Upprörd..besviken

I torsdags tog jag tag i min egen krage och ringde vårdcentralen. Sa precis som det var och att jag helt enkelt inte orkar mer. Det kan inte fortsätta såhär, hjälp mig. Fick en tid idag, måndag. Har gått och tänkt på det där besöket hela helgen och varit upp i varv. När jag kommer till vårdcentralen så finns det inget besök inbokat för mig. Hon jag pratade med glömde skriva upp det. Helvete svor jag inombords..Fick frågan om jag hade bråttom och eftersom jag inte hade det fick jag sitta i väntrummet medans dom skulle prata med min läkare om jag kunde få tiden han hade imorgon. Sitter där ett bra tag sen kommer dom fram och vill att jag ska ta blodprover, någon tid får jag inte för den gav läkaren till någon annan. Kul, jag hatar blodprov. Minst 5 stick då brukar dom tillslut få lite blod. Blev 9 stick och det blev 2 personer som fick böka på med det. Blev 3 personer som försökte höra mitt blodtryck. Inget direkt där heller, alltså är jag en levande död (min lilla zombie sa Ernie då..) Varför är dom så insatt i att min trötthet har med något fysiskt att göra?

Var skönt att jag fick prata rätt mycket med en sköterska iaf som skulle ge lite anteckningar till läkaren. Dom var så generösa att jag fick en telefon tid. Telefon tid?! Hur lätt är det att få någon att tro och lyssna på en då? Sen gav dom en tid till mig hos läkaren iaf till pappa, han hörde sig för igen och då hade dom gjort ännu ett fel. Vart är vårdcentralen på väg? Aldrig varit sådär snurrigt, är så sjukt besviken och förbannad. Finns inte ord för hur arg jag är. Satt där i 2 h och ville bara börja gråta..vad gör man? Det enda roliga under dessa 2 h var smeknamnet jag fick av en undersköterska; "Svårflörtad fröken". Pga alla stick som måste tas för att min kropp ska lämna något blod alls.





Skillat Erica skillat

Kvällens roliga händelse utspelade sig pga det här klippet;



När jag, Emma och Lars skulle på ica började Lars göra tuba ljuden bakom mig då jag gick. För att hämnas tänkte jag sparka en snöklump på hans ben. Men jag lyckades så bra att min snöklump slog iväg Lars cigarett ur handen. Det mina vänner är att vara skillad.

Kolla älgen!

Har återigen haft en helt underbar helg i Luleå. God mat och superbra sällskap, börjar bli allt jobbigare att åka ifrån varandra. På fredagen var vi ut och åt på Waldorf (älskar kinamat), där fick även älsklingen en present och gissa om han blev överraskad och väldigt generad. En mening som kom mer än en gång var; Nej, är du seriös!? Han var inte beredd alls på det och kände sig dum som inte hade något till mig. Hallåå! Du har lagt ut säkert 1000 kr eller mer bara på mig i helgen, räcker inte det? På lördagen testade vi ett recept på en kebabgryta jag letat fram då jag verkligen saknar kebabskavs grytan från skoltiden. Det som var så skrattretande var att kebabgrytan smakade nästan precis som fläskfilegrytan, haha! Men det bästa på lördagen var..ja det ska vi inte gå in på :P Så vi tar det näst bästa ;P När vi stod och väntade på bussen in till city så kom det en älg springandes över vägen. Mitt på Tuna!!?? Haha, så sjukt roligt. Jag sa till Ernie; Kolla älgen! Han trodde jag var dum i huvudet men tji fick han! Inte varje dag en älg springer bland hyreshus i en stadsdel inte ^^

Tack för en underbar helg hjärtat mitt!


I'm hot!

Nu har jag suttit i flera dagar och funderat på vart mina knivar håller hus nere i förrådet. Jag vet att jag fick en kniv och knivslip av mamma och att dom ligger i en banankartong. Men mina tre fina knivar som jag fick som premie? Det var en gåta att lösa och jag löste den efter många om och men. Dom låg väldigt tillgängliga i sin svarta lilla låda på en sidhylla. Före jag inser det har jag lyft bort madrasser, innebandy mål och diverse lådor. Snacka om att man blir varm! Och den dumma taklampan som slocknar efter en stund, nu har man säkert blåmärken hit och dit. Man lyckas ju springa in i alla hårda grejer där i det becksvarta mörkret.

Är rätt roligt att kolla igenom gamla grejer osv, stod en stund och kände på min studentmössa och tänkte tillbaka på det hiskeliga vädret. Funderade återigen om man ska skicka in mössan på kemtvätt då den fått gula fläckar uppe på, antagligen från björkarna pga regnet. Åter igen släcks lampan när man väl står stilla en stund och bara tänker. Min tur som vanligt.

Jag har alltid trott att jag har hur lite flytta hemifrån grejer som helst, men har ändå dugligt med grejer. Kanske inte i möbelväg men Ernie har ju möbler så det räcker. Jag puttar bara in ett marmor bord och en tjockis tv till sovrummet eller kanske gästrummet? Ska prompt ha med min gamhärk till dator också, då ser Ernie nästan bara rött och börjar tjata om en bärbar. Fine, köp en åt mig då! Haha :D Ska han ställa krav får han fixa dom *ler* Dagarna går och jag känner mig allt mer säker på att flytta upp till Norrbotten. Man får bara hoppas på det bästa då det gäller pengar och diverse, kan lika gärna vara pank där som här. Till veckan som kommer får nog Ernie en visningstid för lägenheten vi har bokat, jag hoppas hoppas hoppas att den är fräsch. Då blir det so long Västerbotten redan i slutet av maj. Pengastöd och fina saker till en lägenhet tas emot med öppna armar så ni vet ;)

10 dagar med dig

Dagen började med att ketchupen var slut, så nyvakna fick jag och älsklingen vandra iväg till Ica. Går inte att äta spagetti och korv utan ketchup, har även fått Ernie att inse det goda med att ha curry på det hela också. Enligt mig så är det likt pricken över i:et. Efter en riktigt god lunch blev det lite disk och packande. Vi passade även på att lägga oss ner i sängen och bara vara i varandras famnar innan pappa skulle skjutsa oss till stan. Väl framme på busstationen så blev jag väldigt ledsen, kändes helt fel att älsklingen skulle åka hem nu när han varit med mig i 10 dagar. Liksom, vem ska jag natta och väcka då? Fick rätt och slätt hålla tillbaka tårarna så det inte skulle bli en stor syndaflod mitt inne på busstationen, fick räcka med någon tår eller två som rann nerför kinderna. Usch...

Det har varit så underbart den här tiden och jag längtar så det gör ont  tills vi ses igen. Det blir ingen Erica utan sin Ernie, du är solen i mitt liv.

Apropå solsken, blev lite irriterad nu i helgen. Tycker inte folk ska kasta sten i glashus. Speciellt inte en såndär stor stenbumlingen som Obelix bär runt på med röd rosett på. Det är väl ändå hans uppgift och ingen annans? 


Snowfight!

Varit en rätt händelserik kväll, det började då jag och Ernie skulle gå till min pappa och äta tacos. Han halkar och lyckas knytnäva mig rakt på skinkan, aj! När vi är påväg hem lyckas jag halka och slår hela sidan rätt rejält. När vi börjar närma oss gården så lyckas både jag och Ernie ramla ner i en snöhög och där blir vi sittandes, jag håller bara på att halka ännu mer då jag ska ta mig upp. Tillslut tar vi oss upp och går in på gården, där börjar ett snökrig :P Fick snö fulla jackan och fullproppat i örat och ännu en gång låg jag ner i snön. Action på hög nivå!

Vi kom in precis i tid till Simpsons (wee), jag lägger mig under täcket eftersom jag blev iskall av all snö. Mådde inte så bra efter halkandet heller. Förstår inte varför min huvudvärk alltid ska komma och jävlas om jag ramlar eller dylikt. Någon som vet? Efter Simpsons somnade vi men tog oss tillslut upp vid 22 tiden. Då blev det betydligt lugnare aktiviteter. Vi kollade igenom gamla kort på mig och min familj, vi har även hunnit med ryggknäckande och lite massage.

Ernie har för stunden gått in i duschen, undrar om man ska gå dit och jävlas, hihi ^^ Film och mys på g, vi ska se Hitta Nemo och till det blir det cola och chips, yaay! Han har visst duschat klart redan, för nu springer han runt i sina randiga kalsonger som jag valt ut. Du och jag <3

En bok värd att läsa; Äcklig

En sann berättelse om en mors grymhet

Du är en äcklig hora. En äcklig, äcklig hora, sa mamma och
dunkade mitt huvud mot dörren.

Constance var van vid att bli misshandlad, både psykiskt och fysiskt, av sin egen mor, och regelbundna slag och svält orsakade flickan ofantlig smärta. Men det var den känslomässiga tortyren avsaknaden av kärlek som gjorde mest ont.
Föreställ dig att din mamma kallar dig en äcklig, ful bakterie.
Föreställ dig att din mamma flyttar när du är tretton år gammal och lämnar dig ensam, utan värme, elektricitet och mat. Hade du överlevt? Constance gjorde det. Hon trotsade
alla odds, och kämpade sig till så mycket självkänsla att hon klarade att studera vid universitet och bli Storbritanniens första svarta domare. Fruktansvärd, brutalt ärlig och ändå upplyftande; ÄCKLIG är Constance Briscoes historia



Velourbyxan

Nu har min plutt varit här prick en vecka, vi har massor av kul. Roligast var nog på ica då han petade på en grillpanna han ville ha, den ramlade ner i golvet med världens smäll. Jag började asgarva och när han skulle hänga upp den på kroken igen for den ännu en gång med en smäll ner i golvet. Ännu roligare! Spec då mamma är i närheten, hon hatar sånt där.

Vi har även haft en vild diskussion om Lillefot från Landet för länge sedan. Enligt Ernie så är han en missbildad naken giraff och alla som har sett filmen vet att han i själva verket är en dinosaurie. Tror jag måste ha historielektioner med karl min, men han kanske inte tål att jag ALLTID har rätt ^^



Under veckan har vi även hunnit med kinamat och gofika, vi har grisat rejält under den här veckan. Jag skäms praktiskt taget över vilka grisar vi har varit/är. Jag brukar aldrig äta såhär mycket skit, men har man lov så har man? ;P Under fredagen så hann vi med shopping; Skor, skjorta, bälte och en halsduk. I förrgår så blev det också shopping; Ribbad tröja och en gul smocktopp. Blev så glad då jag äntligen hittade en ny gul smocktopp då min gamla är trasig, inte riktigt samma gulfärg men så fin ändå. Me love! Snart måste han fara hem och jag måste börja vända om dygnet då min "älskade" skola börjar på måndag, har dock aldrig haft problem med det. Inte hänt så mycket mer för oss under veckan, men har varit helt underbart iaf att sova bort dagarna och se film hela nätterna. Du och jag! <3 That's all folks! (för den här gången, muhaha) Tänkte avsluta med en fin bild så alla som läser förstår vilken underbar vecka jag haft med mitt hjärta.




Oh yes, ni har så rätt! Han har på sig lila velourbyxor! :D Han fick lov att låna dom då mina mjukisbyxor var i tvätten, sen tyckte jag det skulle vara kul att se han i min söta kofta. Han vart väl fin? :D Och ja, nu är han inte så glad på mig, men det kan jag ta för att lägga upp den här bilden! :D Hihi..

RSS 2.0