Extrakt

Filmade två låtar med systemkameran, det var lite bökigt i och kamerans tyngd och min skakighet men fick till det rätt bra ändå. Kvaliteten ser bättre ut i större format.
 
En ny låt som spelades live för första gången, Zombie infestation
 
 
En av mina favoriter, Stuck in the thrash
 

Thrash

Fotade under lillebrors spelning i lördags, fotade väldigt febrilt under halvtimmen som gick och givetvis blev de flesta bilder inte så bra som jag hade velat. De med bäst kvalitet är bilderna på enbart lillebror, kanske betyder något? Haha, nej, jag måste helt enkelt lära mig att använda kameran mer och att testa mig på olika sätt och inställning. Nästa år ska det bli bättre. Blev som sagt sammanlagt 92 objekt under kvällen så tänker bara lägga upp några få. Hade den första gruppbilden haft bra kvalitet hade jag blivit jätteglad för jag älskar hur bilden ser ut i överlag förutom kvaliteten då. Fast, är det thrash metal behöver det kanske inte vara perfekt? Vi kan ju i alla fall låtsas.
 

Hårding

Hjälpte till ikväll efter lillebrors spelning genom att bära gitarren, ville då ha en bild då jag ser ut som en bandmedlem. Jisses vilken hårding jag är, tänk om man hade kunnat spela elgitarr, hade ju lätt varit en av de hårdaste brudarna. Visst ser jag ganska metal ut?
 

Tiden

Tiden går så snabbt så snabbt, för fyra år och två dagar sen hämtade jag, pappa och Emil hem Mirabelle från Agnäs som inte ligger långt ifrån Bjurholm. Det blev ganska många mil för en katt men det var det verkligen värt. Minns att pappa sa att jag skulle ta hand om henne så även han smälte nog litegrann vid åsynen av henne. Var en riktigt fin och solig dag och jag minns att vi köpte glass som smälte. Lilla Mirabelle var åkrädd och skrek litegrann och hon blev även lös i magen, stackarn visste ju inget annat än att vara ute på, ja, landet kanske man kan säga?
 
Är lite ledsen över att jag inte har film på henne från då hon var liten för jisses så gullig hon var. Det var mest bara en mage på den där katten och hon kunde inte gå ordentligt på ganska lång tid. Minns än idag när man såg lillrumpan som vickade runt då hon vinglade så mycket och sen en stor rund mage på det, vilken syn. Minns även hur fäst hon blev vid mig på en gång, gick jag till ett annat rum skrek hon ända tills hon hörde min röst och då sprang hon till mig. Första kvällen låg vi även tillsammans på soffan och sov några timmar. Det var ju även under den här perioden som jag gick in i väggen, Mirabelle höll mig vaken om nätterna och sen rann det över. Något så litet kunde göra något så stort. Fick råd om att jag borde sälja henne men det var ju inte pga henne som jag mådde så dåligt, var ju bara så att allt rann över just då, hade kanske blivit värre om det kommit senare? Vi har ett speciellt band vi två, det finns inget annat att säga om den saken.
 

Mirabelle ca 12 veckor gammal

Woohoo!

Idag skrev vi sista tentan inför sommaren, vi är så bra! På schemat att göra är att opponera två klasskamraters rapport och en radiouppgift sen är det slut. Den 3 juni är sista dagen på schemat, känns helt otroligt att den dagen snart är här. Ett år avklarat två år kvar, det fixar vi galant. Tentan idag känns ändå helt okej, förhoppningsvis räcker det hela vägen till ett godkänt. Har varit lite svårt att plugga till tentan i och med att vi har gjort det mest med hjälp av föreläsningar och en gammal tenta men nog kommer det att ha gått bra, det bestämmer jag.
 
I helgen är det ganska fullt upp och jag ska även skärpa mig när det kommer till att skriva här. Ja, jag skriver ju för min egen skull först och främst så det är inte alla gånger som orken finns. Men ibland är det ju faktiskt viktigare att bara få ha kväll, kunna halvligga i soffan och stirra på Mirabelle ungefär.
 
Nu ska jag ta och göra mig i ordning, vill ju sminka mig med foundation och allt men kommer väl se roligt ut i och med att jag brände mig ganska fint både på bröst och ansikte i förrgår på vår utomhusdag med klassen. Äsch, vi provar!
 

Regn

Så irriterande, det regnar!
 
Idag är jag och många andra bjuden på inflyttningsfest med maskeradtema hos en klasskamrat, det är även planerat att några av oss ska grilla före. Det blir första grillningen för i år men just nu ser det lite osäkert ut i och med regnet. Blir nog att steka på köttet här hemma och sen värma upp det på grillen ifall det blir grillväder. Har ju redan planerat tid och så vidare då jag ska hem till en annan klasskamrat innan och göra mig helt färdig. Är väldigt nöjd över min utklädnad speciellt då det är flera som har gissat flera gånger, jag svarar bara att jag ska vara mycket rosa. Den bästa gissningen måste vara sockervadd, fatta hur roligt det hade varit? Igår så gissades det friskt och ena gissningen var faktiskt rätt även om jag sa nej, har jag varit hemlig i över en månad tänker jag inte avslöja mig förens senare idag. Det är sällan man lägger ner så mycket tid och tanke bakom en utklädnad även om min är relativt enkel, det är nästan första gången jag lägger ner manken. Ska bli riktigt roligt idag och ikväll i alla fall regn eller inte, har alltid roligt när jag umgås med klassfolket, får se hur många kända ansikten det blir ikväll och hur många okända det blir.
 
Apropå något annat trevligt och underbart, nu har jag haft förlovningsringen i ett halvår och två dagar. Kan inte förstå att det är ett halvår sen som jag fick en ring på mitt finger av min stora kärlek. En ring som nu sitter mycket bättre i och med viktnergången. Får dock inte tappa mer på fingrarna snart för då vill nog ringen smita.
 
 
Här sitter ringen praktiskt taget fast, igår lossnade den när jag torkade händerna, den smet in i handduken.

Tack

Åh vad glad jag blev för en stund sen, hade blandat ihop siffrorna och nu när jag skulle skriva in veckans vikt så har det gått så mycket bättre än vad jag trodde, tack!
 
I och med min semester uppe i norr så åt jag kolhydrater som jag gjorde förut, försökte dock att inte överdriva med t ex potatis, spagetti, strips och hamburgerbröd. Däremot så överdrev jag nog lite med fikat i och med att jag bjöds på fika hos de vi hälsade på och vi bjöd även på fika och tårta då Johan fyllde år. Men, so what, jag åt fika, jag åt tårta och så vidare, vad gör det egentligen? Tänkte redan då, jag kommer att gå upp i vikt men äsch, det ordnar jag. Däremot är det inte alltid så lätt som man tror.
 
De här två veckorna som har gått sen dess har gått upp och ner kostmässigt, jag har varit väldigt trött, magen har krånglat i en vecka nu, jag har ingen motivation till att köpa, laga eller äta mat överhuvudtaget nästan. Har mest känt att det varit viktigt att jag har ätit. Promenaderna har även blivit lite lidande för det är så mycket som far runt i skallen nu och jag har så mycket annat jag lägger tid på. Ibland behövs det men visst ibland kan jag tänka tvärtom och bli besviken på mig själv. Men som sagt, det kan bara bli bättre, nya tag!
 
Väger nu 1 hekto mindre än vad jag gjorde vecka 15, vilket betyder att jag gått ner allt jag gått upp plus ett hekto till utöver det. Det peppar mig mer än någonsin och veckan som kommer ska bli bra, så är det bara.
 
När jag hade gått ner 12,8 kg tog jag en jämförelsebild med min systerson Elmer, han vägde då ungefär lika mycket. Har äntligen kommit tillbaka till den siffran plus minimalt mer, -12,9 kg. Längtar tills jag når 15 kg gränsen men jisses när jag har nått 20 kg, då kommer det att firas! Nej, det ska inte firas med onyttigheter, haha.
 
 

Kort uppdatering

Jag blir så besviken på mig själv när det kommer till det här, sitter och tänker på att jag ska ta och skriva några rader men det är alltid något annat som kommer i vägen. Mycket beror nog på att jag känner mig så stressad, sömnen, maten och orken blir lidande av det och därför ser jag bara till att göra det allra viktigaste. Det är ganska mycket att göra studiemässigt just nu och därför måste det läggas tid där.
 
Sen sist har jag dock hunnit fira lillasyster som fyllt år, åkt upp och umgåtts med Johan i vårt nya hus, har även hunnit fira han då han också fyllt år. Fick även alltså träffa min familj där uppe och det var så roligt att träffa alla, ja nästan alla hann jag träffa i alla fall. I förrgår fyllde lillebror år så har även varit och firat han och igår blev det Sävar ännu en gång bara för att. Däremot så gav min mage upp igår och jag är fortfarande dålig, vågar knappt ta mig utanför lägenheten, ja, har ju dock tvätt så det måste jag sköta men Ica besöket gick inte, tog mig halvvägs nerför backen och sen kände jag att jag var tvungen att vända hem igen. Är bjuden hem till Britt-Mari på middag idag så jag hoppas att min mage kan lugna ner sig några hekton innan jag blir tokig, vet inte riktigt vad som är fel. Har även klassåterträff imorgon så har inte tid med en dum mage då jag redan betalat för biljetten, haha.
 
Som sagt, ska ta tag i det här men just nu är det så mycket annat som snurrar runt både i och utanför skallen. Men tänk, snart har jag gått ut mitt första år på universitetet, hur häftigt är inte det? Datummässigt har jag en månad och två dagar kvar innan första året är slut. Jisses vad tiden springer iväg.
 
 
En rolig bild bara för att, i bakgrunden ser man Moa som ligger och en Ira som kollar vad hon gör och i kameralinsen har vi Iris tryne. Tycker Iris visar ganska bra ger varför jag kallar hon och Ira för Kling och Klang.
 

Princess

Började följa en tjej på instagram för ett tag sedan, där heter hon candyforfree. Jisses vilka kreationer hon lägger upp, egentligen är det nästan jobbigt att följa olika nagelteknologer för man blir bara hasugen. Såg i alla fall en bild på ett par naglar som jag kände; De här skulle passa perfekt! Sagt och gjort, tog med mig bilden till kusin Frida och hon gjorde det galant. Apropå instagram, min kusins nagelaccount heter; Nailsoffire. Förutom att jag älskar rosa så passar detta utseende även till maskeraden som jag ska på nästa fredag, win win!
 

RSS 2.0