Inte min dag

Idag är inte min dag, förhoppningsvis blir den bättre. När jag kom till mitt möte angående praktiken så får jag veta att det kanske inte ens blir aktuellt med en praktikplats där då det verkar bli mindre jobb än vad det är tänkt i början. Så nu får jag invänta ännu ett möte som ska hållas på tisdag. Efter ett möte som tog tio minuter skulle jag gå till försäkringskassan och lämna in ett papper men vad möter jag? Ett mörker och en lapp där det står att de har utbildning hela dagen. Får hoppas att det är en utbildning i semel bak då, nej skämt åsido. Kände verkligen att det inte var min dag idag alls. Som grädde på moset så har jag haft en hejdundrans hemsk huvudvärk i tre dagar nu, är ett tag sen jag hade en sån här period och hade hoppats på att slippa det. Av någon anledning blir jag alltid dålig när Johan kommer ner. Vi kom fram till att det kan vara så att jag blir det bara för att han ska få lov att ta hand om mig och givetvis kan man inte fuska med sjukdom och diverse smärtor nej de ska infinna sig med råge.
 
Finns dock en ljuspunkt idag, ja förutom att jag får vara med Johan då. Vi bakar! Är alltid lika roligt när vi antigen bakar eller lagar mat tillsammans. Hur det går? Det får vi se lite senare för ännu är vi inte klara.
 
Ni glömmer väl inte bort alla hjärtans dag på torsdag? Bjuder på en gammal bild på en alla hjärtans dagsbakelse, i år gör vi nog inga eftersom vi ändå bakar nu. Många klagar på att det bara är ännu en dag som industrin har hittat på för att tjäna pengar och visst, jag kan hålla med. Men man kan också se det som en dag då man kan visa varandra lite extra mycket hur mycket man tycker om varandra. Vem har sagt att det måste kosta?
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0