Mööp möp

Har haft praktik som vanligt idag, blev korvstroganoff till lunch. Fräschade upp lite i köket innan matlagningen dock då fläckar av någon anledning oftast får vara kvar och bli fula. Varit en rätt så slö dag som alltid då man inte har så mycket för sig. Man har varken någon hobby eller några intressanta intressen heller, man har som fastnat i det händelselösa träsket känns det som. Blev i alla fall att jag följde med på BVC denna gång också då dom ändå hade tid då jag slutade. VP och VC ligger vägg i vägg, eller ja lite luft, asfalt och någon parkering är det emellan men det är nära i alla fall. Lill snuttan har ökat mycket i vikt och längd så nu ligger hon runt medel. Följde med en sväng hem till dom också innan dom skulle till stan på ett annat möte och så.

Är skönt att komma hemifrån nu då Mirabelle har blivit karltokig igen, hon är i princip aldrig tyst vilket stressar upp mig väldigt lätt. För många låter det säkert jättekonstigt men eftersom allt blev som det blev då jag skaffade henne i slutet på Maj är jag fortfarande känslig. Har börjat hålla mig ifrån saker som jag vet att jag inte har lika lätt att hantera. Vill inte bli dålig igen, vill inte, vill inte!

Ska snart värma upp min sista kycklinggryta vilket känns tråkigt, vet inte riktigt när jag får pengar igen. Men gärna nu, hehe!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0