Bzzz bzz

Igår var jag som sagt med min storasyster Emma på dildofest, vi hade jättekul. Många kåta flickor satt på rad och fick klämma, smaka och gosa. Eftersom nästippen är lika känslig som klitoris så testade vi alla vibratorer mot näsan, det killades på väldigt fint i skallen efter det. Festen tog tyvärr snabbt slut då dom andra helt plötsligt hade krogplaner, själv satt man där nykter med varken leg eller kort med sig. Var samtidigt skönt att komma hem vid midnatt istället för kanske 3-4 h senare.

Hände även en grej jag störde mig på rejält, före festen blev det att jag mamma och X for på Rapido och köpte pizza. Han som jobbade där slog in alla pizzor på en och samma betalning, jag tog fram min 50 lapp och sträckte den till X men han sa att det var lugnt, försökte fortfarande få ge den till han men han sa ännu en gång att det var lugnt. Jag tackade och tog emot. Fick då veta idag att då jag blivit upphämtad och for in till stan så började han snacka skit om mig. Sa saker som; Ja, hon hade ju räknat ut att jag skulle bjuda. Mamma sa åt han att ge sig och sa ju om och om igen att jag tänkte betala han. Men han fortsatte med sin historia. Så sjukt less på den här personen. Jag känner mig knappt välkommen till mitt eget hem och HAN  bor INTE här. Vill bara slå han i huvudet, men givetvis får jag inte det. Jag vill vara elak!Go dildos Go!

Tacos

Blev tacos till middag, mums säger jag bara! Lyckades trycka i mig 2 tortilla bröd och några nacho chips. Kändes som magen skulle sprängas, sen kollar man på lillebror som trycker i sig 5 tortilla bröd. Vart stoppar killar all mat? Sen blev det en promenad hem och där satt jag och inväntade Sandra och Peder. Skitsnack som vanligt, cola som vanligt ^^ Peder, I know you love it!

Imorgon, ja senare idag. Ska jag följa med storasyster på ett homeparty, för er som inte vet vad det är; Försäljare kommer och visar olika sexleksaker och sexrelaterade produkter. Första gången jag är på något sånt och det ska bli riktigt kul, go dildos go!

Den lojala hustrun


Det var en man som hade arbetat hela sitt liv, sparat alla sina pengar och var riktigt girig när det kom till hans pengar. Just innan han skulle dö sade han till sin hustru: - När jag dör vill jag att du tar alla mina pengar och lägger dem i kistan tillsammans med mig. Jag vill ta med mig mina pengar till livet efter detta. Och hans hustru lovade honom av hela sitt hjärta att när han dog, så skulle hon placera pengarna bredvid honom i kistan.
Och så dog han... Han låg där i kistan och hans hustru satt svartklädd med sin väninna sittande bredvid sig. När ceremonin var över, och just innan begravningsentreprenören skulle stänga kistan, sade hustrun: - Vänta, bara en stund!
Hon hade en låda med sig och den gick hon fram och lade i kistan. Begravningsentreprenören stängde kistan och rullade iväg den.
Hennes väninna sade: - Jag vet att du inte var dum nog att lägga alla pengarna där i kistan tillsammans med din man.
Den lojala hustrun svarade: - Hör nu, jag kan inte ta tillbaka mitt ord. Jag lovade honom att jag skulle lägga pengarna i kistan med honom.
- Menar du verkligen att du lagt alla pengarna i kistan?!
Ja, det gjorde jag, svarade den lojala hustrun. Jag samlade ihop allt, satte in det på mitt konto och skrev ut en check åt honom. Om han kan lösa in den, så kan han spendera pengarna.
Historiens sensmoral: Kvinnor är smartare än män...

Surprise!

Ibland undrar man verkligen varför man ska kliva upp. Skolan började återigen på måndagen (me don't like), var helt slut så for hem tidigare. Inte varit i skolan sen dess, jag har legat i sängen och inte kunnat vara uppe. Både huvud och mage har gett upp totalt, har ont och illamåeende hela tiden. Vad jag än äter så vill magen inte tycka om det, allt är bara fel! Sen att man inte kunnat ringa till skolan eftersom dom inte har telefon ännu gör ju ingenting bättre. I torsdags mådde jag lite lite lite bättre, blev att jag åkte in till stan för att ta en fika med Mattias, var skönt att komma hemifrån och bara få prata av sig lite dynga. Hinner vara hemma kanske en timme och får ett sms av hjärtat mitt, han undrade om han kunde komma!? :O Jag stod mest bara och skrek IIHH och min lillebror dumförklarade mig. Just då kunde jag ta det ^^

Att ha den man älskar hos sig då man är rejält dålig, det finns ingen bättre medicin. Man kan dock inte hjälpa att man känner sig rejält dum, här har han åkt från Luleå för att vara hos mig och jag ligger bara i sängen. Jag vet att han är glad bara han får vara med mig, men man kan ändå inte låta bli att tänka så. Hänt annat under helgen också som blev helt fel, vet inte hur jag lyckades. Jag vill varken kommentera eller berätta om det. Det kan lätt missförstås och av missförstånd bildas bara mer ilska. Jag har iaf stått för vad jag gjort och jag har bett om ursäkt. Brukar aldrig ljuga, var en vit lögn. Jag har gjort så att du/ni inte kan lita på mig, det får jag helt enkelt ta. Jag anser att inget förutom ert förtroende tog skada av lögnen iaf och det står jag för. End of story. Jag tänker inte gå och älta det här i 100 år och vara långsint, det borde ingen vara. Så får ju hoppas att det är så.

Tack älskling för att du varit sängliggandes med mig <3


Till mitt hjärta, Bon Jovi - Bed of roses


I'm on fire!

Man ska inte laga mat och diverse då tankarna är överallt. Jag gjorde det och lyckades även därefter.
Ernie fick sig däremot ett gott skratt då jag skickade bilden, så någons dag är iaf förgylld...


Snurr snurr

Snart är jullovet slut och skolan börjar, dock börjar jag den 12e. Dom flesta stackars jävlar börjar redan imorgon. Finns så mycket man sitter och tänker på, men man kommer aldrig på något vettigt svar. Måste komma fram till vad som är bäst för mig, är det att fortsätta på skolan man vantrivs på, är det att gå på arbetsförmedlingen fastän jag inte klarar av ett hederligt jobb just nu eller ska man försöka ordna så att man blir sjukskriven? Få hjälp med att komma igång och må bättre i kroppen, små doser iaf. Vet redan att jag inte klarar av en total omvändning pang boom. Måste iaf bli skötsam med mina pengar, det är något som är säkert. Jag och Sandra måste fixa till det här problemet nu, vi får inte shoppa och äta ute så som vi gjort :P Usch, man har för mycket att tänka på, måste få mitt liv att gå runt utan alla dessa krämpor.

Får ta dagen som den kommer och fånga den med fjärilshåven, då kanske den inte smiter igenom iaf ^^

Välkommen 2009

Känner verkligen hur seg jag varit att uppdatera min blogg de senaste dagarna, har helt enkelt inte haft orken. Alla mina krämpor har gjort slut på mina krafter, varit sjukt handlingsförlamad. Har även haft gäster från den 29e december, så har inte velat vara otrevlig och sitta vid datorn. Den 29e kom min älskling hit och det blev middag på Great Eastern då jag ALLTID lyckas glömma att Eurasia är stängt på måndags eftermiddagarna, hatar fortfarande det. Längtade rejält efter att få byta julklapp då jag inte visste alls vad han hade kommit på. När jag hade öppnat julklappen kunde jag inte tro mina ögon samtidigt som jag kunde det, han skämmer bort mig! Min digitalkamera har börjat se sina bästa dagar, så vad får jag inte om en ny digitalkamera, rosa till och med! Alla som känner mig vet att Erica+Rosa=Sant stämmer.

Den 30e december åker jag och hjärtat in till stan för att hämta upp Britt-Mari som skulle fira nyår med oss, blev en vända på stan med ännu mer kina mat, och nej..jag kan inte få nog av det!

Nyår firade vi hemma hos storasyster Emma och hennes Lars, blev väldigt lyckat. Fastän folk prompt skulle spy, förstår mig faktiskt inte på vissa, enough is enough. Har man druckit mer än en gång vet man faktiskt hur mycket man tål innan magen börjar vändas. Sen kan man även säga till dom man är hos. Finns alltid någon granne som blir irriterad och vill klaga.

Slutet gott, allting gott kan man säga. Inget fel på starten heller, mest onyttig mat och massa sömn.
 


RSS 2.0