Torsdagens äventyr

Min torsdag började på praktiken med Emma. Där var det knäck och ischoklads kladd som stod på schemat. Vi började med att blanda ihop knäcken, sen skulle kladdet kokas i micro. Det blev aldrig som vi ville, så jag lämnade Emma och knäcken till sitt öde och påbörjade ischokladen. Efter många om och men blev dock knäcken bra, det kan vi tacka Emmas tålamod för. Hon satt där framför micron, öppnade och stängde om och om igen under en lång tid. Till lunch fick vi Andreas köttfärsbiffar, det satt gott i magen efter allt kladdande.

Då allt var klart gick vi vidare hem till mig för att möta upp Britt-Mari, skriva en handlingslista och fräscha upp oss innan vi skulle ta en sväng till stan. Den svängen varade dock i sex timmar eller så, vi kom hem just efter 20 tiden och åt middag till Glee. Vi började våran stadstur på ÖB, där köpte vi alla något julrelaterat och även chips då det var billigt. Efter det fortsatte vi till Strömpilen, vi gick ett tag inne på H&M där jag hittade ett sött nattlinne som jag la undan ifall jag skulle köpa det. Vi snurrade även runt inne på DinSko och Ahlbrekts guld, efter det bjöd Britt-Mari oss på fika på NK, tack så mycket! På vår väg mot Maxi fortsatte vi in på Cervera och Lindex, jag fann ett par tjocka strumpbyxor som jag bara var tvungen att köpa, fann också en perfekt tröja då det var en papegoja på den med paljetter. Men jag kände att strumpbyxorna och nattlinnet fick räcka, kan ju inte shoppa för hur mycket som helst till mig själv.

Inne på Maxi blev det storshopping för alla tre och även lite varmkorv i magen. Det satt riktigt fint då man inte hade ätit så mycket under dagen. Efter det snabbade vi oss hem till matlagning och Glee, missade bara åtta minuter och det var det värt!



Nattlinne, 129 :- från H&M <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0