-16

Idag har det varit den kallaste dagen i början på denna vinter, nu har ju även snön kommit. Jag tycker att det är lagomt med snö som det är nu, men alla skoterfantaster och det vill nog ha mer. Skoter är roligt men ingen jag lägger ner energi på då man inte har förarbevis och allt som behövs. Sist jag körde skoter flög jag dock som stålmannen cirka två meter. Tungstyrd skoter, isfläck, uppstressande kusin = BAD SITUATION! Men men, jag klarade mig bra och även en annan kusin som åkte med mig. Dom som satt i bivacken fick jag något att skratta åt också så tror dom är riktigt nöjd med våran fjäll semester.

Åter till idag, när jag gick ut till bussen så var det kallt men jag överlevde. Men när jag kom in till stan fick jag en rejäl chock och visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick så in i norden ont i kroppen, fick nästan en panikångest attack. Tillslut varvade känslorna ner sig lite och jag tålde kylan bättre medans jag och Britt-Mari gick runt på stan. Min höjdpunkt för dagen var då vi gick till Eurasia för en efterlängtad middag. Jag älskar dig rätt nummer 59! Fick även en kalender för det nya året som komma skall. Blir min tredje, så jag måste ju inte säga att det är en liten tidig jultradition. Var lika gott som vanligt och jag hade lätt kunnat smälla i mig en till portion då jag inte alltid känner av en mättnadskänsla då jag äter där. Kan det bero på hur länge det är emellan man är där? Jag vet inte, sjukt är det i alla fall. Men jag älskar det såklart ändå! Vi gick vidare och hamnade på Café Station ett längre tag och mysigt var det. Var inte lika mysigt då vi gick ut för att vänta på bussen. Fick rent av värk i både fötter och näsa. Varje gång man kom in i värme kändes det som att någon fått in en rejäl fem etta i ansiktet.

Är hemma men fryser fortfarande, får hoppas på att det inte kommer en förkylning. Brukar alltid bli rejält förkyld då det kommer såna här vändningar i temperaturen. Peppar peppar ta i trä!

Puss & Kram chokladbanan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0