Opponering - Renar - i landsproblem

Hade planer på att uppdatera igår men nej, var alldeles för trött i huvudet. Igår på förmiddagen hade vi det andra och näst sista seminariet, 70 % seminarium. Ogillar inte seminarium i sig men ogillar att opponera, haha. Tanken är att det ska vara lärande både för mig och mina kamrater men känns aldrig som att man gör rätt. Fast ja, efter igår kändes det som att vi alla gjorde bra i från oss, handledaren hade lagt märke till samma saker som vi andra hade gjort till exempel, det måste ju vara ett gott tecken? 
 
Fick bra kritik eller vad man nu ska kalla det, nu ska jag bara ta tjuren vid hornen och få i ordning det sista. Igår försökte jag pussla och kapa i arbetet utan att förstöra allt för mycket, mitt arbete är alldeles för stort men har varit nöjd med skriften och ja, ändrar man i det kan det ju förstöras men samtidigt måste jag ju följa sidantalet också, haha. Det största jag har kvar just nu är att bearbeta om resultatet, vilket skulle gå fort för mig enligt de andra, vi får väl se, efter det ska jag ta tag i att börja analysera och diskutera. Får se om jag lyckas bearbeta resultatet bra, just nu ligger det på tolv sidor, hade varit bra om det hamnade på..ja, färre sidor i alla fall, har inte med allting jag vill ha med heller och har nyligt tagit bort en del. Ja, vi får helt enkelt se vad som händer och hur det går.
 
Utöver detta så började morgonen med en underbar överraskning, fick veta för någon dag sedan att Anna hade något till mig, blev väldigt nyfiken. Igår fick jag en påse och i den låg en mössa med ren tyg! Åh så underbar, höll på att börja gråta. Hennes kompis syr mössor och när Anna såg detta tyg tänkte hon direkt på mig och min kärlek till renar, ja, jisses. Har nog fått en ren stämpel bland mina kompisar, förstår inte varför, hehe. Efter opponeringen lunchade jag och Anna tillsammans på Iksu, var trevligt att kunna sitta ner tillsammans igen, det händer inte så ofta nu i och med arbetet. 
 
Idag har jag varit en sväng på biblioteket, lämnade tillbaka några böcker och lånade en ny. Ibland är det ett rejält i lands problem för mig att bo nära Campus området, antigen tar det lång tid för mig att ta mig dit eller för att ta mig hem. Ja, oftast hem, sitter ju sällan på Campus om jag inte har obligatoriska tillfällen det vill säga, då går jag alltid i god tid. Utöver det har jag även pusslat i resultatet och skrivit ut det för att lättare kunna bearbeta det på nytt. Tänkte strax värma upp lite lunch och sen vänta in Bim som ska promenera med mig till Ålidhem där jag ska skicka tillbaka ett paket. Efter det bär det väl av hem igen för att svida om och senare åka till stan för middag, efter middagen blir det att åka hem till Bim ett tag och umgås. 
 
Ja, haft två bra studiedagar ändå tycker jag sen hemkomsten, hade självklart kunnat göra så mycket mer men ja, det tar sin lilla tid att komma tillbaka. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0