It's to big!

Redan igår fick jag svar angående röntgen, trodde jag skulle få vänta tills efter nyår någon gång. Diagnosen lyder att bröst och lungor ser bra ut. Har en ofarlig cysta på levern som jag bara ska tänka på som en skönhetsfläck. Låter lite roligt att man kan ha skönhetsfläckar på sina organ. Kommer bli ytterligare utredningar dock då dom fann att mina lymfkörtlar i halsen är alldeles på gränsen för stora. Så nu väntar jag på en remiss till Öron, Näsa och Hals. Därefter får vi se om det är orsaken till min sänkaförhöjning och om vi behöver göra något åt det.

Längtar verkligen inte till en halsundersökning då jag har väldigt känsliga kräkrexflexer. Sist las "glasspinnen" alldeles för långt in och jag fick rent av panik och var påväg att ställa mig upp. Men vi ser som sagt vad som händer och fötter. Så nu är det Öron, Näsa och Hals och fysiologen som står på schemat. Hoppas på tider innan mitt frikort går ut, det vore perfekt.

Nu kanske allt börjar bli bättre?

Puss & Kram chokladbanen

Mellandagsrea

Idag for jag, mamma, Emma och Eve in till stan för att slåss med gamarna på mellandagsrean. Tror dock den värsta stormen redan varit då vi kunde ta det lugnt och shoppa lite. Redan efter några minuter på stan fann jag min kofta på KappAhl. Har kollat på den och önskat den i flera veckor och äntligen är den min! Halva priset och 20 % på det, tala om grädde på moset! Vi fortsatte vidare ut i kylan på våran äntligen snöfria dag, ville verkligen inte att det skulle snöa idag. Väl inne på H&M fann jag en tunika som samtidigt skriker Erica men ändå inte. Modellen är sjukt snygg och skulle vilja ha den i flera färger! Min är dock i flera färger, ser ut som ett fyrverkeri ungefär. Men eftersom den blev het på ska jag bli van den, bara bra att inte köpa allt för likadana kläder då man väl köper. Blev även ett nytt 3pack med Hello Kitty sockar, dock tycker jag att designen börjar bli tråkigare för varje säsong som går.

Efter ett tags shoppande blev det en fika inne på Café Station, där fanns faktiskt en gam. Jag hann bara resa mig upp och gå med brickan så var min stol stulen. Kan man inte vänta tills jag plockat ihop mina saker och gått? Men men, var i alla fall skönt att sitta ner en stund och få i sig lite dryck och tuggbart. Blev en stund till som vi gick på stan men efter det bar det av till Lava. Då ingen av oss lyckats få tillbaka kulan på näsringen har jag fått gå med plupp i över en vecka. Sist jag hade plupp var jag ungefär 13-14 år gammal. Jag är inte hel utan min ring! Då vi inte visste öppentiderna for vi dit på måfå och höll tummarna. Vi kom dit 16.55, klockan 17.00 stängde hon. Turdag eller vadå?! Efter att få känna mig hel igen fortsatte hem till Sävar. Vi for förbi hos pappa och hämtade min matberedare som han har hämtat ut idag, den måste testas! Efter det blev det en tur på affärn för att köpa tråkiga saker, varför måste allt som är tråkigt vara så dyrt?

Imorgon kommer Britt-Mari hit, jag längtar verkligen till all skit vi ska prata om! Du vet vad jag pratar om, mmhhmm!



Årets juldag

Min juldag började med en dusch och en sminkning. Klädde sen på mig inför kvällen och gick hem till mamma för att fortsätta fixa mig där. När både hon och jag var klara så hämtade pappa upp oss då vi var ditbjudna på julmat. Vad kan jag säga, min pappa kan göra mat! Efter allt för mycket mat och glass gick vi vidare hem till min kusin Henrik som hade förfest med räkmackor innan alla skulle på puben och svänga våra lurviga till Hard To Handle. När vi efter många om och men kom dit så godkändes först inte våra förköpsbiljetter. Förstod dock att det inte skulle bli något bekymmer ändå, man har ju självklart kontakter. En man på insidan...Blev inte så mycket dansande i början då mamma inte föredrog någon av låtarna, var bra låtar men inte riktigt samma som dom brukar ha så man riktigt springer till dansgolvet. Var dock några överförfriskade kvinnor som drog igång hela tiden, ena förstörde även kvällen för mig. När jag och mamma väl gick upp och dansade så kom ena fyllkajan med rejäl fart och jag fick en hård smäll över bröstet med hennes axel vad jag vet. Jag tvärtappade andan och kände hur tårarna kom, var inte alls roligt då man förblev skakis i kroppen resten av kvällen. Jag behöver inte säga vad jag tycker om idioter på dansgolvet. Dom som känner mig väl vet hur jag reagerar. Dansade i alla fall mer i slutet och varken jag eller mamma kunde slita oss därifrån innan dom spelat sista låten. Natten slutade med en promenad hem i snöfallet, kallt var det!

Idag är jag helt utsliten, det känns verkligen att man har haft fullt upp tre dagar på sträcken och sovit dåligt under nätterna. Tack för denna jul! Ska spara mina krafter nu tills nästa år och då jävlar!

Puss & Kram chokladbanan

Jul, jul..strålande jul

Nu har man gått igenom ännu en jul. Har ju även varit min första jul i eget boende, det har känts rätt mycket. Bugar och bockar för dom som orkar varje år. I år började julafton hemma hos mamma. Vi åt julgröt, delade ut julklappar och såg på Kalle Anka samtidigt som vi fikade. Efter Kalle Anka for vi hem till farmor med pappa, där mötte vi upp en stor del av släkten. Var massor av god mat och trevligt sällskap, alltid lika trevligt att ses. Nu är i alla fall det värsta över, så nu är det bara att slappna av och leka med sina nya julklappar:

Pastapanna
Brödrost
Matberedare
Ugnsformar
Strykjärn
Mp3 (2gb)
Skruvmejsel (Rosa bling bling, Screw it yourself, who needs a man?)
400 kr
Presentkort (300 kr H&M)
2 par örhängen
1 halsband
1 golvlykta
Smink (Ögonskuggor och täckstift)
Pedalsophink
1 tunika/klänning
Tjocksockar+vantar
Stor gosedjurs elefant
Dassboken för damtoaletten
Middag på Eurasia
1 köksalmanacka
1 nyckelring med lampa och mitt namn på
Prydnadsängel
Toffife

Tror att jag har fått med allt nu, tack så mycket allihopa! <3


God Jul och Gott nytt år!

Idag har det varit fullt upp, känns i alla fall som det. Min dag började med tvätt och plockning i lägenheten då jag skulle få fikagäster senare på kvällen. Då tvätten var klar for vi till stan en sväng för att tända ett ljus på farfars grav. God jul farfar! Efter det snabbslängde jag i mig min middag för att sedan duka upp lite fika. Hela familjen förutom mamma kom då hon var dålig igår, hoppas du mår bättre! När klockan började närma sig 21 kände jag att jag började landa, så tog det lugnt ett tag innan jag tog mig en väldigt varm och skön dusch. Imorgon är det jul, så min julklapp till er läsare är lite bilder. För en gångs skull ville kameran vara med!

God Jul och Gott nytt år!


...

Jag kan ärligt talat säga hur JÄVLA less jag är på att få ha samma tankar om och om igen. Varje kväll, varje natt.. Jag är less på att få löften brutna, jag är less på att inte få finnas till. Hur kan man betyda mycket för någon om den personen bara bryr sig om sig själv? Varför ska små saker som går att göra på en sekund vara något svårt? Varför förtjänar jag att gå runt och känna mig tom? Varför betyder inget av det jag säger något? Jag vill inte leva såhär men jag vill samtidigt inte ge upp det som är mitt och det jag har rätt till. Men vad gör man då man ignoreras? Vad gör man då man inte finns? Snälla du som bestämmer över jorden, ge mig ett bra år 2010!

Knipig röntgen

Igår var jag som sagt på skiktröntgen. Kom dit redan klockan 12 då jag skulle dricka åtta deciliter vatten blandat med kontrast. Jag har aldrig i hela mitt liv druckit den mängd vatten under 1½ timme, sprang på toa två gånger och det var mängder. Jag hade även turen att behöva gå på toa precis innan jag skulle in för undersökningen. Så där fick jag ligga och knipa i ungefär 30 minuter. Jobbigast var då sköterskan sa; "Nu sprutar jag in lite kontrast, det kommer bli varmt och det kommer kännas som att du kissar på dig. Men vara bara lugn, det gör du inte". Så där låg jag och blev rädd ändå, man ligger och kniper för fullt sen börjar det koka på nedervåningen. Trodde nästan att min kropp skulle ta det som en signal för att börja släppa trycket. Det roligaste med att hålla andan och andas normalt var dom söta smileysarna på maskinen som lyste grönt. En glad med öppen mun och en med stängd mun och uppblåsta kinder. Höll nästan på att börja skratta då jag låg där.

Det började bli en rejäl pina i slutet, speciellt då dom skulle ta en åtta sekunders bildserie på halsen. Dessa åtta sekunder kändes mer som åtta minuter. När dom var klar drog jag på mig byxorna, tog allt annat i handen och SPRANG ut på toaletten. Hann sen bara komma ner i centralhallen då jag var tvungen att springa igen. Nu vet jag hur inkontinenta känner sig...

Gjorde en skiktröntgen på hals, bröst och buk för er som undrar. Har inte varit med om något, är mer en säkerhetsförebyggande åtgärd då vi ej ännu hittat det som höjer min sänka så mycket.



Maskinen på NUS ser dock annorlunda ut, men åkte in i en "donut" som jag kallar det.


Min helg

I fredags bjöd jag som sagt över storasyster Emma och hennes Lars på middag. Maten blev faktiskt bra och fastän vi var proppmätta alla tre så gick även all glass ner. Efter allt ätande och skrattande begav sig Lars till stan medans Emma stannade kvar hos mig, blev en riktig filmkväll. Först såg vi Snygg, sexig, singel, sen började vi se på Eurotrip. Men då femman försvann så fick vi byta film, hade tidigare skrattat åt en films namn; Citronträd och motorcykel, fattade ingenting. Både jag och Emma fastnade dock i den filmen, den var jättespännande och i slutet visste man inte om man vågade titta eller inte.

Igår kom min kompis Martin över för en film. Först skulle han komma klockan 20, sen 21 men slutade med att han kom 22. Det kommer han få höra några gånger, kanske lika ofta som om den gången han slängde en hamburgare i min cola på Max. Fast igår hade han faktiskt köpt med sig en cola, så ska kanske sluta straffa han för det, bara kanske! Innan han kom började jag se på Stardust, jag som redan var trött efter dagen på Maxi somnade givetvis i soffan och fick halvt en hjärtattack då Martin ringde. Efter alla om och men vaknade jag lite till liv i alla fall och vi fick oss många goda skratt.

Idag sov jag tills jag vaknade och fy så skönt det var. Trodde att klockan var närmare 15 när jag vaknade men den var bara runt 13. Satt mig i soffan en stund och gjorde sen i ordning ugnsmackor innan reprisen på Dance your ass off började. Efter programmet började jag bråka med min julgran, som jag dessvärre även blivit lurad med. I annonsen stod det att man fick med en ordentlig julgransfot, var även en sådan på bilden. Men när jag öppnar kartongen är det stora, feta och rejält fula plastfötter! Inte nog med det, fick bråka med grenarna i 30 minuter innan granen såg någorlunda okej ut. Fick små rivmärken som började svida och svullna, väldigt roligt. Efter allt stånkande så tog jag mig iväg på affärn för att handla lite, resten av kvällen har jag tillbringat framför Coyote Ugly.

Händelserik helg och imorgon blir det en händelsrik måndag...

Puss & Kram chokladbanan

Förberedd

Nu är jag redo för morgondagen..

Kan ni se vad skillnaden är? Jag har bytt ut staven i tungan till en stav i plast. Imorgon har jag nämligen tid på röntgen. Fastän man ska kunna ha piercings vid skiktröntgen så lät dom ändå osäker då jag ringde för att dubbelkolla. Så för att spela säkert har jag köpt in denna lilla plastbit. Ska röntga hals, bröst och buk. Wish me luck! 

Snälla & Stygga flickor

Snälla flickor skickar hem dig en kyss.
Stygga flickor skickar inte hem dig förrän de är klara.

Snälla flickor skickar hem dig från första träffen och hoppas det blir mer.
Stygga flickor skickar hem dig med blöta fingrar och en trött tunga.

Snälla flickor knäpper upp ett par knappar när det blir varmt.
Stygga flickor ser till att det blir varmt när de knäpper upp ett par knappar.

Snälla flickor har bara trosor i tangamodell.
Stygga flickor älskar att ha stringtrosor på sig, om de nu över huvud taget har trosor på sig.

Snälla flickor vaxar sina golv.
Stygga flickor vaxar bikinilinjen.

Snälla flickor rodnar när de ser kärleksscener på film.
Stygga flickor vet att de hade gjort det bättre.


Snälla flickor har högklackat på sig på jobbet.
Stygga flickor har högklackat på sig i sängen.

Snälla flickor säger: "Du får inte... sluta."
Stygga flickor säger: "Du får inte sluta."

Pust, stånk och stön

Nu har man både varit ut i kylan och handlat det sista till dagens middag och jag har även dammsugat lägenheten. Har fått lite mer ordning nu då Britt-Mari åkte hem imorse, skönt med ordning men roligare med sällskap. Har pustat och stånkat då jag ska ha middagsgäster ikväll. Varit sugen ett tag på att bjuda hem storasyster Emma och hennes Lars då dom varit ett otroligt stöd för mig gällande flytten och det. Under den tid som jag mådde dåligast gjorde dom allt för att göra mig glad, fick även bo hos dom en vecka innan jag fick min lägenhet. Kan inte beskriva med ord hur mycket det betytt och hur mycket dom betyder för mig. Givetvis har hela min familj och vänner innehållt stort stöd också, men var närmre Emma och Lars. Usch vad blödigt allt blev nu, men så är det. Jag ÄLSKAR de mina mer än någon kan förstå! <3

Då kinamat är en klassiker för våran trio har jag tänkt försöka mig på teriyaki kyckling med bambuskott och vattenkastanjer. Till ikväll har jag dock färdigköpt teriyaki, men är även kul att testa det. Ska man göra det själv måste man införskaffa sake eller risvin, i alla fall enligt dom recept jag hittat. Blir väldigt intressant att se hur allt går, men tror vi kommer ha jättetrevligt även om maten inte blir perfekt.



-16

Idag har det varit den kallaste dagen i början på denna vinter, nu har ju även snön kommit. Jag tycker att det är lagomt med snö som det är nu, men alla skoterfantaster och det vill nog ha mer. Skoter är roligt men ingen jag lägger ner energi på då man inte har förarbevis och allt som behövs. Sist jag körde skoter flög jag dock som stålmannen cirka två meter. Tungstyrd skoter, isfläck, uppstressande kusin = BAD SITUATION! Men men, jag klarade mig bra och även en annan kusin som åkte med mig. Dom som satt i bivacken fick jag något att skratta åt också så tror dom är riktigt nöjd med våran fjäll semester.

Åter till idag, när jag gick ut till bussen så var det kallt men jag överlevde. Men när jag kom in till stan fick jag en rejäl chock och visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick så in i norden ont i kroppen, fick nästan en panikångest attack. Tillslut varvade känslorna ner sig lite och jag tålde kylan bättre medans jag och Britt-Mari gick runt på stan. Min höjdpunkt för dagen var då vi gick till Eurasia för en efterlängtad middag. Jag älskar dig rätt nummer 59! Fick även en kalender för det nya året som komma skall. Blir min tredje, så jag måste ju inte säga att det är en liten tidig jultradition. Var lika gott som vanligt och jag hade lätt kunnat smälla i mig en till portion då jag inte alltid känner av en mättnadskänsla då jag äter där. Kan det bero på hur länge det är emellan man är där? Jag vet inte, sjukt är det i alla fall. Men jag älskar det såklart ändå! Vi gick vidare och hamnade på Café Station ett längre tag och mysigt var det. Var inte lika mysigt då vi gick ut för att vänta på bussen. Fick rent av värk i både fötter och näsa. Varje gång man kom in i värme kändes det som att någon fått in en rejäl fem etta i ansiktet.

Är hemma men fryser fortfarande, får hoppas på att det inte kommer en förkylning. Brukar alltid bli rejält förkyld då det kommer såna här vändningar i temperaturen. Peppar peppar ta i trä!

Puss & Kram chokladbanan

Ett skott i pannan ska du ha!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6308465.ab

Varning för starka bilder!

Aldrig har veterinären sett en sån misskött hund under sin karriär. Den 14 åriga schäferhanen kunde knappt gå och låg sårig i sin egen avföring. Hunden har även fått frätskador av urinet.

Hur kan man göra så mot ett djur?! Blir så förbannad att jag anser ett skott i pannan på ägaren som nonchalant kommer in där för att kolla upp lite sår. Precis som att sättet han skött sin hund på skulle vara okej.

Något som gör mig mer förbannad är att hans grannar visste om hur dåligt han skötte hunden och dom ofta hörde den gny utan att göra någonting.

Misstänker man djurplågeri ska man ringa polisen på en gång, tveka inte!


Dumma tvättmaskin!

Jag njuter verkligen av mina tvättkvällar då en av två maskiner funkar. Blir dubbla turer ut i kylan och snön, jag är inte glad! Har slagit av och på strömbrytaren till maskinen men inget händer och mer om sånt där vet jag inte. Är så less på att det alltid är någonting som ska strula, igår var det köksavloppet ikväll är det tvättmaskinen, bah!

Shame shame shame on you!

Bara jävlig...

Idag blev det ingen praktik, fick dock veta det först runt halv tio på morgonen, lite surt då man börjar klockan tio. Hade jag haft ljud på telefonen hade jag fått veta det liite tidigare men hade blivit lite sur ändå. Vaknade före åtta i morse och ville verkligen inte, då när man sitter där färdigklädd och nästan ätit färdigt då får man veta att man är ledig. Ba boom baby! Jag gick tillslut i säng igen för att vila/sova två timmar då jag och Britt-Mari hade planer på en liten stadstur idag igen. Idag har vi sprungit på Rusta, Jysk, H&M, Obs, Barnens hus, Boom, och DjurMagazinet. När vi stod och tittade på fåglarna kom en glad okänd kvinna in och började prata med om oss fåglarna, kanariefåglar kom vi fram till att det var. Kändes som att man hade känt människan hela sitt liv, är så trevligt när det blir så. Man ska möta världen med ett leende! Det gjorde även jag ikväll då jag skickade in en bild på mitt leende till Svenska Hjältar 2009. Man fick tillbaka ett sms där det stod:

"Ditt leende har tagits emot och du har visat ditt engagemang och ditt stöd för årets Svenska Hjältar! Fortsätt sprida godhet så blir du också en SVENSK HJÄLTE!"

Från det ena till det andra, hör och häpna. Jag köpte en mössa idag! Tror det är några i min närhet som förstår hur stort det är då jag verkligen alltid klagar på hur dåligt jag passar i mössa. Min kommentar om mössan löd såhär: Jag brukar alltid se förjävlig ut i mössa,i den här ser jag bara jävlig ut. Den köper jag!

Så nu kan kylan komma när jag bara kommer se jävlig ut i min nya sköna mössa!




Mönster stickad med fleece och lurv inuti. Hur mycket än större bloggar tjatar om att det ska vara äkta päls så skiter jag ärligt talat i det. Den enda riktiga pälsen jag vill ha är på ett djur i min famn och hör sen!


Say what!?

Igår när jag loggade in på min apberget trodde jag att jorden hade gått under då jag hade fått fem gästboksinlägg. När jag nämligen knappt skriver på apberget längre så undrade jag på en gång vad som hade hänt på grund av inläggen. Det visade sig att jag blev dagens nisse den 12e och att jag har vunnit en biobiljett. Har man tur eller vad? Nu ska man bara vänta på att få hem biljetten så att jag kan välja ut någon film jag ska tvinga med någon på. Sist jag var på bio såg jag Patrik 1.5 med Sandra och det är länge sen vill jag lova.

Tack apberget!

Puss & Kram chokladbanan

Jag...

Jag hatar verkligen, riktigt HATAR när killar skriver till mig för att sen få en genväg till någon annan att bli upphetsad över. Börjar man visa intresse för mig så ska man inte börja fråga ut mig om varken mina systrar eller mina vänner. Jag är ingen genomfartsled! Förstår inte varför många killar gör så, varför? Tror ni att det finns någon tjej på jorden som uppskattar när ni börjar fråga ut dom med intima frågor om sina nära och kära?

Ett exempel är en kille som skrev till mig idag;

X: Hej, har du stora bröst? Ser ut som det? ;)
Jag: Nej, jag har normalstora, hurså?
X: Jag känner några som har det, blir så upphetsad av det.
Jag: Varför skulle jag ens berätta om jag känner någon med stora bröst bara för att du ska få bli upphetsad? Pratar någon med mig vill jag att man uppskattar mig, inte dom jag känner.

Efter den textraden blev jag blockerad. Men är det någon annan som förstår? Vill man prata med någon som har det man blir upphetsad av så pratar man med dom. Man frågar inte ut dom som inte har det som krävs om dom i sin tur känner någon. Så något som verkligen inte fungerar i min värld är just när någon raggar på mig och sen blir sugna på de mina. Killar som ni borde bli kastrerade! Tur som fan för er att mamma har sagt att jag inte får göra elaka saker. Men vid såna här tillfällen borde man få göra det, sådeså!

Mitt tips till er idioter är att ni söker upp dom ni vill veta något om. Kom inte till andra med era smutsiga frågor.


Kareoke..nananana!

Igår började min lördag med besök av söta Cuddy, fick mig ett par goda skratt innan han skulle fortsätta vidare till stan och möta upp sin kompis. Tack för en trevlig förmiddag! Något annat trevligt under dagen var att Britt-Mari fick sluta tidigare från praktiken så jag fick sällskap under kycklingwokandet. Vi åt oss riktigt proppmätta på kycklingwok men ändå skulle vi prompt trycka i oss vanilj/choklad glass också. Är vi verkligen riktigt bra för varann? Efter lite diskande och fejjande så tog jag mig en tur in i duschen innan lillasyster skulle komma över för pepparkaksbakning. Jag höll mig däremot ifrån bakandet då jag nyligt varit med om det. Ansåg att det är roligare för Britt-Mari och Eve att ha lite plats i köket. När pepparkakorna var färdiga så kom även Eves pojke förbi och gav mig några roliga skratt, men som alla vet så är ju jag lättroad!

Då klockan började närma sig 21.30 började vi dra oss mot puben då det skulle vara kareoke kväll, dock var vi bara runt tolv stycken där i början. Jag som inte skulle sjunga sjöng i princip hela kvällen och hade jätteroligt. Även om man inte kan sjunga så ska man tillåta sig att ha kul. Man behöver inte göra som vissa gjorde. Bara för att man har en stark röst betyder det inte att man nästan ska äta upp micken samtidigt. Det gjorde ont i huvudet vill jag lova. Under kvällen dracks det San Francisko, eller hur det nu stavas. Enda drinken som är god på puben enligt mig. Köpte först en 4a men enligt en viss herre skulle jag prompt dricka en 8a. Så han fick helt enkelt lov att köpa en 8a åt mig då jag druckit upp min första. Mitt kort köper aldrig 8:or, speciellt inte nu vid jultider.

Bjuder på en bild serie för att visa att man KAN vara söt klockan 3 på natten


Torsdagens äventyr

Min torsdag började på praktiken med Emma. Där var det knäck och ischoklads kladd som stod på schemat. Vi började med att blanda ihop knäcken, sen skulle kladdet kokas i micro. Det blev aldrig som vi ville, så jag lämnade Emma och knäcken till sitt öde och påbörjade ischokladen. Efter många om och men blev dock knäcken bra, det kan vi tacka Emmas tålamod för. Hon satt där framför micron, öppnade och stängde om och om igen under en lång tid. Till lunch fick vi Andreas köttfärsbiffar, det satt gott i magen efter allt kladdande.

Då allt var klart gick vi vidare hem till mig för att möta upp Britt-Mari, skriva en handlingslista och fräscha upp oss innan vi skulle ta en sväng till stan. Den svängen varade dock i sex timmar eller så, vi kom hem just efter 20 tiden och åt middag till Glee. Vi började våran stadstur på ÖB, där köpte vi alla något julrelaterat och även chips då det var billigt. Efter det fortsatte vi till Strömpilen, vi gick ett tag inne på H&M där jag hittade ett sött nattlinne som jag la undan ifall jag skulle köpa det. Vi snurrade även runt inne på DinSko och Ahlbrekts guld, efter det bjöd Britt-Mari oss på fika på NK, tack så mycket! På vår väg mot Maxi fortsatte vi in på Cervera och Lindex, jag fann ett par tjocka strumpbyxor som jag bara var tvungen att köpa, fann också en perfekt tröja då det var en papegoja på den med paljetter. Men jag kände att strumpbyxorna och nattlinnet fick räcka, kan ju inte shoppa för hur mycket som helst till mig själv.

Inne på Maxi blev det storshopping för alla tre och även lite varmkorv i magen. Det satt riktigt fint då man inte hade ätit så mycket under dagen. Efter det snabbade vi oss hem till matlagning och Glee, missade bara åtta minuter och det var det värt!



Nattlinne, 129 :- från H&M <3


Dagens äventyr

Idag var jag och Emma med farmor på stan, som vanligt regnar det när vi ska gå på stan. Men dagen började redan tidigare än det. Precis innan jag ska gå ut till bussen kommer Emma springandes hem till mig för att berätta att vi får skjuts in. Givetvis då man har planer med någon så låg halebops nät nere, därav hennes maraton hem till mig. Gick varken att ringa in eller ut, men då vi varit en stund i stan så kom det tillbaka. Hallelujah!

Efter några varv på Lindex hittade jag och Emma en klänning var som vi ska få i julklapp av farmor, tack söta! Har även hittat en julklapp åt farmor då hon var så snäll och pekade ut precis vad hon ville ha. Det är mer än perfekt då folk gör det, julklappen låg även inom min budgetram. Nu är det bara två julklappar till att fixa sen är jag klar med alla elva stycken som det blev i år. Brukar ligga runt 13 men ibland försvinner människor ur ens liv och det blir färre klappantal. Det är väl bättre för börsen, men man skulle nog ge mer för att kunna köpa dom klappar som ramlar bort. Har även köpt en julklapp åt mig själv, en grön grytlapp i silikon som ser ut som en mus. Bilder kommer! Har även börjat lära mig att jag kan unna mig något och inte gå runt att vara rädd att jag inte har råd med mat och så vidare. Den här månaden har jag köpt mitt första klädesplagg sen i våras, det känns sjukt bra! Invigde det redan samma vecka då jag bar det på pub vistelsen förr förra helgen.

Nog om det, tillbaka till stan! Vi mötte upp Britt-Mari efter dejten med farmor och gick runt ännu en stund. Jag köpte en hudlotion på apoteket med doft av äpple och vanilj, underbart! Vi var även förbi en sväng på kusin Elins nya lokal där även mamma jobbade idag. Är en rejält stor skillnad på lokal vill jag lova. Efter det gick vi till Café Station och inväntade Lars som också var sugen på fika. På våran meny blev det två chokladmousse tårtbitar, en morotskaka och en äppelkaka. CS är verkligen mitt favorit fik inne i stan, det är mysigt och det är bra priser. Är väldigt livat där vilken tid på dagen som helst men det är helt underbart ändå. Mina tre favoriter är; Macka med skagenröra, Jordgubbscheesecake och Chokladmousse tårta.

Efter det goda och avslappnande fikat började vi åka hemåt, på hemvägen stannade vi till på Ica. Ställde till med en liten scen då jag inte nådde kycklingfilén, men Icas frysdiskar är idiotiska! Så en arbetare fick lov att hjälpa mig för att nå, var längst in och praktiskt taget på botten. Efter det ställde jag till med en liten scen till och drog surt ut två kundvagnar ur affären. Ska det vara så jävla svårt att ställa undan sin vagn då det är precis där man går ut?! Bah! Men men, kvällen avslutades med lövbiff och Ugly Betty, helt i sin ordning.

Puss & Kram chokladbanan

Lussebulla

Idag var det lussebulls bakning som stod på praktikens schema för mig och Emma. Kusin Andreas visade dock även upp sina skickligheter och gjorde saffranslängder. Jag tror allt att det finns en liten sockerbagare i han, duktig är han. Vart ännu en rolig dag med sång och skoj, på torsdag är det tänkt att vi ska göra knäck och ischoklad. Jag kommer att bränna sönder mig!

Efter praktiken gick jag och Emma hem till mig för lite måndags mys. Har ni inte smakat Ballerina-Pepparkaka borde ni ta och göra det på en gång. Älskar man pepparkaka så är ju choklad till det perfekt! 


Inbrott i Puttes kiosk

Fick nyss höra att natten mot idag var det inbrott på kiosken här i Sävar. Känner mig lite misstänksam mot killgänget som hängde utanför gamla banken både då vi for in till stan och kom hem. Klockan var då mellan 00-00.40. Tycker i alla fall att det var väldigt onödigt gjort! Putte är en fin människa och involverad i vårat samhälle, sådär gör man bara inte mot fint folk!

Skäms på er skithuvuden som gör inbrott nu vid juletider och inbrott överhuvudtaget! Skaffa er ett jobb så har ni råd att köpa det ni vill, man tar inte från andra!


Baka liten kaka

Idag har jag och Emma varit på Vändpunkten och bakat pepparkakor. Samtidigt som Andreas gjorde pärmoset till lunchen. Alla tre gick runt och sjöng på julsånger och hade det allmänt mysigt nu när kylan börjar hälsa på igen. Jag fick även en pepparkaka som var tillägnad mig, rund och go! Ärligt talat så var den faktiskt god, kanske är lite kannibal av mig då jag till och med åt upp mig själv. På måndag ska vi baka lussekatter och det ser jag verkligen fram emot, var så mysigt idag att jag bad om att vi borde få baka varje dag. Förslaget verkade i alla fall vara positivt så nu kommer det säkert bli mer bakande. Tror även det skulle uppskattas av resterande som kommer på lunch, fika till kaffet är ju perfekt. Baka baka liten kaka!

När jag kom hem så tog jag tag i mitt berg med disk som jag verkligen inte orkat ta itu med tidigare. Brukar diska direkt då porslinet tagit slut, men har verkligen inte orkat. Så nu är det diskat och har även plockat bort lyktor och så vidare som inte ryms nu när julpyntet kommit fram. Sätter man en raket i arslet får man oftast mer än en sak gjort, så nu kan jag ta det lugnt. Ikväll blir det att se Glee, någon annan som följer det?




Här har vi jag och min syster som sprudlar av kärlek. Har även lagt in en ego bild på mig själv och en ego bild på våra pepparkakor. <3


RSS 2.0