Shame on me

Min uppdatering kan knappast kallas för en uppdatering, men jag försöker i alla fall. Då det gäller huvudvärken och magfelet så har jag hamnat i en dålig period..igen. Har ont varje dag och är oftast helt slut, vill inte må såhär. Max har även lärt sig att han kan skälla och det är inte lite eller lågt han skäller. För mig som redan har hemsk huvudvärk skär det som blixtrar då han drar igång. Älskar mitt lilla troll, men ska bli väldigt skönt med en paus från det hela några dagar. På torsdag bär det av till Sävar och jag längtar så mycket. Jag vill hem...På fredag ska vi fortsätta till Åsele med Emma och Lars då det är dags för sommarmarknaden, PARTY! Ska bli kul att få träffa Britt-Mari igen, var ju ändå midsommar då vi sågs sist. Mest av allt längtar jag till att få träffa mamma, aldrig varit ifrån henne såhär länge. Kan inte sluta tjata om hur mycket jag längtar, det är helt otroligt hur mycket jag längtar.

Angående mina problem så måste jag ta och ringa vårdcentralen. Måste prata om min sjukskrivning och om hur mitt måeende tar kål på mig. Är sjukt less på människor som anser att jag kan jobba då jag knappt klarar av att diska. Är t.ex min diskdag nu och jag är fortfarande inte klar. Mängden är inte stor men ändå blir det mer än tre omgångar. Hur ska man orka jobba om man knappt orkar ta hand om sitt hem? Ska man jobba och så leva i misär? Det känns som i gymnasiet igen, folk verkar tro att jag VILL må dåligt. Varför skulle man välja att göra det då det finns så mycket vackert? Att vakna upp efter flera timmars sömn och inte känna smärta någonstans är min dröm. Vad är din?

Mama I'm coming home!


Kommentarer
Postat av: Emma

Går det inte att göra så att diskning blir Ernies syssla åsså får du ta en annan grej som du gör hela tiden? Här är d ju bara Lars som diskar men då är jag den enda som tvättar, vattnar blommorna och städar badrummet. Finns ju alltid olika sätt att dela upp på :)

2009-07-13 @ 22:32:10
URL: http://www.metrobloggen.se/darkflimango
Postat av: SaraLiPei

Heej, hälsa ernst att bilderna från turkiet ligger ute på min blogg nu om han inte sett dem redan :) Kraam!

2009-07-13 @ 23:15:00
URL: http://sara15april06.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0