Fundering

Fick en kommentar om att sängmetoden gör så att tyget slits sönder snabbare och att de går sönder fortare vid låren. Gäller det också fastän man redan har stängt byxorna innan man lägger sig ner på sängen för att dra upp dragkedjan?
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Måste man lirka på sig ett par byxor så är ju chansen att de är lite för små vilket gör att de går sönder snabbare då tyget sträcks ut. Sen om knappen eller gylfen är uppe spelar väll ingen roll, men måste man lägga sig på sängen för att dra upp gylfen är ju chansen rätt stor att byxorna är lite för små. Jag vet att de töjer ut sig och blir jätte stora har samma problem själv. Men har märkt att byxorna jag inte behöver krångla för att få på mig och helst är utan strech håller nästan 2 - 3 gånger längre. Säger inte det är fel med sängmetoden utan tänkte mest på att det är tråkigt då man måste köpa nya byxor hela tiden för de går sönder mellan låren.

Svar: Jag kom bara att tänka på det, därför jag undrade :) Mina byxor håller då lika länge om jag lirkar eller inte så just för mig verkar det inte vara något problem. För mig är ju som sagt problemet att jag har få byxor och använder ett par väldigt ofta till exempel. Dock är det oftast när jag har nytvättat byxorna som jag behöver använda sängmetoden inte när de har varit nyköpta, ja förutom det här nya paret då :)
Erica KP

2013-02-21 @ 16:13:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0