Jag lever, jag lovar

Jo då, jag lever än om det inte kanske verkar så alla gånger. Det mesta har blivit annorlunda sen jag flyttade, sitter sällan vid datorn och jag orkar inte blogga via telefonen. Jag har även blivit sämre på att lägga upp bilder på till exempel instagram. Eller ja, sämre och sämre, jag lägger fortfarande upp något nästan varje dag men om en jämför med tidigare så är mina uppdateringar nu en fis i rymden. Vad gör det om 100 år egentligen? Förutom uppdateringar är jag otroligt dålig på att höra av mig till familj och vänner, messenger fungerar ganska bra men att ringa är jättesvårt. Riktigt varför vet jag inte för samtidigt som mitt psykiska måeende är 100 gånger bättre nu för tiden så finns inte riktigt energin där i alla fall. Det kan ju i och för sig bero på att jag har varit sjuk till och från sen i höstas. Går runt och är småförkyld hela tiden, ibland blir det värre men det bryter aldrig riktigt ut, antar att det äter ganska mycket energi. 
 
Som det ser ut just nu gör jag inte så mycket mer än att jobba, orkar knappt laga mat heller men jag lovar att jag äter varje dag än om det kanske bara blir varma mackor eller liknande. 
 
Vad har egentligen hänt sedan i oktober? Ja, väldigt mycket egentligen men då dagarna går så fort hänger inte riktigt minnet med. Jul och nyår firade jag iallafall hemma i Sävar och det var underbart. Det var så himla skönt att få komma hem och bara vara. Innan julen hann jag även vara på Gällivare kommuns personalfest med två av mina svägerskor, det var riktigt trevligt att få en inblick i Gällivares uteliv. Innan personalfesten var jag även ut och åt med ett större sällskap för att fira/sörja att höstens älgjakt var slut. Äsch, det blir för hackigt att försöka komma ihåg så långt tillbaka, på instagram kan en se mer om vad som har hänt. Jag tycker att vi återvänder till nuet, det är lite lättare. I torsdags fick vi tillbaka clion efter att ha haft den på verkstaden i en vecka ungefär. Det började lysa lite lampor så jag vågade inte köra med den. Efter ett kamremsbyte och lite underhåll så är den lika pigg som vanligt. Det var väldigt jobbigt att vara utan bil så länge nu då en är van att ha sin frihet. 
 
Äsch, det här får duga för den här gången, varsågod Jenny! 
 

RSS 2.0