Purple

Nu har jag haft tre simlektioner, inför första lektionen hade jag som sagt väldigt mycket ångest när det kom till omklädningsrummet, duschen och att visa mig i baddräkt. Min ångest var onödig men som jag satt och sa innan första lektionen. Ända sen jag var liten har jag fått höra att jag är fel, för stor, har även fått höra under mina tonår hur äckligt det är med åderbråck, hur fult det är. Jag var runt 20 år när mina första åderbråck kom, det var inte roligt, nu har åderbråcken brett ut sig över hela benen till och med och det känns väldigt jobbigt många gånger. Så än om ångesten var onödig är den förståelig, har man praktiskt taget bara fått höra dåliga saker om sig själv tror man tillslut på dessa än om man kan känna många gånger att man visst duger och är värdefull. Men som sagt, detta går upp och ner, må vara 27 år men är fortfarande väldigt bränd av min barndom, gick igenom alldeles för mycket för att kunna ha en bra självbild, hjälper ju inte heller att man fortfarande blir pumpad med information om hur man ska se ut och hur man inte ska se ut av media. Får det någonsin ett slut? Har dock kunnat slappna av mer och mer, idag kunde jag till exempel sitta endast i baddräkt utan att bry mig om att försöka skyla magen. 
 
Idag stod livräddning på schemat, snälla, drunkna inte i närheten av mig, det var inte min cup of tea. Självklart kan man lita på att jag försöker rädda någon men sen om jag klarar det är en annan femma. Får öva mer på vissa saker, hemskare än så är det egentligen inte. Är vattenvan samtidigt som jag inte är det, klarar fortfarande inte av att få in vatten i näsan vilket gör att det är svårt att vara under ytan. 
 
Vad har annars hänt hittills? I måndags tog jag det ganska lugnt men igår efter lektionen blev det en snabb vända hem innan det bar av hem till Bim. Tog med en matlåda och sen satt jag där några timmar och pratade. Idag efter lektionen blev det också en snabb vända hem innan det bar av ned på stan. Måste lära mig Swedbanks tider, jag avskyr deras tider. Kom ner på stan strax efter 15.30, när stänger de inte om 15? Nötter... Hade även med mig mina småmynt för att växla in så nu fick jag bära runt dessa på stan, var nästan som att ha Mirabelle i handväskan då de vägde nästan 3,8 kg och hon väger 3,9. Får se till att vara nere på stan innan 15 imorgon istället för nu när jag äntligen tagit tummen ur tänker jag fullfölja det. Efter det lilla nedslaget gick vi runt på några olika affärer. Själv hade mina ögon fastnat vid en vinterjacka på Stadium som just nu var på rea. Har alltid velat kunna köpa en vinterjacka där då de är snäppet varmare än det jag haft råd med och kunnat få på mig. I vintras testade jag Bims jacka och ja, kunde äntligen ha en sådan jacka, sa då att nästa vinter! Började tveka i år men nu när de hade fått in lila jackor igen kunde jag inte motstå. Gillar att synas av någon anledning. Känner mig dock fortfarande tveksam så funderar än på om den ska få vara kvar men ja, en varm jacka kan behövas uppe i norr. 
 
Min kväll kommer att fortsätta med tvätt, är helt utslagen efter dagens lektion och kommer därför inte göra mycket mer än så. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du skulle kommit och växlat mynten hos mig. Går ju inte att sätta in pengar men då hade du fått sedlar i alla fall :-) //Lisa

Svar: Hehe ja, nu behöver jag dock pengarna på konto så att jag kan föra över dem :D
Erica KP

2015-11-11 @ 23:05:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0