Pain

Varje månad så undrar man varför man utsätter sig för smärtan som inbefinner sig då man fixar naglarna. Det gör man för att man blir fin och vill man bli fin får man lida pin. Jag har på senaste tiden blivit extra känslig, det bränner redan då färgen ska härdas i lamporna vilket inte är så vanligt. När naglarna är klar känns det som om min kusin gått lös med en hammare på mina naglar men det har hon ju självklart inte gjort. Är riktigt nöjd med resultatet! Fransk manikyr, rosa glitter, leopardmönster i cerise och svart. Naglarna skriker helt enkelt mitt namn i och med det rosa och leopardmönstret. Ska försöka komma ihåg att be Emma fota mina naglar, jag vill ju gärna fota varje gång naglarna är fräscha men min kamera är för dålig för det. Men nu måste jag ha ett bra foto, är så nöjd! Köpte även ett lack som skulle matcha cerise färgen så den har jag nu på tånaglarna även om det var jobbigt att ordna. Färgen var väldigt kladdig och ville helst sitta kvar på penseln, men nu sitter färgen på tånaglarna så får se hur bra det funkar.

Apropå köpa, innan jag hade min nageltid gick jag på Åhlens för att köpa ett diadem jag suktat efter. Fanns det inte kvar skulle jag köpa ett svart diadem med svart rosett. Givetvis fanns det inte kvar och givetvis fann jag ännu ett diadem jag ville köpa. Så man kan säga att jag har haft en bra dag. Snygga fräscha naglar, två nya diadem och ett nytt nagellack.

När jag var klar hos kusin Frida så mötte jag upp Maria för en fika på Kafe Station, eftersom jag började bli hungrig valde jag att äta en skagenrörsmacka istället för en kaka av något slag. Den var lika god som vanligt även om det smaka lite för mycket citron och lökbitarna var gigantiska. Åter hemma igen så har jag dammsugat, ätit middag och bara tagit det lugnt. Snart knackar helgen på dörren och det ska bli så härligt! Av någon anledning så är helgen minst lika viktig när man är ledig som när man jobbar eller studerar.



Puder rosa diadem



Leopard


Kommentarer
Postat av: Sandra

Jo det känns ju inte direkt stabilt och det blir inte bättre av att man har världens sämsta balans.

2011-08-05 @ 18:45:48
URL: http://sandybelles.myshowroom.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0