Att vakna kokande av ilska

Fy vad arg jag var igår morse, jisses. Min sömn briljerade dock, sov praktiskt taget hela natten förutom att jag vaknade 25 minuter innan klockan skulle ringa. Det som gjorde mig arg var min dröm, jag drömde nämligen att jag var med Johan. Han hämtade upp mig utanför jobbet och vi gjorde olika roliga saker tillsammans, till exempel hittade griskultingar och klappade dem, efter alla roligheter sov vi tillsammans och jag sov hela natten utan att vakna. När jag vaknade bredvid Johan var jag så glad över detta och riktigt sprudlade av glädje. Direkt efter vaknade jag och insåg att det bara var en dröm. Från sprudlande glädje till kokande ilska, fy vad det var synd om mig. 
 
Dagen flöt dock på utan problem och utan ilska. Fredagar är min snurriga dag på klasschemat, hoppar in och ut ur alla tre klassrum men ja, än så länge fungerar det ju än om jag hellre hade haft ett fast hemklassrum. Framme på Torpet tog jag tag i det jag påbörjade igår, nämligen att testa en app. Idag ville skrivaren ha kontakt med nätet och jag fick ut målarbilden som jag försökte få ut igår. Blev tipsad av en kompis från universitetet om färläggningsappen Quiver. Först skriver en ut en målarbild från deras hemsida, en färglägger denna och använder sedan kameran via appen Quiver på paddan och målarbilden kommer till liv! Flera barn satt och målade igår så jag passade på att göra det också tillsammans med dem. Därefter smög jag iväg och testade appen, jisses vad häftig! Tanken är att jag ska instruera denna för barnen på fritids, får se hur jag ska lägga upp det dock, vi har två paddor och ja, cirkus 75 barn. Det kommer dock inte bli några problem. Efter jobbet mötte jag upp Bim inne i stan då vi skulle äta middag tillsammans, självklart blev det på Eurasia där vi åt buffé. Trivs alltid där men igår var det annan personal och ja, en märkte av dem mycket mer än vanligt, inte så att jag kände mig förföljd men ja. Efter middagen åkte vi hem till mig och umgicks, vi såg även filmen Hopp. Ja, jag kommer nog aldrig sluta att älska animerade filmer. 
 
Fick sova helt okej även i natt, vaknat två gånger nu på morgonen men fick somna om båda gångerna utan att vakna med ångest vilket oftast brukar hända. Känns riktigt skönt att en har fått sova. Första rundan fick jag sova sex och en halv timmar vilket är wow! Ska alldeles strax äta lunch och efter det ska jag hoppa in i duschen för att sedan göra mig i ordning för middags- och bio kvällen. Ska bli en riktigt trevlig kväll och ja, helg för den delen också. 
 
 
En fin höstmorgon vid sjukhuset

I work hard for the money

Jisses alltså, tiden och orken har verkligen inte funnits till. Mina dagar består av att pendla. jobba, äta, ta det lugnt och sova ungefär. 
 
Sedan sist har det hänt en del dock, min storasyster fyllde 30 år i lördags, det firades med fika i fredags kväll och förfest och utgång i lördags. Blev en riktigt trevlig födelsedagshelg än fast Johan inte kunde komma ner. Oj vilken tung vecka det var, ville så gärna att han kunde komma så att jag började se honom överallt. Såg honom bakom varje dörr, runt varje hörn, ja, you name it. Det är som sagt alltid jobbigt att vara ifrån varandra men ibland håller jag ärligt talat på att tappa allting. 
 
Utöver firande och saknad så har jag haft min första körlektion på länge och den gick bra. Behövde lära känna bilen igen och ska tänka på lite små detaljer, min lärare tycker att det går fort för mig i körningen, det var riktigt roligt att höra. Vet inte hur allting kommer att fortgå, det beror lite på om jag kan ordna luckor eller inte, att jobba heltid och pendla nästan fyra mil tur och retur på en dag sätter många käppar i hjulen. Men ja, jag får ta allting som det kommer helt enkelt, det lönar sig inte att oroa sig eller att stressa fram något. Förutom att jag ska försöka orka övningsköra mer på kvällarna så måste jag även ta tag i teorin igen så att den verkligen sitter i fall det skulle ordna sig med passande luckor. 
 
Är så skönt med fredag imorgon, efter jobbet ska jag möta upp Bim och äta kinamat sen vet jag inte vad som händer. Blir nog ganska lugnt i alla fall, har haft en tung vecka på jobbet. Många stimmiga barn och dålig sömn är en dålig kombination, haha. På lördag är det planerat att vi ska på bio, jag, mamma, Emma, Eve och Bim. Vi ska se Bridget Jones's Baby, ska bli spännande, har bara hört gott om den. Nu ska då jag passa på att slänga upp benen i soffan innan det är dags att hämta upp tvätten. Är inte så länge kvar tills jag ska ta mig i säng heller för den delen. Är riktigt imponerad över hur bra det har gått för mig att lägga mig den tiden jag gör, är ju van att vara uppe längre och har alltid haft svårt för att gå och lägga mig före midnatt men just nu fungerar det bra. 
 

En helg = En dag

Även denna vecka har gått riktigt fort, det är nog som min storasyster säger, en vecka känns som en helg och en helg känns som en dag, haha. 
 
Till veckan håller jag i mitt första skapande, det ska bli spännande att se hur många som vill göra hösttransparanger tillsammans med mig. Under denna vecka har jag gått och samlat ihop pinnar, hittade tyvärr inte 75 stycken men har ett gäng i alla fall, tar det slut tänkte jag att barnen kan gå ut och hitta sin egen speciella pinne. Förutom att jobba så har jag äntligen kört bil igen, körde med mamma i torsdags kväll. Innan dess var det nästan en månad sen på grund av olika orsaker. Kändes helt okej på en gång, det jag har lärt mig hittills har börjat sitta i ryggmärgen, ja, inte parkering och backning dock, det har jag inte övat lika mycket på ännu. Men i alla fall, på helt eget bevåg så vågade jag, Erica, växla upp till trean i en rondell och det gick jättebra! Är riktigt imponerad över mig själv och höll nästan på att spricka av stolthet då jag berättade det för Johan, haha. 
 
Igår hade jag min första stängning på en fredag så jag passade på att sova över i Sävar igen. Umgicks med familjen KPP som jag avslutade kvällen med genom att se en film. En norsk film som heter Blind, ja, jag vet inte, blev förvirrad mer än en gång och ja, ser den nog helst inte igen. Blev en ganska tidig natt motför mina vanliga helgnätter, men det är ju inte så konstigt nu då jag jobbar 100 %. Hemma hos pappa och Kajsa, var pappa och Eve uppe när jag kom över dit så pratade en stund med dem innan det bar av till sängen. Idag blev det ett äventyr tillsammans med familjen KPP, vi åkte till Forslunda gymnasiet på deras djurens dag. Vi hann titta på olika traktorer, grävskopor, djur, tramptraktorer och så vidare och vi åkte även hölass, åh vilken nostalgi! Blev dock lite irriterad, vi var dem första som stod och väntade men höll nästan på att riskera på att inte få åka med på grund av familjer som trängde sig före. Jag blev stor på mig och sa åt dem andra att haka på och trängde mig fram, ja, utan att knuffas då, men ja, vi skulle på. Vi fick kliva på som andra familj tror jag, rätt ska ju faktiskt vara rätt. Reagerade även vid tramptraktorerna hur en pappa stod och lurpassade, direkt en tramptraktor blev ledig rusade han fram och tog den till sitt barn som var föga intresserad, detta gjorde han tre gånger. En gång trodde jag att något barn hade ramlat eller så på grund utav hur han rusade förbi mig. Själv tycker jag att barnen skötte det galant att vänta och ta en ledig traktor, tror det blev småbråk en gång och vi var där flera gånger. Tyckte inte om känslan av störst går först under en familje dag, kändes fel. Men men, vi fick en riktigt fin dag även om det var sura miner ibland. 
 
Väl hemma hoppade jag in i duschen och piffade sedan upp mig för att åka ner på stan för att äta middag och gå på bio med Bim. Det har ju kommit en Helt hysteriskt film! Helt hysteriskt är en gammal serie, den spelades in 1992-2011, en brittisk kultförklarad serie och som ni vet älskar jag många brittiska komediserier. Denna film var i alla fall ett måste och se och jag är nöjd med filmen. Vi fick skratta mycket vi få tappra själar som var där. Har ju serien på dvd men vet inte om filmen känns som ett måste även fast den var riktigt bra. Vi får se i framtiden helt enkelt, nu laddar jag för att se Bridget Jone's baby, åh så spännande! 
 

I hörnen

Nu börjar en snart kunna ana spindelnät och dammtussar lite här och var. Sist jag skrev var jag inne på min fjärde arbetsdag, nu är jag inne på min fjärde arbetsvecka. 
 
Jag har varit och är fortfarande väldigt trött, utöver detta har jag även blivit förkyld. Fram tills i fredags var den under kontroll men helt plötsligt blev halsen värre. Har knappt sovit något dem senaste tre nätterna så jag är mör i både kropp och knopp. Det är så jobbigt att fastän en är trött så kan en inte sova, något gör ont och kroppen kan inte komma riktigt i ro. Trivs bra på jobbet och har kommit in i det allt mer, nu väntar jag på att klasslärarna ska diskutera vart jag behövs bäst, då kommer jag även att diskutera hur dem ser på min roll i klassrummet. Apropå i fredags förresten, då hade jag min första öppning. Kändes både spännande och nervöst då denna öppning sker på en öppningsavdelning på skolan, som tur är sker den på samma avdelning som jag är på under skoltid men i alla fall. Denna öppning innebar nya möten med både barn och föräldrar. 
 
Ja, har inte hänt så jättemycket mer egentligen sen sist. Eller ja, det största är att Elmer har fyllt år, hela fyra år har han blivit, vars tar tiden vägen egentligen? Jag har även köpt nya skor och det var på tiden märkte jag. Har ju fått så himla ont i fötterna varje dag då jag både promenerar, strosar och står mycket. Mina gamla och mina nya skor är ju som dag och natt, jisses! Det var ett bra val kan jag lova. 
 
Idag har jag varit tröttare än någonsin, höll på att somna sittandes på en pall i klassrummet, det hade ju sett väldigt bra ut, haha! Avslutade dagen med att göra naglarna för att senare gå på Eurasia och äta buffé med Bim.
 

RSS 2.0