I'm hot!

Nu har jag suttit i flera dagar och funderat på vart mina knivar håller hus nere i förrådet. Jag vet att jag fick en kniv och knivslip av mamma och att dom ligger i en banankartong. Men mina tre fina knivar som jag fick som premie? Det var en gåta att lösa och jag löste den efter många om och men. Dom låg väldigt tillgängliga i sin svarta lilla låda på en sidhylla. Före jag inser det har jag lyft bort madrasser, innebandy mål och diverse lådor. Snacka om att man blir varm! Och den dumma taklampan som slocknar efter en stund, nu har man säkert blåmärken hit och dit. Man lyckas ju springa in i alla hårda grejer där i det becksvarta mörkret.

Är rätt roligt att kolla igenom gamla grejer osv, stod en stund och kände på min studentmössa och tänkte tillbaka på det hiskeliga vädret. Funderade återigen om man ska skicka in mössan på kemtvätt då den fått gula fläckar uppe på, antagligen från björkarna pga regnet. Åter igen släcks lampan när man väl står stilla en stund och bara tänker. Min tur som vanligt.

Jag har alltid trott att jag har hur lite flytta hemifrån grejer som helst, men har ändå dugligt med grejer. Kanske inte i möbelväg men Ernie har ju möbler så det räcker. Jag puttar bara in ett marmor bord och en tjockis tv till sovrummet eller kanske gästrummet? Ska prompt ha med min gamhärk till dator också, då ser Ernie nästan bara rött och börjar tjata om en bärbar. Fine, köp en åt mig då! Haha :D Ska han ställa krav får han fixa dom *ler* Dagarna går och jag känner mig allt mer säker på att flytta upp till Norrbotten. Man får bara hoppas på det bästa då det gäller pengar och diverse, kan lika gärna vara pank där som här. Till veckan som kommer får nog Ernie en visningstid för lägenheten vi har bokat, jag hoppas hoppas hoppas att den är fräsch. Då blir det so long Västerbotten redan i slutet av maj. Pengastöd och fina saker till en lägenhet tas emot med öppna armar så ni vet ;)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Har du redan börjat packa du :P

2009-03-14 @ 19:33:39
URL: http://lillsazza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0