Run run run

Tiden bara springer iväg och jag vet inte riktigt vars jag har mig själv just nu, haha. De senaste dagarna har gått ut på att dona hemma, saker hamnar alldeles för lätt på de få ytor som finns och sen stannar sakerna kvar där. Jag blir ganska stressad av att inte ha plockat runt omkring mig men samtidigt har jag varit för stressad för att plocka också, ja, det går ju bara runt runt.
 
Just nu är lägenheten i helt ok skick, ja, förutom att fönstren måste putsas innan jag åker iväg, men det är en annan femma. Har varit några små stressade dagar då jag också behöver få tid att bara sitta ner, det är typ först nu jag sitter ner ordentligt ikväll. Imorgon kommer jag nog också vara lite upp i varv, när jag kommer hem från praktiken möter jag upp lillebror på stan, sedan åker vi upp till mig och då måste jag duscha, göra mig i ordning och så vidare. Som tur är lagade jag kinagrytan ikväll redan för att slippa stå imorgon. Imorgon är det rock kväll på Droskan och jag fick ett ryck och frågade om lillebror skulle dit, tänkte det kunde vara kul nu då han har åldern inne, blir även att Bim följer med så hon kommer också hit innan och äter. Ska bli riktigt trevligt än om jag redan känner mig stressad, hum, anar ni också ett mönster? Haha! Snart så kan jag varva ner litegrann innan det är dags för nya äventyr.
 
Har redovisning på torsdag och efter det är det sommaruppehåll, åker upp till Nattavaara redan på lördagen och sen på måndagen drar sommarjobbet igång, jisses vad nervös jag är, det börjar närma sig nu! Blir att passa på att träffa familjen innan jag åker upp, ska se till att sova över i Sävar något så att man får några flera timmar tillsammans. Nej, nu ska jag slänga upp benen i soffan innan det är dags att hämta upp tvätten och sen sova, imorgon bitti ringer klockan 06.15 och det bär av 07.20.
 

Borde uppdatera med en ny bild imorgon på oss två, är lite skillnad nu

Men fy alltså!

Ja, jag är jättedålig på att hålla igång här men ärligt talat så finns det ingen ork till övers riktigt. Har så mycket som jag vill hinna med men man kan ju inte göra allting. När det kommer till gymmet till exempel, det prioriteras bort väldigt snabbt. Behöver min tid till att bara vara i soffan nu då jag går och lägger mig tidigare. Har dock lyckats vara på gymmet två gånger nu, i torsdags och så i söndags, det är bättre än ingenting. Ska se till att ta mig dit till veckan också i alla fall en gång.
 
Har varit förkyld ett tag nu och det tar väldigt mycket på krafterna. Min huvudvärk har ju också kommit tillbaka med bravur och igår var jag så dålig att jag grät. Är som sagt van att ha huvudvärk så även om jag är jättedålig brukar jag kunna härda ut men igår, ja, det var alldeles för mycket. Har inte missat någon dag på praktiken så det känns bra, snart är det ju slut! I början kändes tio veckor som en evighet men nu känns det som ett studiebesök ungefär. Som sagt, min ork är inte riktigt som den borde, jag sköter praktiken och uppgifterna men inte så mycket mer än så. Vikten pendlar upp och ner några kilon hela tiden och det gör mig tokig, samtidigt försöker jag slappna av och inte bry mig för det hjälper inte att stressa sig, men ja, det är svårt att inte tänka på vikten när man vill så mycket.
 
Apropå att vilja mycket, sökte sommarjobb i Nattavaara och gissa vad, jag fick det! Ska jobba halvtid på Handlarn i några veckor, det känns väldigt nervöst och spännande då jag aldrig har jobbat i butik. Denna är väldigt liten, men ändå, vill självklart klara av det så bra som möjligt för att inte skämma ut någon, haha. Blir jobbigt att vara ifrån familjen på sommaren men samtidigt får jag ju mycket kvalitetstid med Johan, ibland får man välja bort något för att få något annat. Johan var nere här förra veckan och gick en handledarkurs så i sommar ska jag börja övningsköra med honom också, nu är det dags att komma igång ordentligt! Även det blir väldigt spännande, jag och min prestationsångest kommer att vara bästisar hela juni och juli tror jag, haha.
 
Idag har det blivit en sväng på stan för första gången på 100 år, ja, det känns så i alla fall. Mötte upp Bim där efter 16.30 tiden och sen gick vi till salongen där min kusin lagade fyra naglar som blivit ledsna. Efter det gick vi och åt på Eastern Palace för att sedan åka hem till Bim och invänta hennes mamma Birgit som bjöd på hallonbakelser, det var gott men hjälpte nog inte min mage, haha. Nej, borde ta och sova, huvudet har börjat värka igen och tröttheten gör sig påmind, dock gör magen väldigt ont så känns bara dumt att lägga sig samtidigt. Imorgon, ja, idag lördag så ska jag hem till Sävar då pappa fyller år, senare på kvällen ska jag på Verket med lillasyster och hennes pojkvän för att se lillebrors band spela, det ska bli roligt. Får se om vi blir några fler men vi ska dit i alla fall. På söndag ska jag ta det bara lugnt, ska på höjden läsa lite litteratur till min tema redovisning som är den fjärde juni, sista dagen på universitetet för i sommar! Tänk, sen har jag bara ett år kvar, hej nervös!
 
Bjuder på ännu en viktjämförelse bild, måste inse själv hur långt jag kommit, några kilon upp och ner, vad gör det egentligen?
 

Att se en skillnad

Har en dålig period nu med kosten, motionen och, ja, allt vad det heter. Mycket beror på att jag är stressad, vill kunna få in så mycket som möjligt i mitt liv och ja, då krockar det. För att inte stressa behöver jag till exempel ha mina kvällar i soffan och bara vara, men när jag har dessa blir jag stressad över det jag skulle kunna göra och tvärtom. Är en svår balansgång, får välja mellan två olika sorters stress kan man säga. La nyligt upp en före och efter bild på instagram för att peppa mig själv, ibland känner jag mig fortfarande som 120 kilos Erica och då är det jätteviktigt att visa för mig själv att så är inte fallet. Måste visa för mig själv hur långt jag verkligen har kommit. Är väldigt stolt över mig själv som har kommit så här långt fastän jag har så mycket annat som bubblar inombords hela tiden.
 
Börjar nästan gråta, kan äntligen börja välja bland mer kläder. Ja, har ju alltid köpt kläder jag ansett vara fint men har ju inte haft så jättestort utbud, det har ökat markant. Nu är det bara jag som övar på att våga visa upp min kropp som den är. Vill våga visa mig i korta tighta klänningar till exempel fastän jag har kvar magen som blir en stor boll när jag sitter. Min viktnergång är en lång process och under den processen vill jag kunna klä mig i vad jag vill utan att oroa mig för vad andra tycker. För vet ni, tycker ni inte om det ni ser behöver ni faktiskt inte titta. Svårare än så är det inte, hedra er själva, ni har bara er själva.
 

RSS 2.0