Skämt

Brukar kommentera lite nu och då när jag har varit dålig på att uppdatera men det här är ju ett skämt! Det är nästan en månad sen, skäms ju ögonen ur mig. Ja, nu är ju min blogg varken stor eller kanske så intressant men för mig innebär den terapi, ventalering, ja, you name it. 
 
Jag mår helt okej, det går upp och ner hela tiden, för två veckor sen kraschade jag totalt på fredags morgonen. Jag hade väldigt ont i huvudet, i magen och en ångest så stark att jag spydde. Jag grät för att jag inte klarade av att fara till jobbet och jag grät över att jag inte for till jobbet, ja, ni hör ju. Samvetskval utan dess like. Valde att stanna hemma som sagt och det var ett bra val. Som ni vet kan jag tyvärr bli väldigt mörk i tankarna ibland vid dessa panikångestattacker. Jag kan få väldigt självdestruktiva känslor fastän de inte finns där i vanliga fall. Ni kanske minns den gången jag var nära att kliva ut framför en bil? Ja, vad kan man säga? Blir aldrig klok på hur sinnet kan fungera. Kommer det alltid att vara så här? Jag vet inte, får ta det en dag i sänder helt enkelt. 
 
Jobbet rullar på och jag försöker prestera så bra som möjligt. Har fortfarande inte kommit in i något superflow när det kommer till att komma på aktiviteter och så vidare men resten känns bra. Lär mig nya saker hela tiden både om jobbet och diverse olika skapanden. Denna månad har vi till exempel rymdtema, det har gjorts rymdsnurror med hjälp av att återbruka material, det har gjorts nebulosor i glasburk och nästa vecka ska jag hålla i att måla "stjärnfall", tror det kommer att bli pannkaka av det hela men vi kommer att ha roligt i alla fall, haha. Denna vecka har jag även lärt mig ett roligt sätt att pärla armband, vill köpa hem snöre och pärlor för att kunna hålla den nyvunna kunskapen vid liv. 
 
Vad har annars hänt sen sist? Både ditten och datten skulle jag vilja säga. Har fått köra i snörök/snöfall, snöfall/starka vindar, väldigt starka vindar (kändes som att något hårt slog in i bilen), gjort min första omkörning, fått min första sladd och tankat en bil för första gången. Har enbart tankat moped tidigare och det är ju några år sedan. En kommer inte undan lika billigt med att tanka en bil som en moped har jag märkt, konstigt va? Jag är trött hela tiden och orkar sällan hitta på något vilket jag saknar många gånger men tänker att det får komma när det kommer. Sitter inte ensam hemma hela tiden men ensamma kvällar hemma i soffan är väldigt vanliga då jag inte orkar. Haha, det är inte lika dystert som det låter. Förresten, om några timmar har jag haft körkortet i en månad. Det ni!
  
 

RSS 2.0