Min dag

Idag började min dag med lunch och sen en dusch. Till lunchen och just efter duschen såg jag lite på Sabrina, sen gjorde jag mig i ordning för middagens planering. Har gått och längtat efter pizza ett tag nu så idag blev det att jag och lillebror slog till. Vi gick först och mötte uppe en kille som sålde en pedal till lillebror då han spelar elgitarr. Ska bli intressant att få höra skillnaden sen då jag har vägarna förbi. Efter det fortsatte vi mot Rapido där det gapade tomt och väggarna lyste mörkt gröna. Sist jag var där var dom röda och före det har väggarna även varit gula. Svårt att bestämma sig? Jag tror det, men den här gången lyser i alla fall inte den gamla färgen igenom. Efter pizzan gick vi tillbaka till Ica och köpte 9 volts batterier, jag till brandvarnaren (tillslut) och han till pedalen. Lite senare blev vi upphämtade av mamma och lillasyster som skulle på Godishuset och Jysk innan hon skulle med bussen ut till sin pojkvän.

Hittade goda klubbor på Godishuset så slösade en hel femma på det, så sällan dessa klubbor finns i Sävar och jag riktigt älskar dom. Minns att vi alltid fick såna då man var på Nydala och badade med farmor, tror jag minns rätt i alla fall. Mina favoriter är Viol, blåbär och apelsin. Apelsin köpte vi en gång för länge sen i Kåtaviken då buss affären fortfarande stod kvar, vilka minnen!

Inne på Jysk fjantade vi runt litegrann med ditt och datt, testade sängar och hade oss. Jag fick mig även ett; Men Erica! Haha, inte lätt att vara våran mamma inte. Vi är ju ena djävulsungar med glorian på sne, men tror hon är ganska nöjd med oss i alla fall. Vi hade ju kunnat vara värre!



Minns ni dessa?


Kommentarer
Postat av: Faster Maria

Sötnos :) jag gillar också godishuset, MYCKET! Lät som en bra dag! Kramar i massor!

2011-01-04 @ 01:29:24
URL: http://tjarve.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0