Tack

Åh vad glad jag blev för en stund sen, hade blandat ihop siffrorna och nu när jag skulle skriva in veckans vikt så har det gått så mycket bättre än vad jag trodde, tack!
 
I och med min semester uppe i norr så åt jag kolhydrater som jag gjorde förut, försökte dock att inte överdriva med t ex potatis, spagetti, strips och hamburgerbröd. Däremot så överdrev jag nog lite med fikat i och med att jag bjöds på fika hos de vi hälsade på och vi bjöd även på fika och tårta då Johan fyllde år. Men, so what, jag åt fika, jag åt tårta och så vidare, vad gör det egentligen? Tänkte redan då, jag kommer att gå upp i vikt men äsch, det ordnar jag. Däremot är det inte alltid så lätt som man tror.
 
De här två veckorna som har gått sen dess har gått upp och ner kostmässigt, jag har varit väldigt trött, magen har krånglat i en vecka nu, jag har ingen motivation till att köpa, laga eller äta mat överhuvudtaget nästan. Har mest känt att det varit viktigt att jag har ätit. Promenaderna har även blivit lite lidande för det är så mycket som far runt i skallen nu och jag har så mycket annat jag lägger tid på. Ibland behövs det men visst ibland kan jag tänka tvärtom och bli besviken på mig själv. Men som sagt, det kan bara bli bättre, nya tag!
 
Väger nu 1 hekto mindre än vad jag gjorde vecka 15, vilket betyder att jag gått ner allt jag gått upp plus ett hekto till utöver det. Det peppar mig mer än någonsin och veckan som kommer ska bli bra, så är det bara.
 
När jag hade gått ner 12,8 kg tog jag en jämförelsebild med min systerson Elmer, han vägde då ungefär lika mycket. Har äntligen kommit tillbaka till den siffran plus minimalt mer, -12,9 kg. Längtar tills jag når 15 kg gränsen men jisses när jag har nått 20 kg, då kommer det att firas! Nej, det ska inte firas med onyttigheter, haha.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0