum är det. Från att vara ett rum fullt med möbler och lite plats att gå på till;



Vi är som sagt sjukt nöjda över vårat arbete för dagen <3

Första inlägget från mitt nya hem

Igår började min dag redan klockan 10.00 på morgonen. Jag ordnade de sista detaljerna inför flytten förutom vissa småsaker som jag behövde hjälp med då man inte är Hulken. När klockan närmade sig 12 kom Ernie och Robbin förbi för att börja med det värsta grovarbetet, nämligen sängen. Efter det kom även pappa, Kajsa, Emil och Eve förbi och hjälpte till. Lite senare kom även mamma hem från jobbet och hjälpte till, allt gick relativt fort då vi var så många.Vi blev även bjuden på go fika och så fick vi en förlovnings/inflyttnings present. Vi fick pengar som vi kommer att lägga undan till en hund till att börja med om det inte kommer behövas på annat håll. Klockan 14.00 började våran road trip till Luleå i en gammal bil utan ac. Förutom att vi i genomsnitt bara kunde köra 80 km/h så blev det väldigt varmt i bilen. Både jag och Ernie höll på att smälta bort, för att citera föraren; Jag har kaspiska havet i skorna! När klockan började närma sig 18 tiden så var vi relativt nära mitt nya hem och då började även inflyttningen. Efter att ha först packat in i släpet, sen suttit i hettan så blev det väldigt tröttsamt. De sista detaljerna fick vi hjälp med utav Ernies mamma och hennes karl. Dom tog även med sig ena soffan och enligt mig det hemska vardagsrumsbordet. Kvällen slutade med att vi beställde pizza online och drack massvis med cola. Våran dag slutade klockan 23.35,då fick vi äntligen slappna av och sova.

Man kunde ju tro att vi bara skulle ligga i sängen idag, men så blev det inte. Direkt efter att vi klev upp började jag dammsuga lite här och var. Vi har även rensat ut ena förrådet, ett riktigt hjältedåd enligt mig. Har tyvärr ingen förebild
 men kan berätta att man knappt fick upp dörren, så fullt med allt möjligt skrot var det. Nu skulle man till och med kunna sova där inne. Nu ska man bara börja reda ut vart man ska kunna ställa allt och hur man ska ställa allt. Men även det reder ju ut sig tillslut, babysteps! Nu ska jag dricka lite mer cola och fortsätta med det hektiska sambolivet. ^^



Efter många om och men


Hit the road Jack

Snart bär det av till mitt nya hem, min nya stad. Fått många frågor om jag är nervös, hur det känns och vad jag ska göra där uppe etc. Största frågan och vanligaste frågan har dock varit; Vad ska du där och göra?! Mitt svar har lydit; Vad gör man inte för kärleken? Jag har bott i Sävar hela mitt liv och varför inte testa på något nytt då jag har någon där som tar emot mig med öppna armar. Hade jag varit singel så hade chansen varit liten att jag flyttat så pass långt hemifrån. Att komma till ett nytt ställe utan någon annan har aldrig varit min stil, jag blir för osäker. Mitt val att flytta till Luleå har aldrig känts fel även om man är väldigt nervös och inte riktigt vet vad man gör. Men någon gång i sitt liv måste man pröva sina vingar, även om man faller finns det alltid någon som tar emot. Så hädanefter ska jag försöka uppdatera nästan varje dag om mina nya prövningar. Jag flyttar hemifrån för första gången och jag blir sambo för första gången. Är många smådetaljer jag aldrig varit med om, många inköp jag aldrig behövt stå för. Bara det blir ett äventyr för mig även om det är litet. Imorgon börjar mitt nya liv och jag är inte ensam.


En dag med min storasyster <3

Idag for jag och Emma till stan, för mig blev det en sista gång innan jag flyttar. Tänkte det kunde vara kul för oss två att umgås en sista gång på stan med lunch och shopping. Vi åt en jättegod lunch på Invito, smakade magnifiqué! Skämt å sido, vi åt en jättegod lunch på Frasses. Ville bara vara snobbig en liten stund. Mig får man lov att ta med en skopa salt, inte en nypa. Jag blev dagen till ära bjuden på lunch och jag valde självklart chickensticks.



Min mat är glad att se mig ^^

Efter en god lunch påbörjade vi våran shopping. Emma hittade en baddräkt, trosor, läppglans i form av en bakelse/tårta och ett par sandaler som blev jättefina på henne. Jag tog mig en vända på 59'an för att kolla på DC skor, vill och måste ha nya. Tänkte kolla på utbudet där och även kolla upp en storlek då mina gamla känns småtrånga konstigt nog. Hittade ett fint par och den här gången testade jag en tjejmodell. Gud vilken skillnad! När jag ställde upp skorna brevid varandra såg det mer ut som flickvän och pojkvän. Efter många om och men lånade jag pengar för att kunna köpa dom, dock av mig själv. Tänkte köpa skor först då jag får mina skattepengar men när jag hittar ett par jag trivs med så är det ju lika bra att slå näven i bordet och köpa dom.



V: Mina sötnosar <3 H: Skillnaden på mina gamla och nya.

Efter all shopping blev det att vi köpte oss varsin törstsläckare och även en liten god bit. Jag såg en bounty och kunde ärligt talat inte låta bli. Vi satt oss ner utanför biblioteket med myrorna och njöt totalt av det goda vi hade. Sjukt gott med bounty! Vi hade även väldigt roligt åt folk som gick förbi. Man känner sig elak men samtidigt är det så kul och visst borde vi få göra så då alla gör det? Var väldigt skönt att komma hem och bara ta det lugnt innan middagen. När jag ätit ännu en gång så gick jag över till Emma och Lars. Hämtade en väldigt fin porslinhund jag fått och våran gamla hårfön. Alltid bra att kunna använda gammalt istället för att tänka på allt nytt man måste införskaffa. Blev en striptease kvällen till ära igen då min snälla mamma sydde upp mina jeans och även lagade mina leggings. Blev dock ett äventyr för henne, när hon hunnit sy halva byxbenet gick synålen av. Det är tredje nålen på kort tid som går sönder för oss, jag tar dock på mig skulden för två stycken.Det är dock inget jag anser att någon behöver lägga på minnet, jag är alltid duktig! Som tur var hittade hon en starkare synål och tillslut gick allt galant! Tack älskade mamma för all hjälp du ger mig! <3

Avslutar inlägget med en bild på mig och Emma. Kan tillägga att det var väldigt soligt på stan. Jag har inte så små ögon i vanliga fall fastän jag är en lappjävel enligt Ernie.


Kommer sakna dig sjukt mycket! Självklart kommer jag sakna resten av min familj lika mycket och mina vänner lika så. Men det har alltid varit jag och Emma. Jag kommer som sagt inte bo på andra sidan jordklotet även om det kommer kännas så ibland. All min kärlek till mina älskade!

Vilken dag

Min morgon började inte med solsken. Magen kraschade tre gånger men jag kunde inte gå på toa. Smärtattacker efter attacker gjorde mig helt slut. Var rädd att jag skulle missa mitt inbokade möte med läkaren och eftersom jag flyttar på lördag så ville jag inte missa det för all tid i världen. Mötet gick bra och det som kommer att ske är att han skickar en remiss till medicin kliniken på Sunderbyns sjukhus och att jag kontaktar vårdcentralen då jag flyttat upp. Jag frågade även om hur det skulle gå för mig att få hjälp med pengar då jag varken har sjukersättning eller A-kassa. Hans råd var att jag skulle skriva in mig på arbetsförmedlingen. Om jag fick jobb och det inte skulle fungera skulle jag ansöka om sjukskrivning. Jag sa helt enkelt som det var, att jag redan vet att som det ser ut nu klarar jag inte av ett jobb varken fysiskt eller psykiskt. Vill inte bli utsatt för den pressen, vad händer då? Slutade i alla fall med att jag blev sjukskriven juni ut och jag kan ärligt talat säga att det lossnade en sten från mitt hjärta.

När jag kommit hem från VC och Ica så la jag mig i sängen för att få sova några timmar. Kunde dock aldrig sova, så blev mest en orolig liten sömn och när jag vaknade kändes allt fel. När jag gick ut från mitt rum såg jag att posten hade kommit. Hade två negativa brev, ena var från skolan där jag fick veta att jag inte blev antagen (jävla skit!). Det andra brevets innehåll är inget man ska skriva öppet om här, men att jag är sjukt förbannad kan jag avslöja. Kan ni ge er på!

Direkt efter postöppning och lunch ätande så drog jag igång med att rengöra kattlådan och dammsuga lägenheten. Sjukt vad varm man blir! Sen blev det av och på med mina jeans, hör och häpna; jeans! Inte kunnat ha jeans på flera år så blev väldigt glad då jag hittade ett fint par. Tyvärr måste ju byxbenen vara så sjukt långa då man köper byxorna, min beninner längd är bara på 71 cm. Blir mycket att tänka på nu när man flyttar, vem hjälper mig med mina byxor? Efter allt flängande blev det en stadstur. Jag, mamma, Emma och Lars for till Eurasia och åt väldigt god mat. Jag ville så gärna äta min favoriträtt precis innan jag flyttar, så det vart ett perfekt slut på en halvhemsk dag. Nu ska jag fortsätta kolla på alla gamla kort på mig och min familj. Blir att ta med sig några till Luleå så jag inte blir alldeles lappsjuk.


Round and round

Tankarna snurrar runt utan ett vettigt svar...


Att leva i ovisshet

Vad gör man då man vet att något är fel, men man vet inte vad felet är? Den tanken och många fler irrar runt i mitt huvud varje dag. Jag vet inte vad jag ska göra. Har spänningshuvudvärk, IBS (Irritable bowel syndrom), PCO (Polycystiska ovarier) och oförklarlig värk lite här och var. Huvudvärken har jag blivit rätt så van med då jag levt med den i sex år nu i början på Juni. Magproblem har jag haft i snart tre år, lyckas aldrig få bukt på det heller. Är så less på att ta massa prover till ingen nytta, bli uppskrämd med att man kan ha en tumör eller liknande. Det har varit jobbiga år och skolgången har tagit stryk, även psyket har försämrats. Det räcker inte med att man hatar att man inte kan gå i skolan utan dom i skolan måste prata massa skit bakom ens rygg att man bara är lat och stannar hemma. Vad har folk för problem? Visst har jag varit duktig på att stanna hemma från skolan sen högstadiet, men vem vill må som jag gör? Jag har inte valt att må såhär. Det var tungt i slutet av gymnasiet, man skulle inte bara orka med att klara av alla teoretiska ämnen man skulle även orka med att folk trodde att man ljög.

Det var då, nu är det nu. Mina problem har som sagt inte blivit bättre med tiden. Har mina riktigt jävulska dagar men har även lite bättre dagar. Men när all stress och alla tankar kommer så rasar systemet. Jag vill inte leva som jag gör, att inte orka varken jobba eller studera tär så mycket på mig. Jag ska inte blunda för att min övervikt är en av orsakerna till min värk. Men hur ska man orka jobba med det när man inte orkar något annat? Har varit aktiv på vårdcentralen och tagit flera prover med resultat som inte visar något fel. Det känns ganska hopplöst då man inte har något svart på vitt för då finns det direkt ingen hjälp att söka. Jag vill inte leva i ovisshet och bli stamkund på vårdcentralen utan resultat. Jag orkar inte med mig själv och alla tankar. Snart spricker väl kraniet för att man bankar huvudet i väggen så många gånger.

Nu på onsdag är det dags för läkarbesök igen, då mina senaste prover inte visade något fel. Min läkare funderar även hur han ska göra eftersom jag även flyttar nu till helgen. För som jag sa till han; Hur ska jag kunna leva i sommar då jag  varken har studier eller jobb? Jag är inte kapabel till det heller. Wish me luck!

Umeå presenterar Alannah Myles

Igår var det Kulturnatta i Umeå, är alltid mycket spelningar och diverse. Vi valde att fara in endast för att se Alannah Myles och få höra Black Velvet (-89) som även är hennes enda internationella hit. Hon spelade fler klassiker som Love Is m.m. Är många som inte hört talas om henne, jag kan nog tacka min mamma för att jag gör det. Synd som det är med all musik så glöms det lätt bort då nytt kommer.Jag ska helt enkelt börja lyssna på henne igen, ännu mer än förut. Av konserten att dömma så är hon en väldigt härlig människa med mycket humor. Bara synd att det ska vara så mycket idioter på såna här tillställningar. En idiot står och skriker för fulla muggar om saker som inte ens har med Alannah att göra t.ex Löven. Sen trängde han sig före alla som stod där för att kunna stå längst fram. Vart även lite drygt med ungdomarna som jag stod både bakom och brevid. Mitt i allt kunde dom ställa sig och röka fastän alla står som packade sillar, eller varför inte sätta sig ner på marken och ta en vinare eller två. Jag själv stod i en vattenpöl under hela spelningen bara för att få en bra plats. Att bli blöt om fötterna är en sak man får ta, speciellt då allt var gratis. Kan i alla fall säga att det var sjukt roligt att se henne live och att det fortfarande känns som om det aldrig skulle ha hänt. Av Alannah själv att dömma så var hon väldigt nöjd med både sin kväll och publik. Wonderful!

Det tråkigaste med kvällen var att man inte hade en bra kamera med sig. Tänkte försöka fota med mobilen men alla lampor och diverse gjorde så att det inte gick så bra.


My dearest treasure..

Om ungefär en vecka flyttar jag till Luleå. Jag lämnar mitt Sävar, här har jag växt upp och här har jag alltid bott. Tankarna på att flytta har funnits rätt länge, lite mindre än ett halvår eller så. Det är först nu när det närmar sig som känslorna kommer. Jag var påväg hem från Ica tidigare ikväll och den biten som inte tar lång stund alls att gå tog längre tid än vanligt. Kändes nästan som att tiden stod stilla, grönskan har kommit. Aldrig tänkt på hur vackert det är här. När jag kollade upp och såg solens strimmor över vägen och träden som blommar överallt, då kom den tanken. Tanken på hur vackert det är här och på hur mycket jag trivs här. Det känns inte fel att flytta, det känns inte fel att prova mina vingar. Vart jag än flyttar kommer jag alltid vara Sävar bo, det är mitt hem. Snart börjar ett helt nytt kapitel i mitt liv och jag hoppas på ett lycklig slut. Jag har min prins och tillslut kommer vi att ha vårat slott. Vad mer kan man önska sig?



Redan som 1 åring var jag en prinsessa och
nu har jag funnit min prins.

Rolig konversation

Jag och Ernie diskuterar hans födelsedag

Jag: Måste komma på något nu till dig. Men det blir i Luleå, jag som inte ens hittar där
Ernie: Hahahaha
Jag: Vad önskar du dig?
Ernie: Nää..inget spec..att få vara med dig, kommer göra det till den bästa födelsedagen någonsin
Jag: Tok
Ernie: Sant ju
Jag: Fast..jag kommer ju undan billigt
Ernie: Hurså?
Jag: Ja, att få vara med mig är ju gratis
Ernie: Hahahahahaha

Förstår inte varför han skrattar åt mig, jag har ju rätt

Lilla mamma <3

<3

Mamma är du ledsen varför ler du ej
vill du jag ska måla någonting åt dig
många vackra färger har jag ännu kvar
gråt ej lilla mamma allt ska bli så bra

Jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

Alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem until dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

Önska lilla mamma, önska vad du vill
färgerna är många och de räcker until
himlens alla stjärnor
sagans alla slott
allting kan jag måla mamma önska blott

Jag ska måla hela världen lilla mamma
full av solsken varje dag
att det regnar och är grått det gör detsamma
du ska solsken i ditt fönster ändå ha

Alla blommorna du gärna ville köpa
lilla mamma jag ska måla dem until dig
jag ska måla hela världen lilla mamma
och allt ska bli så ljust och glatt för dig

<3

Defekt inte perfekt

Jag och Ernie bytte som sagt ringar i torsdags och allt kändes perfekt till i lördags. När mamma hjälper mig att locka håret hittar jag en defekt på min ring! Vi har silverringar med en 18 karats guldrand på, in mot guldranden är silvret rent av fläckigt. Ser ut som silvret flagnat eller att någon skrapat bort det. Jag blir förbannad på en sekund medans Ernie är väldigt kolugn tills han ser att även hans ring är defekt. Då blir det jättedrygt och oj oj..säger bara det; karlar. Han präntade in i min skalle att det bara behövdes putsas till så vi gick till Guldsmedjan inne i centrala stan. Där får vi veta att det är slipskador och man ser rentav repor. Skulle dom ta in ringarna skulle det kosta upp mot 6-700 att fixa och skulle även ta tid då dom har mycket i verkstaden. Vi fick rådet att skicka tillbaks ringarna och det gjorde vi senare under dagen. Jag älskar verkligen att säga det här; Vad var det jag sa? Älskar att få ha rätt i alla fall någon enstaka gång. Hatar verkligen att vara utan min ring och jag vet att Ernie delar den tanken med mig. Känslan att ringen är där gäckar mig och jag blir alltid lika irriterad då den inte sitter på mitt finger. Skickar dom tillbaks ringarna med svaret att det inte finns något fel då kokar jag över. Våra ringar ska vara perfekta, inte defekta.


Våra vackra ringar <3

Weekend Update

I fredags blev jag och Ernie bjuden på Invito av Britt-Mari som förlovningspresent. Grunden till den presenten var att hon verkligen ville ut och äta där, hennes kompis från Åsele fick dock förhinder. Dagen började med att man fixade hår, smink och kläder. Då allt var klart for vi på systembolaget och gick in en sväng på OBS (Ja, det heter Coop Forum nu. Men jag säger OBS!) Efter allt det var klart fortsatte vi vidare till Väst på stan och hämtade upp Britt-Mari. Min riddare i rustning fick äran att hjälpa henne med skorna. Varför ska tjejskor vara så krångliga? Han fick stänga mina också..Använde mina svarta gladiator inspirerade kilklackskor från Skopunkten dagen till ära, skavsår! Min stackars lilltå har ingen hud kvar, men vill man vara fin får man lida pin. Kl 18.30 anlände vi till Invito och det var väldigt mysigt där inne vill jag säga. Jag åt Vitello alla griglia till varmrätt (kolgrillad gödkalv) och till efterrätt blev det Dolce di ciccolato (mörk chokladkaka). Klockan snurrade på och drinkarna började beställas i baren, då kunde varken jag eller Britt-Mari hålla oss. Då vi båda är ladys beställde vi in två Lady in red, Ernie körde så det fick bli en alkoholfri drink för honom, han drack en B1&B2. Tack för en väldigt god och trevlig present! <3



I lördags var det fest på g hemma hos Emma. Jag och syster hade en fest ihop då det aldrig passade för mig att ha fest här hemma och hon ville också ha fest. Sagt och gjort, privat fest + hej då fest då jag flyttar upp till Luleå troligen nästa helg. Före festen grillade jag, Ernie, Britt-Mari, Emma och Lars. Himmelskt gott om jag får säga det själv (stjärnkock), skämt åsido. Inte svårt att lyckas med grillning, men vi kan ju alltid låtsas. Efter 18 tiden bar det iväg hem till Emma och Lars, där hade en gäst redan dykt upp. Efter kl 19 började resten ramla in, fick dock hämta en karlhög borta vid mig då dom fastnade vid grillen. Var en jättetrevlig kväll med mycket folk och mycket filmande. Har lånat en guldklimps bild av Emma, tack älskling! Tack för en supertrevlig kväll! <3


Från böna till fruga, hur känns det?

6 månader med dig bärandes mitt hjärta <3 Nu har det gått 6 månader sen jag och Ernie träffades utanför Ica i Sävar. Känns som det var igår vi träffades och jag har aldrig haft det bättre än vad jag har det med han. Dagen till ära hade vi planer på att gå ut och äta på Eurasia. Maten var himmelskt god som vanligt och efterrätten var väldigt speciell. Glass med cocktail bär är aldrig helt fel. Jag började äta lite frukt och sen tog jag en stor bit kulglass och mitt i kulan döljde sig en ring! Jag blev alldeles skakis och började smått grina. Ernie ställde sig upp, kom runt bordet och ställde sig ner på knä och frågade mig om jag ville förlova mig med honom. Blev ett självklart ja och en väldigt stor kram. Märkte sen hur gästerna och personalen både stod och satt tittandes på oss. Personalen vid baren stod och log och frågade ut varandra om vi förlovade oss. Aldrig varit så skakis i hela mitt liv, hade problem bara att trä på Ernies ringen.

Efter Eurasia gick vi vidare på skakiga ben till Café Station, fikat blev jordgubbs cheesecake och chokladmoussetårta. Himmelskt! Tack för en dag jag aldrig glömmer, älskar dig av hela mitt hjärta!

En liten detalj som gjorde kvällen finare var att jag fick bära mormors pärlhalsband. Hade aldrig chansen att lära känna min mormor då hon dog då jag var endast 6 mån och 11 dagar gammal. Hoppas du såg mig.


Det vackraste...


Det vackraste jag vet
Är att se dig när du sover <3


Ta fast tjuven!

I lördags for jag, Emma, Lars och Emil till stan. Först for vi på Norrlands MC och hämtade ut en kappa till Lars motorcykel. Efter det ringde jag Ernie och kollade upp vart han var och vad han gjorde, slutade med att vi hämtade upp han i centrum och efter det bar det iväg på Strömpilen. Jag och Emma gick in på Din Sko och letade skor, rätt så självklart. Tyvärr hittade ingen av oss något. Plötsligt kom Emil och sa; Lars sa att om ni vill ha fika får ni komma nu. Sagt och gjort, vi vandrade vidare då jag fått på mig skon igen. Blev även en snabb vända på H&M och vad hittade inte Emma där om inte ett par vita tygskor till mig, woo! Efter det gick vi vidare till Elgiganten där Ernie gjorde en rätt vacker tabbe, han satte igång larmet på en mobiltelefon. En försäljare kom dit och sa; Nu hann jag ta dig! Alla som var runtomkring började skratta så jag kunde inte hålla mig och sa; Kom så går vi, Ernie..du stannar här! Ännu mera skratt, förlåt älskling.

Senare på Media Markt gjorde Lars en lika vacker tabbe, han tappade en telefon ner under hyllan och larmet tjöt som bara den. Tyvärr missade jag det, men var säkert det larmet jag hörde. Efter en timmes promenad inne i affären började jag få ont i fötterna och ville hem till grillen. Blir dock att fara tillbaka dit på måndag eller så, vi ska kolla på en ny kamera till mig. Fick en kamera i julklapp av Ernie och den har börjat strula. Vi lämnade in den men det är samma problem fortfarande, så det blir ett återköp. Såg några godingar på Media Markt, så vi får hoppas att jag finner en fin som funkar bra till det jag vill ha den till.

Apropå annat, min vecka kommer bli helt underbar!

Onsdag, 90 min ansiktsrengöring på Face
Torsdag, Älsklingen och jag firar 6 mån på Eurasia <3
Fredag, Jag och Ernie blir bortskämda av Britt-Mari på Invito
Lördag, FEST! Ska bli så kul!


Who you gonna call? Anticimex!

Vi har som sagt rensat vårat förråd då hela familjen ska flytta. Jag flyttar upp till Luleå till Ernie och mamma har äntligen fått sin drömlägenhet. Under tiden som våra saker som skulle slängas stod på ett släp hos min morbror så är det små råttor som varit där och tagit saker. Det gör mig väldigt irriterad! Ja, sakerna ska slängas. Men man går inte in på någon annans tomt och tar saker utan att fråga oss. Spec då råttorna känt oss sen vi barn var små då vi växte upp på den gatan. Det är en principsak! Sist jag kollade var inte min morbrors tomt en soptipp där man kan härja som man vill. Shame on you! Nu är det en person som anser våran reaktion onödig, men den personen anser det mesta onödigt att bry sig om. Du kommer förstå när du blir äldre, hjälper ju inte att förklara heller då det åker in genom ena örat och ut genom det andra på en gång. Someday...


Ojski Pojski

Har inte haft orken att uppdatera på ett tag, har loggat in flera gånger men slutar med en suck och att jag loggar ut. Min huvudvärk har hållt i sig i flera dagar och känner aldrig riktigt att jag kan fokusera. Hänt rätt mycket den senaste tiden men ändå inte. Fått hem min efterlängtade baddräkt, enligt en person är den tantig. Den är söt! Back to the 50's? Har även fått hem min blus/skjorta vad det nu kallas och ett par leggins. Har även haft heta diskussioner om könsbyte, jag är för och de jag pratat med har varit rätt så mycket emot. Man är född till det man ska vara osv osv, men varför ska man leva ett helt liv olycklig? Man är inte psykiskt sjuk bara för att man känner sig annorlunda på insidan. Blev väldigt mycket upprörda ord och..predikningar? Finner inte ett bättre ord, för mig kändes det som det  iaf. Alla får ha sina egna åsikter så jag smutskastar inte någon, jag säger bara vad jag tycker och tänker.

Har även fått ett otrevligt brev som jag anser onödigt att skicka överhuvudtaget. Död åt såna brev! Varför kunde det inte ha kommit till Valborg, hade varit perfekt! Men men, blir oftast aldrig som man vill och därför är jag väldigt arg. Brevets innehåll är ingenting jag vill prata om här eller direkt någon annanstans heller. Jag vill bara påpeka att jag hatar såna!

Idag kom Emma förbi med en liten present till mig. Jag hade sett 3 rosa metallic aktiga ljuslyktor på ICA och blev givetvis kär då dom är rosa. Hon har varit väldigt söt och köpt dom till mig, tack så mycket! <3 Bild kommer upp sen, har även planer på att lägga upp bilder på mina klädesplagg. Behöver dock hjälp med det då min kamera inte är det bästa att ta kort med hjälp av utlösaren. Får se hur det blir, allt beror på om man kommer ihåg det eller inte.

Ännu en pain in the ass grej är att jag har en visdomstand som är påväg att kika ut i min mörka munhåla. Det jobbiga är att den växer ju givetvis snett inmot kinden, jag är så lycklig! Eller inte, har inte råd att gå till tandläkaren och jag vill inte se ut som en bulldog! Ge mig en gratis makeover? Tandläkar makeover det vill säga ;)

Kärlek på er alla! Puss


Min Valborg

Igår var det som sagt Valborg och mina planer var att gå ut på puben här i Sävar en sista gång innan min flyttlass åker iväg. Hade även tänkt gå till majbrasan en sista gång eftersom jag varit där i alla år hur tråkigt det än är. När man var liten var det jättekul, då sprang man runt med olika vänner och fiskade i godisdammen osv. Nu far vi dit och köper en varmkorv och en burk cola. Blev iaf att jag sket i att gå dit, tog det lugnt hemma istället och valde ut kläder för kvällen. Har nu tagit oskulden på mitt svarta linne med fransar, tror det legat i garderoben några månader nu. Efter 19 tiden kom Emma och Lars, då började vi förfestandet med att blanda några Hallon Coolers. Väldigt gulligt av dom att köpa Aboslut Raspberri. 6 cl Raspberri, 2 cl Lime drinkmix, fyll upp glaset med fruktsoda! (Mängden är dock en smaksak) Blir ännu godare med färska hallon i men eftersom det där blev ett impulsköp så orkade vi inte bråka med frysta hallon.

Först vid 23 började vi ta oss iväg och vi dansade och sjöng efter vägen. Blev även filmat då Lars ville ha med deras nya filmkamera. Vi filmade väldigt mycket på puben också, blev säkert en rolig dokumentär om Sävars uteliv. Ja, det händer saker här också! Bandet som spelade var Hard To Handle, jag älskar verkligen dom! Vart en riktigt rolig kväll och det var bra med folk. Inte för många och inte för lite, man kunde gå runt som man ville utan att använda en grisfösare.

Tack för en underbar kväll!

RSS 2.0