Slapptask

Känner mig som en slapptask ibland när det gäller bloggen. I torsdags så träffade jag som sagt min kontaktperson, var våran första träff. Vi mötte upp varandra vid min busshållsplats och gick vidare till biblioteks cafét. Är svårt att totalt kunna öppna sig för en ny människa på en gång, men sånt brukar flyta på med tiden som går. Samtidigt vill man berätta om hela sitt liv och sina problem på en gång men samtidigt så vet man inte vart man ska börja. Det där löser sig! Borde kanske skriva en bok?

På bussen hem fick jag ett trevligt samtal med en nybliven Sävar bo som dock jobbat i Sävar förut. Jag minns henne från att hon var vikarie i lågstadiet och hon minns mig från UG tiderna. Hoppade av en busshållsplats tidigare för att vara med på mack kväll hemma hos mamma. För ett tag sen när jag var där blev jag sugen på varma mackor. Det slutade med att vi alla gjorde och åt varma mackor tillsammans inne i köket. Hur ofta har det hänt dom senaste åren liksom? Därför så gjorde vi en sån kväll igen, den här gången planerad.

Igår möttes jag och storasyster upp för räckmackor hemma hos mamma. Jag åt bara en räkmacka men blåste liv i mina barnminnen genom att äta två rostade mackor. När jag var liten och dom hade räkmack kväll så fick jag alltid rostade mackor, mums! Nästan barnsligt gott ibland.

Idag var det grillat som stod på planerna och våra planer slopades inte bort för att det regnade. Icket sa nicket, vi tappra själar grillade ändå! Blev kycklingfilé, gratäng och vitlöksbröd till middag för min del, underbart! Kvällen fortsatte med att se En värsting till syster och Happy Gilmore. Nu sitter man här hemma själv förutom en liten katt som sover på sängen brevid. Mitt älskade lilla hjärta blir snart sex månader gammal, det betyder att jag har haft hon hos mig i tre månader. Tiden går fort, alldeles för fort ibland.

Imorgon är det lasagne hemma hos mamma som står på schemat. Bortskämd, jag? Aldrig! Imorgon är sista lediga dagen innan en fullspäckad vecka väntar. Då jag varit utan mina rosa moln i tre nätter så hoppas jag att det fortsätter att fungera såhär bra utan fastän det är mycket som ska hända.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0